in , , ,

25 Ιδέες για Παράθυρα Φινιστρίνια στο Σπίτι

25 Ιδέες για Παράθυρα Φινιστρίνια στο Σπίτι
25 Ιδέες για Παράθυρα Φινιστρίνια στο Σπίτι

Τα φινιστρίνια απαντώνται σε πλοία και σκάφη, όμως έχουν αρχίσει και χρησιμοποιούνται και στα σπίτια. Δεδομένου ότι είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία υλικών και μεγεθών, μπορούν να προσθέσουν μια εντελώς μοναδική πινελιά στο σπίτι σας εσωτερικά και εξωτερικά. Αλλά, πώς θα καταλάβετε ότι ταιριάζει στο χώρο σας; Δείτε παρακάτω 25 Ιδέες για Παράθυρα Φινιστρίνια στο Σπίτι για να εμπνευστείτε.

Ιδέες για Παράθυρα Φινιστρίνια στο Σπίτι

Πού να τα τοποθετήσετε τα φινιστρίνια

Τα παράθυρα φινιστρίνια έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν ένα φαινομενικά απλό δωμάτιο σε έναν μοναδικό χώρο. Και δίνει τη ψευδαίσθηση ότι βρίσκεστε διακοπές σε κρουαζιέρα.

Τα μπάνια είναι οι πιο δημοφιλείς χώροι για τέτοια παράθυρα, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε μια σκάλα ώστε να γεμίσει φως και να μεγαλώσει οπτικά το χώρο. Ένα άλλο μέρος είναι στην οροφή ως φεγγίτης ώστε να δημιουργήσουν τη ψευδαίσθηση του ήλιου καθώς το φως λούζει το χώρο.

28+4 Καταπληκτικές κατασκευές με παλιά παράθυρα!

Πολλοί τα χρησιμοποιούν ως έργα τέχνης. Ανάλογα με τη θέα του σπιτιού είτε μια όμορφη παραλία είτε μια λίμνη είτε τα φώτα της πόλης, ένα μεγάλο παράθυρο φινιστρίνι μπορεί να θεωρηθεί ως ένα έργο τέχνης και ένα σημείο εστίασης σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ιδιαίτερα σε ένα σαλόνι.

Μειονεκτήματα

Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν την τοποθέτησή τους. Είναι ωραία όσο χρησιμοποιούνται απλά για αισθητικούς σκοπούς. Μπορούν να φαίνονται υπέροχα σε ένα θεματικό δωμάτιο ή σπίτι, χωρίς όμως να προσφέρουν το κάτι παραπάνω στη διακόσμηση. Δεν αφήνει πολύ φως και αέρα να μπει στο δωμάτιο. Δεν μπορεί να θεωρεί έξοδος διαφυγής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (όπως πυρκαγιά). Για το σκοπό αυτό χρειάζεστε ένα παράθυρο αρκετά μεγάλο και τοποθετημένο χαμηλά, για να βγείτε εκτός σπιτιού γρήγορα. Επομένως, μαζί με το παράθυρο φινεστρίνι θα πρέπει να έχετε ένα άλλο μεγαλύτερο παράθυρο στο δωμάτιο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Υπάρχει επίσης το πρόβλημα να τα κάνουν να φαίνονται καλά σε σχέση με το εξωτερικό του σπιτιού. Συχνά φαίνονται υπέροχα στο δωμάτιο στο οποίο βρίσκονται, αλλά ταιριάζουν με το εξωτερικό αρχιτεκτονικό στιλ.

Ο φανταστικός τρόπος για να φτιάξετε ψεύτικα παράθυρα για το υπόγειο σας!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Πράγματα που Συνεχίζουμε να Κάνουμε Λάθος Χωρίς να το Συνειδητοποιούμε

20 Πράγματα που Συνεχίζουμε να Κάνουμε Λάθος Χωρίς να το Συνειδητοποιούμε

28 Έξυπνα IKEA Hacks για το Σκαμνί Oddvar

28 Έξυπνα IKEA Hacks για το Σκαμνί Oddvar