in , ,

10 Τάσεις Διακόσμησης Σπιτιού για το Χειμώνα

Ο χειμώνας είναι πολύ κοντά και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα άγγιγμα φρεσκάδας, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις. Στο σπίτι περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επομένως, πρέπει να δημιουργήσετε έναν άνετο και φιλόξενο χώρο.

11 Τάσεις Διακόσμησης Μπάνιου για το 2020

Ξύλο

Το ξύλο δεν είναι μόνο ένας τέλειος μονωτής για το κρύο του Χειμώνα , αλλά επίσης, δίνει στο σπίτι σας μια ζεστή και γεμάτη θαλπωρή όψη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για δάπεδα. Δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε καινούργιο αλλά να φρεσκάρετε αυτό που ήδη έχετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ανακυκλωμένο ξύλο για να φτιάξετε DIY έπιπλα, όπως ρουστίκ τραπέζια και καρέκλες, για να ταιριάξετε με το δάπεδο.

topdreamer

Ενσωματώστε περισσότερους καθρέφτες

Ο χειμώνας είναι σκοτεινός, αλλά μπορείτε πάντα να γεμίσετε φως το σπίτι σας προσθέτοντας περισσότερους καθρέφτες και μεταλλικές επιφάνειες. Αυτό θα προσθέσει κάποια φωτιστικά εφέ στο σπίτι σας, καθιστώντας το πιο φωτεινό. Οι καθρέφτες μπορεί να είναι μεταλλικές επιφάνειες και να είναι αριστοκρατικές και δεν κοστίζουν πολύ. Μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα έναν απλό χώρο σε ένα κομψό και κομψό δωμάτιο.

Shaggy χαλιά

Μπορεί να σας φαίνονται παλιομοδίτικα, αλλά επιστρέφουν αργά στη μόδα. Δεν είναι μόνο κομψά, αλλά και ένας τέλειος τρόπος για να κάνετε το σπίτι σας ζεστό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές κουβέρτες και μαξιλάρια με έμφαση στους καναπέδες για να συμπληρώσετε την εμφάνιση.

7 Τάσεις Διακόσμησης Υπνοδωματίου για το Σήμερα!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ουδέτερα χρώματα

Τα ουδέτερα χρώματα υπάρχουν εδώ και δεκαετίες και ποτέ δεν είναι εκτός μόδας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την ασπρόμαυρη αντίθεση στο σαλόνι σας για να δημιουργήσετε έναν ήρεμο αλλά ενδιαφέρον χώρο. Για να μην γίνει μονότονος προσθέσετε ορισμένες υφές και μεταλλικά στοιχεία.

topdreamer

Μεγάλες ταπετσαρίες

Αν σας αρέσουν οι ταπετσαρίες η χειμερινή περίοδος είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάτε σε μεγάλη κλίμακα. Όσο μεγαλύτερες, τόσο το καλύτερο. Εάν θεωρείτε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε τις αυτόκλητες ταπετσαρίες που μπορείτε να αλλάζετε, ώστε να ταιριάζουν με την τρέχουσα τάση.

Ακρυλικά έπιπλα

Τα ακρυλικά έπιπλα κάνουν μια τεράστια επιστροφή και οι άνθρωποι φαίνεται να τα αγαπούν τώρα περισσότερο από ποτέ. Θα βρείτε καρέκλες και τραπέζια όλων των σχημάτων, σχεδίων και μεγεθών για να διαλέξετε. Πρόκειται για μια εξαιρετική τάση για μικρούς χώρους ή για άτομα που δεν θέλουν μεγάλα έπιπλα. Είναι επίσης εξαιρετικά προσιτά, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πάρα πολύ για να δημιουργήσετε τον χώρο που επιθυμείτε.

Κομμάτια έμφασης

Πιθανότατα να αισθάνεστε ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για μια πλήρη αλλαγή του σπιτιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε ένα μικρό φρεσκάρισμα εδώ και εκεί. Τα κομμάτια έμφασης είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε την όψη ενός δωματίου χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο ή χρήματα. Επενδύστε σε μοναδικά κομμάτια, όπως φωτιστικά, μεγάλης κλίμακας έργα τέχνης ή χρωματιστούς καναπέδες.

Επιλέξτε το μαύρο

Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε έναν ζεστό και άνετο χώρο και το μαύρο είναι το χρώμα που απορρόφα θερμότητα. Τα μαύρα έπιπλα και τα αντικείμενα γίνονται τάση και ο χειμώνας είναι η καλύτερη στιγμή για να τα δοκιμάσετε. Το χρώμα λειτουργεί καλύτερα για τις καρέκλες ώστε να δημιουργήσετε μια κομψή τραπεζαρία. Μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως κομμάτια έμφασης.

Υφάσματα

Ενώ τα έπιπλα είναι αριστοκρατικά και διαχρονικά, βελτιώνονται με διακοσμητικά μαξιλάρια και άλλα αντικείμενα. Χρησιμοποιήστε πολλές υφές και, εάν είναι δυνατόν, μην επιλέξετε ουδέτερα χρώματα. Τέλος, προσθέστε μερικά επικαλυπτόμενα χαλιά για διακόσμηση και ζεστασιά.

Στρογγυλά έπιπλα

Πιθανότατα τα έχετε δει σε διάφορα σπίτια και αναρωτηθήκατε αν θα φαινόνταν υπέροχα στο δικό σας. Όλα σχετίζονται με την προσθήκη καμπύλων στην διακόσμησή σας. Δημιουργεί μια χαλαρή και άνετη ατμόσφαιρα, ειδικά κατά τη διάρκεια του Χειμώνα όπου θα περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο σπίτι. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα στρογγυλό τραπέζι και προσέξτε πώς μεταμορφώνει το σπίτι σας πριν πάρετε τους καναπέδες.

4 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ Τάσεις που μας Περιμένουν το 2021

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μοναδικοί Πολυέλαιοι με Λουλούδια

Μοναδικοί Πολυέλαιοι με Λουλούδια

DIY Φωτιστικό με Εφέ Τσιμέντου ΧΩΡΙΣ Τσιμέντο!

DIY Φωτιστικό με Εφέ Τσιμέντου ΧΩΡΙΣ Τσιμέντο!