in , , , ,

Γιατί Πρέπει να Σταματήσετε ΤΩΡΑ να Κοιμάστε με Αλογοουρά

Γιατί Πρέπει να Σταματήσετε ΤΩΡΑ να Κοιμάστε με Αλογοουρά

Κάθε γυναίκα νοιάζεται για την εμφάνιση των μαλλιών της, και αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι τα μαλλιά αποτελούν σημαντικό μέρος της ταυτότητάς μας. Και ενώ ξοδεύουμε μια περιουσία σε διάφορα προϊόντα μαλλιών για να φαίνονται όμορφα, πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ορισμένα πράγματα που αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας και που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πραγματική βλάβη στα μαλλιά μας. Ένα από αυτά είναι ο ύπνος με αλογοουρά και θα σας εξηγήσουμε γιατί.

7 Λόγοι να Σταματήσετε να Κοιμάστε με Βρεγμένα Μαλλιά Αμέσως!

Μπορεί να προκαλέσει απώλεια μαλλιών.

© depositphotos.com

Το να έχετε αλογοουρά ασκεί πίεση στις ρίζες των μαλλιών σας και γίνεται ακόμη χειρότερο όταν κοιμάστε γιατί μετακινείτε το κεφάλι σας. Αυτό, μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο ή πτώση των τρίχων σας.

Μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση των μαλλιών σας.

© depositphotos.com

Προφανώς, ως αποτέλεσμα αυτής της απώλειας τρίχων, μπορεί να υπάρξει αισθητή αραίωση, ειδικά γύρω από την γραμμή των μαλλιών σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το λάστιχο της αλογοουράς δημιουργεί τριβή ενώ κοιμάστε και σφιχτά χτενίσματα όπως αυτό θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε θραύση και ξήρανση των τριχών.

Μπορεί να προκαλέσει αλωπεκία.

© DR P. MARAZZI/Science Photo Library/East News

Η αλωπεκία είναι μια κατάσταση κατά την οποία τα μαλλιά χάνονται από όλα ή μερικά μέρη του σώματος. Το συνεχές τράβηγμα μπορεί να βλάψει τα θυλάκια των τριχών σας και να οδηγήσει στην ανάπτυξη φαλακρών μπαλωμάτων.

ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ: Τρόποι Περιποίησης για βλεφαρίδες, μαλλιά, φρύδια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

3 ΕΝΤΕΛΩΣ Διαφορετικοί Τρόποι Χρήσης για Γλάστρες!

Διακόσμηση Εμπνευσμένη από την Θάλασσα και τον Ωκεανό!