in , , , ,

25 Ιδέες για να Ανανεώσετε τη Διακόσμηση σας

Εάν σκοπεύετε να ανακαινίσετε ή να ανανεώσετε το σπίτι σας και δεν είστε σίγουροι για το τι να επιλέξετε ή να προσθέσετε, ειστε στο σωστ μερος. Δειτε 25 Ιδέες για να Ανανεώσετε τη Διακόσμηση σας και σίγουρα θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται μοντέρνο και τολμηρό.

Τροπικά σχέδια

Ένα τροπικό σχέδιο δημιουργεί μια καλοκαιρινή αίσθηση που ταιριάζει όλο το χρόνο και όχι μόνο στους θερμότερους μήνες, γι’ αυτό είναι τόσο διαχρονικό και τόσο ζεστό στη διακόσμηση. Μπορείτε να το προσθέσετε με διάφορους τρόπους: να φτιάξετε έναν τοίχο με ταπετσαρίας, να προσθέσετε μαξιλάρια, κουρτίνες, χαλιά, κλινοσκεπάσματα ή να δοκιμάσετε ταπετσαρίες επιπλών.

Πλακάκια μετρό

Τα πλακάκια του μετρό είναι κλασικά και ιδανικά για όσους θέλουν έναν ουδέτερο χώρο αλλά με μια μοντέρνα πινελιά. Ταιριάζουν παντού και υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και φινιρίσματα: από κλασικό λευκό έως πράσινο και ακόμη και με μαρμάρινα εφέ.

Ελεύθερες μπανιέρες

Μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης θα δώσει αμέσως μια μοντέρνα αίσθηση στο μπάνιο σας, είτε είναι μεγάλο είτε μικρό και οποιοδήποτε σχήμα έχει. Τονίστε την με διαφορά διακοσμητικά: μερικά διαφορετικά πλακάκια, τραπεζάκια, εταζέρες, χαλιά και πολλά άλλα.

Καρό διακόσμηση

Οι καρό πινελιές έχουν μια διαχρονική αίσθηση, ειδικά αν συνδυάζονται με τα σωστά στοιχεία και ζεσταίνουν το χώρο καθιστώντας το πολύ πιο φιλόξενο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρια, χαλιά, κλινοσκεπάσματα, ράνερ τραπεζιού ή να φτιάξετε έναν έναν τοίχο έμφασης.

Ξύλινα πατώματα

Μια επιλογή για δάπεδα που κανείς δεν τείνει να μετανιώνει είναι αυτά από σκληρό ξύλο. Είναι κλασικά και συνδυάζονται με σχεδόν όλα τα διακοσμητικά στιλ. Χρησιμοποιήστε δάπεδα από σκούρο ξύλο όταν θέλετε μια διαχρονική εμφάνιση ή χρησιμοποιήστε ανοιχτό ξύλο όταν θέλετε να προσθέσετε μια σύγχρονη πινελιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κομμώτρια Μοιράζεται Δημοφιλείς Συνήθειες Περιποίησης Μαλλιών για το 2020 που τα Καταστρέφουν

Προσοχή! Ανακαλούνται από την αγορά ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΓΙΩ