in , , ,

Τι ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ εάν Πλύνετε τα Μαλλιά σας με Βρώμη

Οι νιφάδες βρώμης συνιστώνται από τους διαιτολόγους στις περισσότερες δίαιτες, αλλά η βρώμη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην περιποίηση μαλλιών. Ανακαλύψτε την επαναστατική μάσκα που θα κάνει τα μαλλιά σας υγιή, μακριά και όμορφα.

[show_more more=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ” less=”ΛΙΓΟΤΕΡΑ” color=”#ec008c” size=”140″ align=”center”]

Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας γάλα με μια χούφτα βρώμη και ανακατέψτε μέχρι να γίνει πάστα. Εάν γίνει πολύ πηχτή, ρίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού νερό στο μείγμα.

Εφαρμόστε τη μάσκα στο τριχωτό της κεφαλής και αφήστε για 20 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με ζεστό νερό. Η θεραπεία αυτή δυναμώνει τα μαλλιά σας και εμποδίζει την φθορά τους. Προσοχή: Αυτή η μάσκα μπορεί να εφαρμοστεί μόνο μία φορά κάθε 5 ημέρες.

Δείτε επίσης μερικές απλές λύσεις που εμποδίζουν την τριχόπτωση:

Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας με ένα κουταλάκι του γλυκού ηλιέλαιο. Πλύνετε το κεφάλι σας με αυτό το μείγμα μία φορά την εβδομάδα και κρατήστε τα μαλλιά μακριά από το ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Πλύνετε τα μαλλιά σας με γιαούρτι πολλών λιπαρών. Απλά, διαβάστε τα συστατικά όταν αγοράζετε γιαούρτι.

Συνδυάστε μέλι με γάλα και εφαρμόστε αυτή τη μάσκα μετά το βραδινό μπάνιο. Το μέλι ενεργεί στη ρίζα της τρίχας και την αναζωογονεί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα
Τι ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ εάν Πλύνετε τα Μαλλιά σας με Ανθρακούχο Νερό
5 Απλά βήματα για να κάνετε σε μόλις λίγα λεπτά ίσια μαλλιά κομμωτηρίου!
10 υπέροχοι τρόποι να φτιάξετε τα μαλλιά σας όταν βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο

πηγή φωτό

[/show_more]

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.6 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μέγκαν Μαρκλ: Megxit Μήπως τα ΜΕΣΑ ευνοούσαν την Κέιτ; Η αντίθετη μεταχείριση των μέσων από τις επικεφαλίδες των Ειδήσεων!

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Πώς να Κάνετε Ένα Μικρό Υπνοδωμάτιο να Φαίνεται Μεγαλύτερο