in , , , ,

Χάνετε τα ΜΑΛΛΙΑ σας; Δείτε πως θα Βγουν Ξανά με ένα Μόνο Συστατικό

Η τριχόπτωση αποτελεί πρόβλημα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Η πλειοψηφία των ανδρών δεν παραδέχονται ότι η απώλεια τρίχας τους επηρεάζει, αλλά κατά τη γνώμη μας είναι αρκετά ενοχλητικό γι’ αυτούς.

Πολλά χημικά προϊόντα ή έλαια ειδικά σχεδιασμένα για την απώλεια μαλλιών από τα φαρμακεία δεν έχουν και το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα σας προτείνουμε μια φυσική θεραπεία για την τριχόπτωση και θα δείτε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν και πάλι χρησιμοποιώντας ένα συστατικό. Στοιχηματίζουμε ότι το έχετε στο σπίτι.

Το μαγικό συστατικό είναι το θαλασσινό αλάτι. Το αλάτι έχει αναγεννητικές ιδιότητες για τα μαλλιά και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Πλύντε τα μαλλιά σας. Μην τα στεγνώσετε. Σκουπίστε τα με μια πετσέτα. Πάρτε το αλάτι που χρησιμοποιείτε στην κουζίνα σας και εφαρμόστε το στο τριχωτό της κεφαλής. Κάντε απαλά μασάζ στο κεφάλι σας για 15 λεπτά. Μετά το μασάζ, πλύνετε ξανά τα μαλλιά σας. ΥΓΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ: Φριζαρισμένα μαλλιά, άτονα ή Λεπτά; ΟΧΙ με αυτές τις ΜΑΣΚΕΣ!

Το θαλασσινό αλάτι είναι δημοφιλές από την αρχαιότητα για τα ιατρικά και καλλωπιστικά του χαρακτηριστικά. Είναι πλούσιο σε 82 απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που λαμβάνονται από τη θάλασσα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ορυκτά είναι ευεργετική για το δέρμα. Έχει ενυδατική, αναζωογονητική και αναγεννητική δράση. Η απολέπιση του θαλασσινού αλατιού βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, στην ενδυνάμωση των ιστών, στην διέγερση της περιφερικής κυκλοφορίας του αίματος και στην αναγέννηση των κυττάρων. ΜΑΛΛΙΑ που σπάνε; Με αυτή την σπιτική μάσκα Όχι πια!

Επαναλάβετε αυτή τη θεραπεία για την τριχόπτωση 2 φορές την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια 2 μηνών. Θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό! Τα μαλλιά σας θα είναι πυκνότερα και θα αρχίσουν να αναπτύσσονται σε όλα τα σημεία όπου έπεσαν τα μαλλιά σας.

Επίσης, αυτή η θεραπεία θα κάνει τα μαλλιά σας πιο λαμπερά και θα τους δώσει μια απαλή υφή. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το αλάτι ως θεραπεία για τα μαλλιά, θεραπεύει τα προβλήματα με την πιτυρίδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τι ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ εάν Πλύνετε τα Μαλλιά σας με Βρώμη

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 105

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Διακοσμητικές Επιγραφές για την Κουζίνα και την Τραπεζαρία

24 Μοναδικές Διακοσμητικές Επιγραφές για την Κουζίνα και την Τραπεζαρία

Επικίνδυνα ΛΑΘΗ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΡΕΦΙΚΟΥ Δωμάτιου που Πρέπει να Αποφύγετε