in , ,

Κοσμήματα με έμπνευση από τη θάλασσα

Κοσμήματα με έμπνευση από τη θάλασσα.

Τα υλικά συλλέγονται από ακτή, στη Σλοβενία.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μαρίνα ζει κοντά σε μια παραλία που είναι γεμάτη με κοχύλια και αστερίες, την Άνκαραν. Αυτά έδωσαν την έμπνευση, για να δημιουργήσει χειροποίητα κοσμήματα γεμάτα θάλασσα.

Το ταξίδι στο όνειρο ξεκίνησε από τα 13 της και σημαντικό ρόλο έπαιξε η οικογένεια, η οποία την ενθάρρυνε να προχωρήσει. «Σήμερα είμαι ένα 18χρονο κορίτσι, αλλά μην ξεγελιέστε», λέει. «Εργάζομαι σκληρά κι έχω μεγάλα σχέδια για το μέλλον», δηλώνει, μέσω του Etsy.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

«Με τους γονείς και τις αδελφές μου, δημιουργήσαμε το κατάστημα Maristella και αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το χρόνο μας στην κατασκευή μοναδικών και ποιοτικών κοσμημάτων. Είναι ένα οικογενειακό κατάστημα που μας έφερε πιο κοντά», αναφέρει.

Σύμφωνα με την ίδια, κοσμήματά της φορούν χιλιάδες άνθρωποι από εξήντα χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ παρουσιάσεις της δουλειάς της υπήρξαν σε διεθνή περιοδικά και ιστοτόπους όπως το FOX, το ABC, το CBS, το NBC και πολλά άλλα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δείτε επίσης – Φανταστικά Κοσμήματα Απο Άχρηστα Κομμάτια Μετάλλου!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

via boredpanda, snoopit24

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πήρε ένα φτηνό Τραπέζι από το ΙΚΕΑ και άρχισε να του κολλάει Φωτογραφίες. Μόλις Δείτε ΠΩΣ το Μεταμόρφωσε, θα Τρίβετε τα Μάτια σας!

Κήποι, αυλές και βεράντες: Εδώ θα θέλαμε να περάσουμε τα καλοκαίρια μας