in , ,

6 Συμβουλές Μακιγιάζ για Ολόλευκα Δόντια

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε να φροντίζετε τα δόντια σας, το φαγητό, ο καφές και το πέρασμα του χρόνου προκαλούν φθορά στα δόντια και κιτρινίζουν! Λοιπόν, πώς οι διασημότητες καταφέρνουν να έχουν τόσο φωτεινά, τέλεια λευκά χαμόγελα όλη την ώρα; Πολλοί από αυτούς περνάνε ώρες στον οδοντίατρο, αλλά υπάρχουν και άλλοι που χρησιμοποιούν μερικά απλά κόλπα μακιγιάζ και τα αποτελέσματα είναι αρκετά εκπληκτικά. Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με 6 συμβουλές για μακιγιάζ για να φαίνονται τα δόντια σας ολόλευκα χωρίς να χρειάζεται να τα λευκάνετε. Επίσης, θα βρείτε μια λίστα με τροφές που μπορούν να σας βοηθήσουν να λευκάνετε τα δόντια σας φυσικά.

Αφαιρέστε την οδοντική πλάκα με 6 φυσικές λύσεις

Κάντε το περίγραμμα του στόματος στο χρώμα του δέρματος

Το μολύβι για τα χείλη είναι σχεδόν εξίσου σημαντικό με ένα κραγιόν, αλλά συχνά το ξεχνάμε. Βοηθάει στον καθορισμό του περιγράμματος του στόματος για να δημιουργηθεί πολύ περισσότερος όγκος και να κάνει τη σκιά του κραγιόν να διαρκεί περισσότερο. Εάν θέλετε τα δόντια σας να ξεχωρίζουν και να φαίνονται πιο λευκά, η χρήση ενός μολυβιού στο χρώμα του δέρματος είναι μια υπέροχη ιδέα. Το στόμα σας θα φαίνεται πιο γεμάτο και το χαμόγελό σας θα είναι πολύ πιο φωτεινό. Για να το εφαρμόσετε σωστά, ξεκινήστε σκιαγραφώντας το τόξο του ερώτα (η αψίδα στο πάνω μέρος του χείλους, κάτω από τη μύτη). Στη συνέχεια, ενώστε κάθε άκρο του τόξου στις γωνίες του στόματός σας. Για το κάτω χείλος, ξεκινήστε σκιαγραφώντας το κέντρο και στη συνέχεια επεκτείνετε τη γραμμή και στα δύο άκρα του χείλους. Τέλος, βάψτε τα υπόλοιπα χείλη χρησιμοποιώντας ένα κραγιόν που έχει το ίδιο χρώμα ή περίπου 2 αποχρώσεις πιο σκούρο. Τα δόντια σας θα φαίνονται τόσο λευκά όσο τα μαργαριτάρια.

Φορέστε highlighter

Αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να επισημάνετε ορισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ώστε να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο ζωντανό. Και αυτό, φυσικά, περιλαμβάνει το χαμόγελό σας. Μερικά από τα σημεία που πρέπει να το εφαρμόσετε είναι: στο οστό πάνω από τα ζυγωματικά σας, στο πάνω μέρος της μύτης σας και στο τόξο του έρωτα. Εάν θέλετε επίσης να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται λίγο μεγαλύτερα, μπορείτε να βάλετε μια μικρή ποσότητα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας.

Δοκιμάστε εφέ μαυρίσματος

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι η μπρονζέ πουδρα ή το bronzer μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα ηλιοκαμένο δέρμα. Αλλά δεν είναι πολύ γνωστό ότι μπορούν επίσης να κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά. Επιλέξτε ένα ματ μπρονζέ ώστε το δέρμα σας να ξεχωρίζει και να έχει μεγαλύτερη αντίθεση με το χρώμα των δοντιών σας. Λειτουργεί καλύτερα όταν το εφαρμόζετε στα ζυγωματικά σας, στο πάνω μέρος της μύτης σας και στο τόξο του έρωτα.

Το Ξέπλυμα των Δοντιών Μετά το Βούρτσισμα Μπορεί να Προκαλέσει Τρύπες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τραβήξτε την προσοχή στα μάτια σας

© katyperry / Instagram

Η εφαρμογή του σωστού τύπου μακιγιάζ στα μάτια σας είναι το κλειδί για την απομάκρυνση της προσοχής από τα δόντια σας. Για να το καταφέρετε, χρησιμοποιήστε μαύρο eyeliner και άφθονη μάσκαρα. Όσο για τις σκιές ματιών, επιλέξτε μπλε αποχρώσεις (όπως ανοιχτό μπλε, μοβ, πράσινο ή τιρκουάζ), που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη αντίθεση με τα δόντια σας και θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν. Αποφύγετε τα χρώματα με βάση το πορτοκαλί χρώμα γιατί θα μπορούσαν να κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο κιτρινωπά.

Φορέστε μπλε κραγιόν

© badgalriri / Instagram

Αυτό είναι ένα κόλπο που ο καλλιτέχνης μακιγιάζ της Beyoncé, Sir John, χρησιμοποιεί για να κάνει το χαμόγελό της να φαίνεται πιο λευκό. Για αυτόν, το κλειδί για ένα φωτεινό, λευκό χαμόγελο είναι η επιλογή κραγιόν με μπλε τόνους ή ψυχρές αποχρώσεις. Εάν θέλετε να είστε τολμηροί, μπορείτε να επιλέξετε μωβ. Εάν προτιμάτε περισσότερο μια κλασική επιλογή, επιλέξτε ένα κόκκινο κεράσι με μπλε βάση ή χρώμα του δέρματος με καφέ ή ακόμη και φούξια τόνους. Όλες αυτές οι αποχρώσεις θα έρχονται σε αντίθεση με τα δόντια σας και θα τα κάνουν να φαίνονται πολύ πιο λευκά. Όπως και με τις σκιές ματιών, αποφύγετε τα κραγιόν πορτοκαλιού ή χαλκού, γιατί θα κάνουν το σμάλτο των δοντιών σας να έχει κιτρινωπή εμφάνιση.

Φορέστε lip gloss

View this post on Instagram

? Smile in trouble

A post shared by Martha Debayle (@marthadebayle) on

Το lip gloss είναι το τέλειο εργαλείο για να κάνετε το στόμα σας πιο φωτεινό και πιο γεμάτο. Και φυσικά, για να κάνετε τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά. Πριν το εφαρμόσετε, είναι σημαντικό να ενυδατώσετε τα χείλη σας καλά. Μετά φορέστε ένα κραγιόν με γαλάζιες αποχρώσεις και τέλος, απλώστε πολύ lip gloss, ειδικά γύρω από τη μέση των χειλιών σας. Κάνοντας αυτό, όχι μόνο το στόμα σας θα φαίνεται πιο φωτεινό, αλλά και τα δόντια σας θα ξεχωρίζουν.

Τροφές που βοηθούν στη λεύκανση των δοντιών με φυσικό τρόπο

© karelnoppe / Depositphotos

Οι τεχνικές μακιγιάζ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος δημιουργίας ενός φωτεινότερου και πιο λαμπερού χαμόγελου. Αλλά ο καλύτερος τρόπος για να φαίνονται λευκά τα δόντια είναι να παραμένουν λευκά. Και για να το κάνετε αυτό, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μεθόδους λεύκανσης. Αντ’ αυτού, υιοθετήστε συνήθειες για να διατηρείτε τα δόντια σας υγιή και καθαρά. Εκτός από το βούρτσισμα 3 φορές την ημέρα, μπορείτε να τρώτε ορισμένα τροφές που είναι εξαιρετικές για τη βελτίωση της οδοντικής υγείας σας:

Φράουλες: Αν και έχει σκούρο χρώμα, περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται μηλικό οξύ, το οποίο είναι ένα φυσικό λευκαντικό δοντιών και βοηθά στην εξάλειψη βακτηρίων από το στόμα.
Κουνουπίδι: Απαιτεί πολύ μάσημα και προκαλεί την παραγωγή περισσότερου σάλιο, το οποίο βοηθά στον καθαρισμό και τη διατήρηση της λάμψης στα δόντια.
Γαλακτοκομικά: Το τυρί, το γιαούρτι και το γάλα έχουν ασβέστιο, ένα θρεπτικό στοιχείο που ενισχύει και λευκαίνει το σμάλτο των δοντιών.
Σέλινο: Τα ινώδη φρούτα και λαχανικά όχι μόνο διατηρούν τα δόντια λευκά, αλλά βοηθούν και στην υγεία των ιστών των ούλων.
Μήλο: Βοηθά στον καθαρισμό της πλάκας και διατηρεί τα δόντια υγιή και λευκά.

9 Σημάδια που Δείχνουν οτι Έχετε Δυσανεξία στη Γλουτένη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

14 Μέρη του Σώματος που Φανερώνουν τη Νοημοσύνη σας

5 Ιδέες Επαναχρησιμοποίησης Προϊόντων IKEA – [Ikea hacks]