in ,

Μέγκαν Μαρκλ: Megxit Μήπως τα ΜΕΣΑ ευνοούσαν την Κέιτ; Η αντίθετη μεταχείριση των μέσων από τις επικεφαλίδες των Ειδήσεων!

Πρόσφατα οι δηλώσεις παραίτησης του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ σόκαραν την κοινή γνώμη.

Παρόλο που βρέθηκε πολύς κόσμος να κρίνει αρνητικά αυτήν την απόφαση, υπάρχουν και άλλοι που το δέχτηκαν με ενθουσιασμό και υποστηρίζουν τις απόψεις τους διαπιστώνοντας ότι το ζευγάρι δεχόταν μεγάλη πίεση από τα βασιλικά μέλη αλλά και διαφοροποιημένη μεταχείριση από τους τίτλους των ειδήσεων και τα μέσα.

Το ζεύγος υπέφερε για μεγάλο χρονικό διάστημα και υποφέρει αρκετά από τον ηλεκτρονικό εκφοβισμό.

Η Μέγκαν γίνεται στόχος κριτικής και κουτσομπολιών

Αρχική η Μέγκαν ήταν αρκετά αγαπητή, θεωρούσαν την εξωτερική εικόνα τέλεια, όχι μόνο έξυπνη και όμορφη αλλά και αρκετά φιλεύσπλαχνη με έντονα φεμινιστικά αισθήματα.

Ωστόσο όλα αυτά φαίνεται να άλλαξαν ξαφνικά εν αγνοία τους.

Μετά το γάμου του ζευγαριού, διέρρευσε ότι υπήρχαν προβλήματα στο παλάτι και η Μέγκαν ήταν δύσκολος και απαιτητικός άνθρωπος. Η φιλοδοξία της ερχόταν σε σύγκρουση με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συμπεριλαμβανομένου του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, της Κέιτ και της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ίσως επειδή η βασιλική ταυτότητα είναι δύσκολη, ίσως επειδή ήταν πιο χαλαρός χαρακτήρας ήταν πολύ δύσκολο για την Μέγκαν να προσαρμοστεί. Επιπλέον κάποιες συμπεριφορές σχολιάστηκαν αρνητικά ότι παραβιάζουν τους κανόνες της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας καθιστώντας στον έξω κόσμο να πιστεύει ότι η Μέγκαν δεν είχε συνείδηση της βασιλικής της θέσης, της κατάσταση και δεν σέβεται της παραδόσεις. Έτσι η εύνοια άρχισε να μειώνεται. Και πάμε στο πιο σημαντικό κομμάτι. Στους τίτλους ειδήσεων που δημιουργούν πρότυπα…

Τίτλοι ειδήσεων για την Μέγκαν Μαρκλ και για την Κέιτ Μίντλετον

Παρατηρήστε τα “διπλά πρότυπα” των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Κρατώντας σαν έγκυος την κοιλιά

Η Κέιτ που κρατούσε την κοιλιά της όσο ήταν έγκυος εγκωμιάστηκε ως καλή μητέρα για να προστατεύσει το μωρό της. Ο Μέγκαν που χάιδευε την κοιλιά της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της περιγράφηκε ως “υπερήφανη, ματαιόδοξη ή ηθοποιός”

Το Αβοκάντο

Όταν ο Γουίλιαμ έδωσε Αβοκάντο στην Κέιτ για να ηρεμήσει από τις ναυτίες της εγκυμοσύνης δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, μάλιστα φαινόταν η αγάπη και η έννοια για την σύζυγο του. Αντίθετα το Αβοκάντο της Μέγκαν συνδέθηκε με την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την ξηρασία.

Νυφική ​​ανθοδέσμη

Η νυφική ​​ανθοδέσμη της Κέιτ όταν παντρεύτηκε, ήταν τόσο κομψή όσο και η νύφη, η νυφική ​​ανθοδέσμη της Μέγκαν “μπορούσε” να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της πριγκίπισσας Σαρλότ.

Χριστούγεννα

Η Κέιτ επέστρεψε στους γονείς της για τα Χριστούγεννα και η βασίλισσα της Αγγλίας κατάλαβε την απόφαση του Ουίλιαμ, η απουσία του Χάρι και της Μέγκαν τα Χριστούγεννα λύπησε και απογοήτευσε την βασιλική οικογένεια

Ξεκινήσαν εταιρεία

Η Ούλιαμ και η Κέιτ ίδρυσαν εταιρεία για να προστατεύσουν το εμπορικό σήμα τους, όπως ακριβώς και ο Beckham. ο Χάρι και η Μέγκαν δημιούργησαν την εταιρεία για να προστατεύσουν το εμπορικό σήμα τους στο πλαίσιο προετοιμασίας για την αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια. Πόσο αντίθετο.

Η βασίλισσα της Αγγλίας απουσιάζει από το πάρτι

Ο Χάρι και ο Μέγκαν επαναπρογραμμάτισαν την βάπτιση του Άρτσι, όταν ενημερώθηκαν ότι η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιπ δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν την τελετή λόγω του πολυάσχολου προγράμματος τους.

Έμπνευση για τη μόδα

Αρώματα και μυρωδιές

Η Κέιτ ζήτησε να χρησιμοποιήσουν οι επισκέπτες τα αγαπημένα κεριά και τα προϊόντα περιποίησης της, Jo Malone Η «αυταρχική» νύφη Μέγκαν ήθελε να ψεκαστεί φρέσκος ​​αέρας στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου του 15ου αιώνα αλλά το παλάτι του Μπάκιγχαμ αρνήθηκε.

Όλα τα παραπάνω είναι μερικά μόνο από τα “αντίθετα¨πρότυπα που βλέπαμε στα μέσα όλο αυτόν τον καιρό και διαμόρφωναν την κοινή γνώμη.

Δύο πριγκίπισσες δύο διαφορετικά πρότυπα. Τα σχόλια δικά σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Σία Κοσιώνη: Τι φόρεσε και έμοιαζε με σταρ του Σινεμά

Τι ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ εάν Πλύνετε τα Μαλλιά σας με Βρώμη