in , , , , ,

Τα πιο Ακριβά ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ που Μπορείτε να Κάνετε

Διακοσμητικά λάθη συμβαίνουν και στον καλύτερο από εμάς. Και όταν είναι κάτι μικρό, όπως ένα μαξιλάρι ή ένα ανόητο διακοσμητικό δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Αλλά όταν είναι ένα λάθος που σας κοστίζει εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες ευρώ, είναι μια άλλη υπόθεση.

Τα πιο Ακριβά ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ που Μπορείτε να Κάνετε
Τα πιο Ακριβά ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ που Μπορείτε να Κάνετε

Αν δεν έχετε απεριόριστα κεφάλαια και απεριόριστο χρόνο, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάνετε κανένα από αυτά τα δαπανηρά λάθη.

Άβολος καναπές

Πόσες φορές έχει συμβεί; Βλέπετε τον τέλειο καναπέ στη σωστή τιμή και τον παραγγέλνετε. Κατόπιν πηγαίνετε να καθίσετε και καταστροφή! Είναι τόσο τρομερά άβολος που κανείς δεν θέλει να τον χρησιμοποιήσει. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να δοκιμάσετε έναν καναπέ πριν τον αγοράσετε γιατί οι καναπέδες είναι πιθανόν ένα από τα πιο ακριβά κομμάτια επίπλων που θα αγοράσετε ποτέ για το σπίτι σας.

Αυθεντικά έργα τέχνης που δεν σας αρέσουν

Τα αυθεντικά έργα τέχνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε κάτι μοναδικό στο σπίτι σας. Προσθέτει περισσότερη προσωπικότητα από κάτι που παράγεται μαζικά και δίνει ένα δωμάτιο ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα που είναι δύσκολο να επιτευχθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Τούτου λεχθέντος, τα αυθεντικά έργα τέχνης μπορεί να είναι πολύ ακριβά, ιδιαίτερα αν είναι γνωστός ο καλλιτέχνης ή αν είναι κάτι ιδιαίτερα σπάνιο και / ή μοναδικό. Πολλοί άνθρωποι κάνουν μια επένδυση σε ένα έργο μόνο για να το έχουν και αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο λάθος, αν δεν είναι κάτι που πραγματικά σας αρέσει. Έτσι, όταν πρόκειται για ένα αυθεντικό έργο τέχνης, αναζητήστε καλλιτέχνες που δεν είναι τόσοι γνωστοί (ιστοσελίδες όπως το Etsy ή τοπικές εκθέσεις τέχνης είναι καλές επιλογές για να ψάξετε) για να έχετε μια καλή τιμή και να σιγουρευτείτε ότι θα είναι κάτι που θα σας κάνει να χαμογελάτε κάθε φορά που το κοιτάτε.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Τα 10 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνουμε στη Διακόσμηση Σαλονιού

Λάθος ταπετσαρία

Εάν θέλετε να προσθέσετε μια πινελιά προσωπικότητας σε ένα δωμάτιο, η ταπετσαρία μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αλλά προτού καλύψετε τους τοίχους σας με την πρώτη όμορφη ταπετσαρία που θα δείτε , βεβαιωθείτε ότι θα ταιριάζει στο δωμάτιό σας. Η λάθος επιλογή ταπετσαρίας μπορεί να καταστρέψει εντελώς τον χώρο σας, να σας κάνει να το μετανιώνετε κάθε μέρα ενώ η αντικατάστασής της δεν είναι φθηνή. Έτσι, εάν θέλετε να διακοσμήσετε με ταπετσαρία, βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι για το οποίο μπορείτε να ζήσετε για πολύ καιρό ή να το χρησιμοποιήσετε σε μικρές δόσεις. Παρά όλα αυτά υπάρχουν περισσότερα σημεία για να τοποθετήσετε ταπετσαρία εκτός των τοίχων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λάθος επιλογή κουρτινών

Είναι σημαντικό να έχετε κουρτίνες σας παράθυρα για χάρη της διακόσμησης, αλλά και για λόγους ιδιωτικότητας και φωτισμού. Και οι κουρτίνες μπορεί να είναι πολύ ακριβές. Μπορείτε να βρείτε έτοιμα σετ σε χαμηλή τιμή, αλλά αν τις φτιάξετε τότε θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω. Και αν το σπίτι σας έχει πολλά ή μεγάλα παράθυρα ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέγετε φθηνά σετ κουρτίνες (μπορείτε να το μετανιώσετε εξίσου!). Βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με το υλικό, το μέγεθος και τους μηχανισμούς ανοίγματος και κλεισίματος προτού πάρετε την απόφαση. Ελέγξτε αν ταιριάζουν με τις απαιτήσεις φωτισμού και ιδιωτικότητας του δωματίου και εάν το χρώμα ή το μοτίβο ταιριάζει με το χρώμα και τα έπιπλα στο δωμάτιο.

Λάθος φωτισμός

Ο φωτισμός μπορεί να αναδείξει ή να καταστρέψεις ένα δωμάτιο. Κατά γενικό κανόνα, δεν πρέπει να είστε φθηνοί με τα φωτιστικά επειδή μπορεί να καταλήξετε με θαμπό και αδύναμο φωτισμό. Επιλέξτε ένα σύνολο διαφορετικών τύπων φωτιστικών που θα πρέπει να διασκορπιστούν ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο. Αλλά ο σωστός φωτισμός δεν είναι απαραιτήτως φθηνός. Η χρήση φωτιστικών, απλικών τοίχου και επιτραπέζιων λαμπών μπορεί να κοστίσει πολλά χρήματα , ιδιαίτερα εάν επιλέξετε πολυέλαιους. Έτσι πριν αγοράσετε φωτιστικά για το σπίτι σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλήξει σε ένα καλό σχέδιο φωτισμού.

Λάθος επιλογή χρωμάτων

Το βάψιμο γενικά θεωρείται ως ένας φτηνός και εύκολος τρόπος να αλλάξετε εντελώς την εμφάνιση ενός δωματίου. Και ενώ αυτό μπορεί να ισχύει σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχει μια μεγάλη προειδοποίηση. Εάν ο χώρος σας είναι μεγάλος, έχει ψηλά ταβάνια ή είναι κάπως σκιερός, το βάψιμο μπορεί να γίνει ακριβό. Ενώ κάποιος μπορεί να πάρει ένα πινέλο και να καλύψει έναν τοίχο, ένα επαγγελματικό βάψιμο που περιλαμβάνει ταβάνια, σκάλες ή περίπλοκη τεχνοτροπία είναι μια δαπανηρή επιλογή και δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο σας για αρκετές ημέρες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τη δέουσα προσοχή όταν πρόκειται να επιλέξετε χρώματα για βάψιμο.

Λάθος υφάσματα

Εάν τα έπιπλά σας είναι χειροποίητα ή σκέφτεστε να τους αλλάξετε ταπετσαρία, να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με την επιλογή τους. Βεβαιωθείτε ότι το υλικό ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, το χρώμα ταιριάζει στο δωμάτιο και το σχέδιο είναι κάτι που μπορείτε να βλέπετε για χρόνια. Ένας φθηνός καναπές έχει διάρκεια ζωής 10 χρόνια, ενώ ένας καναπές υψηλής ποιότητας περίπου 25 χρόνια. Έτσι, αν δεν θέλετε το κόστος και την ταλαιπωρία της αλλαγής ταπετσαρίας προτιμήστε την ακριβή επιλογή. Θυμηθείτε, ότι η αλλαγή μπορεί να σας κοστίσει όσο ένας καινούργιος καναπές.

7 Λάθη που Μπορούν να Καταστρέψουν το Στυλ σας
15 λάθη που κάνουμε στα ρούχα και κάνουν τη ζωή μας περίπλοκη

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σπιτικό ΦΥΣΙΚΟ BOTOX με τη χρήση φυσικών υλικών!

Διακοσμητικές Επιγραφές για την Κουζίνα και την Τραπεζαρία

24 Μοναδικές Διακοσμητικές Επιγραφές για την Κουζίνα και την Τραπεζαρία