in , , ,

Σπιτικό ΦΥΣΙΚΟ BOTOX με τη χρήση φυσικών υλικών!

Το Botox είναι μια καλλυντική θεραπεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία λεπτών και βαθιών ρυτίδων. Οι ενέσεις botox στο πρόσωπό σας μπορεί να είναι αρκετά ακριβές.

Σπιτικό ΦΥΣΙΚΟ BOTOX με τη χρήση φυσικών υλικών!

Επίσης, το botox μπορεί να δημιουργήσει πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες. Η τοξίνη εμποδίζει τη μετάδοση νευρικών παλμών στους μύες του προσώπου στην περιοχή όπου εγχύθηκε. Προσωρινά μειώνει τις συσπάσεις των μυών του προσώπου που προκαλούν ρυτίδες.

Πολλές γυναίκες είναι ενθουσιασμένες από τα άμεσα αποτελέσματα που δημιουργεί το botox, αλλά δεν έχουν επίγνωση των κινδύνων. Ανεξαρτήτως από τον τρόπο ζωής μας, τι τρώμε, πού ζούμε ή ποιο επάγγελμα έχουμε, πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλοι γερνούν. Και μπορεί ο χρόνος να περνάει και να αφήνει ίχνη στα πρόσωπά μας, αλλά είμαστε τυχεροί που η φύση μας προσφέρει κάποια συστατικά που μας βοηθούν φυσικά.

Αυτά τα συστατικά δεν μπορούν να γυρίσουν το χρόνο πίσω, αλλά σίγουρα μπορούν να κάνουν τα αποτελέσματα της γήρανσης να μην είναι τόσο προφανή. Θα δείτε τα αποτελέσματα μετά την πρώτη εφαρμογή.

Τα συστατικά είναι φτηνά και νομίζω ότι τα έχετε ήδη στην κουζίνα σας. Αυτή η μάσκα θα ενυδατώσει το δέρμα σας, θα μειώσει τα σημάδια κόπωσης και θα κάνει την επιδερμίδα πιο σφριγηλή

Φυσική Μάσκα Botox

Συστατικά:

    1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
    5 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό καρότου
    1 κουταλιά της σούπας κρέμας γάλακτος χαμηλή σε λιπαρά

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Παρασκευή:

Αραιώστε το άμυλο αραβοσίτου σε 100 ml νερού. Βάλτε το μείγμα σε ένα σκεύος και μετά στο μάτι της κουζίνας μέχρι να γίνει παχύρρευστο. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και ρίξτε το χυμό καρότου και την κρέμα και ανακατέψτε όλα τα συστατικά.

Πριν από την εφαρμογή της μάσκας, καθαρίστε το πρόσωπό σας. Εφαρμόστε τη μάσκα στις πληγείσες περιοχές και αφήστε την να δράσει 30 λεπτά. Η μάσκα μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι την επόμενη εφαρμογή. Μετά από 30 λεπτά, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε τη μάσκα 3-5 φορές ανά βδομάδα.

Δείτε ακόμα
ΜΑΛΛΙΑ που σπάνε; Με αυτή την σπιτική μάσκα Όχι πια!
Εξαιρετική, συσφικτική μάσκα προσώπου με λάχανο!!!
Beauty DIY: Μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό με αγγούρι

φωτ.: People photo

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.6 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς ήταν η Κούκλα BARBIE ανάλογα με την χρονιά που γεννήθηκες!

Τα πιο Ακριβά ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ που Μπορείτε να Κάνετε