in , , , , ,

25 Ιδέες για Χαρούμενα Παιδικά Μπάνια

Για να σχεδιάσετε ένα μπάνιο παιχνιδιάρικο, γοητευτικό, δημιουργικό και ταυτόχρονα λειτουργικό πρέπει πραγματικά να λάβετε υπόψη σας τι θέλετε στο χώρο και πώς θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά σας θα το αγκαλιάσουν. Για να εμπνευστείτε δείτε παρακάτω 25 Ιδέες για Χαρούμενα Παιδικά Μπάνια.

Διασκεδαστικές και φωτεινές παλέτες χρωμάτων

Δεν υπάρχει τίποτα που να τραβά την προσοχή ενός παιδιού σαν τα χρώματα. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε το παιδί σας να θέλει να βρίσκεται στο μπάνιο του πιο συχνά. Επιλέξτε ένα φωτεινό και διασκεδαστικό συνδυασμό χρωμάτων όπως τυρκουάζ και λευκό, κίτρινο και λευκό, ροζ, μπλε και λευκό και πολλά άλλα ανάλογα με τα χρώματα που λατρεύουν τα παιδιά σας. Εάν δεν θέλετε ριζικές αλλαγές, απλώς τοποθετήστε μερικά πολύχρωμα πλακάκια, μια φωτεινή ταπετσαρία, αφίσες όλων των ειδών ή με αγαπημένους χαρακτήρες, περίεργα και διασκεδαστικά ράφια και βάψτε τη μπανιέρα με φωτεινό χρώμα. Φτιάξτε πολύχρωμα σχέδια με πλακάκια, τοποθετήστε έναν πολύχρωμο νεροχύτη ή φτιάξτε έναν φωτεινό καθρέφτη με ενσωματωμένα φώτα.

Χαρούμενα αξεσουάρ

Ακόμα κι αν έχετε ουδέτερο ή μονοχρωματικό μπάνιο, μπορείτε να το κάνετε διασκεδαστικό και φιλικό προς τα παιδιά με μερικά μόνο αξεσουάρ. Προσθέστε πολύχρωμες και περίεργες κουρτίνες ντους, πετσέτες, ράφια, γάντζους, σκαμπό και καρέκλες και μην ξεχνάτε διάφορα παιχνίδια που θα προσκαλούν τα παιδιά σας στο μπάνιο. Τέτοιες ιδέες είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και μπορούν εύκολα να αλλαχθούν όποτε εσείς και τα παιδιά σας τις βαρεθείτε.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Απαλλαγείτε από την Κακή Αναπνοή με Φυσικό Τρόπο ΣΗΜΕΡΑ!

Από σήμερα Απαγορεύονται αυτά τα Τσιγάρα! Τέλος η πώληση τους στην Ελλάδα και στην Ε.Ε.

Από σήμερα Απαγορεύονται αυτά τα Τσιγάρα! Τέλος η πώληση τους στην Ελλάδα και στην Ε.Ε.