in , , , , , ,

24 Μοναδικές Διακοσμητικές Επιγραφές για την Κουζίνα και την Τραπεζαρία

Διακοσμητικές Επιγραφές για την Κουζίνα και την Τραπεζαρία
Διακοσμητικές Επιγραφές για την Κουζίνα και την Τραπεζαρία

Η κουζίνα και κατ’ επέκταση η τραπεζαρία αποτελούν την καρδιά του σπιτιού σας. Εδώ τα γεύματα μοιράζονται, τα όνειρα σχεδιάζονται και οι επιτυχίες εορτάζονται.

Ως κύριος χώρος συγκέντρωσης στο σπίτι σας προσφέρουν τον μεγαλύτερο καμβά για την παρουσίαση του προσωπικού σας στυλ και διακόσμησης. Κάθε φορά που διασκεδάζετε τους επισκέπτες με ένα γεύμα ή ψήνετε εορταστικές λιχουδιές έχετε την ευκαιρία να αποκαλύψετε την προσωπικότητά σας χωρίς να πείτε μια λέξη.

Αντί να αλλάζετε ταπετσαρίες, ντουλάπια ή συσκευές που έχουν ως αποτέλεσμα χάσιμο χρόνου και χρήματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξυπνες επιγραφές στον τοίχο σας μεταφέροντας μηνύματα ελπίδας, ευλογίας, ευθυμίας και σοφίας σε όσους τα διαβάζουν.

Μπορούν να τοποθετηθούν με πολλούς τρόπους. Μια μεγάλη επιγραφή μπορεί να χρησιμεύσει ως σημείο εστίασης για μικρότερες γύρω της. Πάνω από ένα παράθυρο, μια οριζόντια επιγραφή μπορεί να υποκαταστήσει ένα κουρτινάκι. Μια κάθετη επιγραφή μπορεί να είναι η ιδανική λύση για ένα στενό τμήμα τοίχου.

Είτε είναι από ξύλο, μέταλλο, καμβάς ή βινύλιο, οι επιλογές για την προσθήκη ενός εμπνευσμένου, πνευματικού ή συναισθηματικού μηνύματος στους τοίχους της κουζίνας και της τραπεζαρίας σας περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας.

Δείτε ακόμα
45 καταπληκτικές ιδέες αποθήκευσης για γωνιακά ντουλάπια
20 ιδέες για υπερμοντέρνα ντουλάπια κουζίνας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τα πιο Ακριβά ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ που Μπορείτε να Κάνετε

Χάνετε τα ΜΑΛΛΙΑ σας; Δείτε πως θα Βγουν Ξανά με ένα Μόνο Συστατικό