in , , ,

Μαλλιά 2020: Τα μυστικά για να τα Μεγαλώσετε ΦΥΣΙΚΑ!

Τα μυστικά για να Μεγαλώσετε τα μαλλιά σας ΦΥΣΙΚΑ!
Υπάρχουν πολλές αιτίες για την τριχόπτωση που διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Θα μπορούσε να οφείλεται σε ορμονικές αλλαγές, προβλήματα στρες ή κακή διατροφή. Για γρήγορα αποτελέσματα, όλοι αναζητούν άμεσα χημικά προϊόντα που μπορούν να καταστρέψουν τα μαλλιά μακροπρόθεσμα. Θα πρέπει να επιλέξετε φυσικές θεραπείες για να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα μαλλιά.

πηγή φωτό

Καθημερινό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας

Το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής προάγει την κυκλοφορία του αέρα στην περιοχή των θυλάκων σας, γεγονός που δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη των μαλλιών. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις με τη βοήθεια των δακτύλων σας ώστε το αίμα να διεγείρει κάθε μέρος όπου θέλετε να μεγαλώσετε νέα μαλλιά.

Μπορείτε να κάνετε μασάζ κάθε φορά πριν κάνετε ντους. Χρησιμοποιήστε μια οδοντωτή χτένα ή βούρτσα για ένα απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Είναι χρήσιμο αν έχετε μακριά μαλλιά.

Μασάζ με αιθέρια έλαια

Τα θυλάκια των μαλλιών μπορούν να ξεβουλώσουν, το οποίο βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών. Μπορείτε να κάνετε μασάζ μ αιθέρια έλαια μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά έλαια ανάλογα με την υφή των μαλλιών σας:

Αμυγδαλέλαιο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιείται κυρίως από τους Ινδούς για να μεγαλώσουν τα μαλλιά τους.

Λάδι Jojoba

Το λάδι Jojoba είναι σχεδόν παρόμοιο με υφή με το σμήγμα, το οποίο είναι το φυσικό λάδι που παράγεται από τα μαλλιά σας για να τα λιπαίνει.

Αργανέλαιο

Είναι το καλύτερο για την ενυδάτωση των μαλλιών σας επειδή περιέχει βιταμίνες, λιπαρά οξέα, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ: Αφαιρέστε τις Ανεπιθύμητες Τρίχες

Εφαρμόστε χυμό κρεμμυδιού

Είναι το παλαιότερο και αποτελεσματικό φάρμακο για την ανάπτυξη των μαλλιών. Ο χυμός κρεμμυδιού περιέχει θείο, το οποίο αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου στους ιστούς, το οποίο βοηθά στην αναγέννηση των μαλλιών. Μην ανησυχείτε λόγω της μυρωδιάς του. Θα φύγει όταν ξεπλύνετε τα μαλλιά σας.

Κόψτε ένα κρεμμύδι σε φέτες και να αφαιρέσετε το χυμό πιέζοντάς το. Αφήστε το χυμό στο τριχωτό της κεφαλής σας για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε με καλής ποιότητας σαμπουάν.

Φτιάξτε μάσκα αυγών

Τα αυγά έχουν υψηλή ποσότητα πρωτεϊνών, οι οποίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες για την ανάπτυξη των μαλλιών. Διαχωρίστε ένα ασπράδι αυγού σε ένα μπολ, ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έλαιο λεβάντας και να προσθέσετε ένα κουτάλι μέλι. Απλώστε την πάστα και αφήστε την για 20 λεπτά στο τριχωτό της κεφαλής σας. Μετά ξεπλύνετε με νερό.

Εάν θέλετε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή, αποφύγετε την υπερθέρμανση των μαλλιών σας χρησιμοποιώντας εργαλεία styling.

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ: 7 Βασικές Αιτίες που την Προκαλούν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Διακόσμηση Κουζίνας σε Ρουστίκ Στιλ με Ξύλινα Κιβώτια

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Μπλε το Απόλυτο Χρώμα για το 2020

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Μπλε το Απόλυτο Χρώμα για το 2020