in , , , ,

Διακόσμηση Εμπνευσμένη από την Θάλασσα και τον Ωκεανό!

Οι λάτρεις της θάλασσας, του ωκεανού μπορούν να διατηρήσουν αυτή την ατμόσφαιρα στο σπίτι τους. Δεν είναι μόνο το μπλε χρώμα αλλά και πολλές λεπτομέρειες που θα κάνουν το χώρο σας ευάερο και όμορφο.

Source

60 Ιδέες Διακόσμησης Μπάνιου Εμπνευσμένες από τη Θάλασσα

Μορφή των λεπτομερειών

Όταν μιλάμε για διακόσμηση με θέμα τη θάλασσα και τον ωκεανό οι λεπτομέρειες σχετίζονται σίγουρα με τα κοχύλια του ωκεανού. Για παράδειγμα, κηροπήγια σαν κοχύλια ή βάζα διακοσμημένα με αυτά. Επιπλέον, κουτιά κοσμημάτων, διάφορα σχήματα καρδιάς από κοχύλια και αντικείμενα όπως μοντέλα πλοίων και άλλα διακοσμητικά. Θα προσφέρουν στο σπίτι σας μια δροσερή ατμόσφαιρα. Πολλές φορές αυτές τις λεπτομέρειες, τις φέρνετε από διακοπές, ως ανάμνηση των τόπων που έχετε επισκεφτεί.

Χρώματα και τόνοι

Όλες οι αποχρώσεις του μπλε σε συνδυασμό με λευκούς ή σκούρους τόνους μπορούν να κάνουν ένα ωκεάνιο αποτέλεσμα. H αντίθεση του μπλε και του λευκού μπορεί να δημιουργηθεί με όπως κύματα, φύκια, βράχους και άλλα με θέμα τον ωκεανό. Μπορείτε να τοποθετήσετε αντικείμενα όπως πιάτα, τσαγιέρες, κουρτίνες, πολυελαίους, χαλιά ή μαξιλάρια με θαλάσσιες λεπτομέρειες.

Source

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ταπετσαρίες ή φωτογραφίες στο υπνοδωμάτιο ή στο παιδικό δωμάτιο για να δημιουργήσετε την όψη του ωκεανού εύκολα και απλά. Αυτή η διακόσμηση συνιστάται ειδικά για αγορίστικο δωμάτιο με ναυτικά, πειρατικά ή κυνήγι θησαυρών θέματα.

Κοσμήματα με έμπνευση από τη θάλασσα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Παραθαλάσσιο δωμάτιο

Source

Αν θέλετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε κοντά στον ωκεανό, μπορείτε επίσης να προσθέσετε διακόσμηση παραλίας σε ένα από τα δωμάτιά σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε ριχτάρια στους καναπέδες και τις καρέκλες σας. Τα βαμβακερά και λινά σε ανοιχτά ή μπεζ χρώματα είναι τα καλύτερα για μια εμφάνιση με θέμα την παραλία. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μαξιλάρια με παραλιακό σχεδιασμό για να αυξήσετε την αίσθηση της ατμόσφαιρας. Υλικά όπως το ρατάν και το σιζάλ δίνουν στον χώρο μια παράκτια ζωντανή ατμόσφαιρα. Τα υλικά μοιάζουν με σχοινί και προσθέτουν υφή στο δωμάτιο, ιδανικό για το εφέ της παραλίας που επιθυμείτε.

40 υπέροχες δημιουργίες με Γυαλάκια της Θάλασσας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Πρέπει να Σταματήσετε ΤΩΡΑ να Κοιμάστε με Αλογοουρά

13 Πράγματα Στο Σπίτι σας που θα Κερδίσουν τους Καλεσμένους σας