in , , , ,

Τι ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ εάν Πλύνετε τα Μαλλιά σας με Ανθρακούχο Νερό

Βρετανοί δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ένα από τα πιο συναρπαστικά κόλπα περιποίησης μαλλιών. Ξέρετε τι θα συμβεί εάν πλύνετε τα μαλλιά σας με ανθρακούχο νερό; Πώς να το χρησιμοποιήσετε το αφρώδες νερό για τα μαλλιά; Αυτή είναι η πιο δημοφιλής ερώτηση.

[show_more more=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ” less=”ΛΙΓΟΤΕΡΑ” color=”#ec008c” size=”140″ align=”center”]

Λοιπόν, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλένετε τα μαλλιά σας με το συνηθισμένο σαμπουάν και στη συνέχεια να το ξεπλένετε με ανθρακούχο νερό. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον δύο λίτρα, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας. Ο λόγος είναι ότι το εμφιαλωμένο νερό είναι καθαρό μικροβιολογικά και περιέχει τα βασικά μεταλλικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του τριχωτού της κεφαλής. Τι είναι η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ και τι κάνει στα μαλλιά σας – Να πως θα την χρησιμοποιήσετε!

Ακολουθήστε αυτή τη θεραπεία για τουλάχιστον δύο εβδομάδες προκειμένου να υπάρξουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Είναι ένα τέχνασμα που χρησιμοποιείται από τα αστέρια του Χόλυγουντ. Ποιο χρώμα είναι “Must” για τα ΜΑΛΛΙΑ το 2020; Οι νέες τάσεις!

“Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι οι περιβαλλοντικοί ρύποι, συμπεριλαμβανομένων των τοξινών και των ελεύθερων ριζών που υπάρχουν στο νερό της βρύσης, συμβάλλουν στη χαλάρωση των μαλλιών. Από την άλλη πλευρά, επηρεάζει επίσης τη γενική εμφάνιση των μαλλιών, εξηγεί ο Bessam Farjo, ειδικός στην τριχολογία, με ειδίκευση στην δερματολογία που μελετά την ανατομία, τη φυσιολογία και την παθολογία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

πηγή φωτό

[/show_more]

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι είναι η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ και τι κάνει στα μαλλιά σας – Να πως θα την χρησιμοποιήσετε!

Απαλλαγείτε από τα Μαύρα Στίγματα σε 15 λεπτά με Φυσικό Τρόπο