in , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Μπλε το Απόλυτο Χρώμα για το 2020

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Μπλε το Απόλυτο Χρώμα για το 2020
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Μπλε το Απόλυτο Χρώμα για το 2020

Όταν πρόκειται για χρώμα, ένα από τα κλασικά όλων των εποχών που πρόκειται να μονοπωλήσει το 2020 είναι μπλε. Το ευρύ φάσμα αποχρώσεων του προσφέρει τόσο μεγάλη ποικιλία, καθιστώντας εύκολο για εμάς να συνεχίσουμε να βρίσκουμε φρέσκες και συναρπαστικές εναλλακτικές λύσεις. Το μπλε χρώμα συνδυάζει τα βαθύτερα βάθη του ωκεανού με τη φωτεινότητα του ουρανού. 30 Υπέροχες ιδέες Καλοκαιρινής διακόσμησης σε μπλε και γαλάζιους τόνους!

sampleboard.com
sampleboard.com

Στον τομέα της εργασίας και της καθημερινής ρουτίνας, το γαλάζιο μας βοηθά να φιλτράρουμε τον θόρυβο και να επικεντρωθούμε σε αυτό που έχει σημασία. Δίνει ηρεμία και αίσθηση σταθερότητας που όλοι επιθυμούμε απεγνωσμένα για αυτές τις μέρες.

sampleboard.com

Το μπλε συμβολίζει την εμπιστοσύνη, τη σοφία και την αυτοπεποίθηση. Προωθεί την αισιοδοξία και πυροδοτεί την ευτυχία στην πιο αγνή της μορφή. Αλλά μπορεί επίσης να φαίνεται λίγο κρύο και παθητικό, γι’ αυτό σας προτείνουμε να το αναμίξετε με λευκό, κίτρινο, καφέ, τερακότα ή κόκκινο για να δημιουργήσετε δυναμική.

sampleboard.com
theglitterguide.com

Αν θέλετε να προσθέσετε μια μπλε πινελιά στην επόμενη διακόσμησή σας, το βάψιμο του τοίχου φαίνεται ως η πιο προφανής επιλογή. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλινοσκεπάσματα, μπλε μάρμαρο, βελούδο, κουρτίνες ή έργα τέχνης με μπλε αποχρώσεις.

boligmagasinet.dk
livingetc.com
livingetc.com
dulux.co.uk
cocokelley.com
housebeautiful.com
bo-bedre.no
apartmenttherapy.com
sfgirlbybay.com

Classic Blue: Διακοσμήστε το σπίτι σας με το χρώμα του 2020, σύμφωνα με την Pantone! (photos)

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μαλλιά 2020: Τα μυστικά για να τα Μεγαλώσετε ΦΥΣΙΚΑ!

Ποιο τραγούδι έπαιζε τη μέρα που γεννήθηκες; Με ένα κλικ μάθε ποιο ήταν Νο1 της εποχής!

Ποιο τραγούδι έπαιζε τη μέρα που γεννήθηκες; Με ένα κλικ μάθε ποιο ήταν Νο1 της εποχής!