in , , ,

7 Λόγοι να Σταματήσετε να Κοιμάστε με Βρεγμένα Μαλλιά Αμέσως!

7 Λόγοι να Σταματήσετε να Κοιμάστε με Βρεγμένα Μαλλιά Αμέσως!
7 Λόγοι να Σταματήσετε να Κοιμάστε με Βρεγμένα Μαλλιά Αμέσως!

Η συνήθεια να κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά επηρεάζει την υγεία και την εμφάνισή σας. Εάν κάνετε βραδινό μπάνιο ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε να αλλάξετε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας και να δαπανήσετε επιπλέον χρόνο για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας πριν ακουμπήσετε το κεφάλι σας στο μαξιλάρι.

Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο τριχωτό της κεφαλής.

brightside.me

Σίγουρα έχετε βιώσει την ενοχλητική αίσθηση φαγούρας και ερεθισμένου τριχωτού της κεφαλής. Συνήθως κατηγορείτε το σαμπουάν σας για αυτό, αλλά ο λόγος για αυτό το μπορεί να είναι η συνήθεια να κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά. Ασθένειες του τριχωτού της κεφαλής, όπως πιτυρίδα, μπορεί να εμφανιστούν όταν κοιμάστε σε μια υγρή μαξιλαροθήκη. Επίσης, ένα υγρό και ζεστό περιβάλλον είναι ιδανικό για την ανάπτυξη βακτηρίων.

Μπλέκει τα μαλλιά.

© Element5 Digital / Pexels   © Shutterstock.com  

Τα υγρά μαλλιά είναι εύθραυστα. Όταν πηγαίνετε στο κρεβάτι πριν τα στεγνώσετε μπορεί να μπλεχτούν στον ύπνο σας. Το πρωί, τα μαλλιά σας θα είναι ακατάστατα και δύσκολα να χτενιστούν.

Μαλλιά 2020: Τα μυστικά για να τα Μεγαλώσετε ΦΥΣΙΚΑ!

Μπορεί να σας προκαλέσει πονοκέφαλο.

© Shutterstock.com   © Marcus Aurelius / Pexels  

Εάν πάτε για ύπνο με βρεγμένο κεφάλι, είναι πιθανό να ξυπνήσετε με πονοκέφαλο. Ορισμένοι ειδικοί στην περιποίηση μαλλιών λένε ότι ο ύπνος με βρεγμένα μαλλιά μειώνει τη θερμοκρασία του σώματός και προκαλεί πονοκέφαλο καθώς το σώμα προσπαθεί να ζεσταθεί. Άλλοι ειδικοί πιστεύουν ότι το να κοιμάστε με τα μαλλιά τυλιγμένα σε μια πετσέτα προκαλεί πόνο και μπορεί ακόμη και να διακόψει τον ύπνο.

Τα μαλλιά σας φριζάρουν

© Shutterstock.com  

Το να κοιμηθείτε με βρεγμένα μαλλιά δεν θα οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά θα επηρεάσει την εμφάνιση των μαλλιών σας. Δημιουργούν ισχυρότερη τριβή με τη μαξιλαροθήκη, με συνέπεια τα μαλλιά σας να φριζάρουν. Αν αφιερώσετε επιπλέον χρόνο για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας πριν το ύπνο, θα εξοικονομήσετε χρήματα που θα ξοδεύατε για προϊόντα αντιφριζάρισματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δεν δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά

© Shutterstock.com  

Τα λεπτά μαλλιά είναι ευαίσθητα και δεν έχουν όγκο. Ο ύπνος με βρεγμένο κεφάλι είναι ιδιαίτερα επιζήμιος για αυτόν τον τύπο μαλλιών. Δεν μπορούν να ανακτήσουν τον όγκο τους τόσο εύκολα.

Είναι ένας από τους κύριους λόγους για ψαλίδα

© Jacqueline Macou / Pixabay   © Shutterstock.com  

Πόσο συχνά σας λέει ο κομμωτής ότι πρέπει να κόψει τις άκρες των μαλλιών σας; Η συνήθεια να κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κόβετε τα μαλλιά σας τόσο συχνά. Δεδομένου ότι τα βρεγμένα μαλλιά είναι ευάλωτα σε θραύση, το στριφογύρισμα στον ύπνο σας μπορεί να προκαλέσει ψαλίδα.

Τα Κορυφαία 30 Κοντά Κουρέματα για το 2020. Τάσεις στα Μαλλιά!

Προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα

© Monik Markus / Wikimedia Commons   © Jenna Hamra / Pexels  

Ο ύπνος με βρεγμένα μαλλιά επηρεάζει, όχι μόνο το τριχωτό της κεφαλής σας, αλλά και το δέρμα σας. Όταν γυρίζετε στον ύπνο σας, τα μαλλιά μπορούν να πέσουν στο πρόσωπό σας. Ο συνδυασμός των βρεγμένων μαλλιών και της θερμοκρασίας στην κρεβατοκάμαρά σας, μπορεί να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη βακτηρίων που ερεθίζουν το δέρμα.

Χάνετε τα ΜΑΛΛΙΑ σας; Δείτε πως θα Βγουν Ξανά με ένα Μόνο Συστατικό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Φοιτήτρια φτιάχνει ΜΑΣΚΕΣ για κωφάλαλους και ΣΥΓΚΙΝΕΙ

Μια Φωτογράφος Προσκάλεσε Γυναίκες που Παντρεύτηκαν Δεκαετίες πριν να Φορέσουν τα Παλιά Νυφικά τους