in , , , ,

Ένα ελάχιστα γνωστό κόλπο για να αλλάξετε το παράθυρο σας σε «χειμερινή λειτουργία» και να εξοικονομήσετε ενέργεια

Ένα ελάχιστα γνωστό κόλπο για να αλλάξετε το παράθυρο σας σε «χειμερινή λειτουργία» και να εξοικονομήσετε ενέργεια
Ένα ελάχιστα γνωστό κόλπο για να αλλάξετε το παράθυρο σας σε «χειμερινή λειτουργία» και να εξοικονομήσετε ενέργεια

Όταν ο καιρός κρυώνει και η θερμοκρασία πέφτει, ο κρύος αέρας μπορεί να εισχωρήσει μέσα στο σπίτι γρήγορα από τα παράθυρα PVC. Τα παράθυρα και οι πόρτες από PVC γίνονται ολοένα και πιο δημοφική λόγω της ικανότητας τους να μονώνουν τον χώρο με αποτέλεσμα να μειώνουν και το κόστος θέρμανσης.

Ας δούμε πώς μπορούμε να μειώσουμε αποτελεσματικά την κατανάλωση ενέργειας θέρμανσης κατά τους ψυχρότερους μήνες χρησιμοποιώντας τα παράθυρά μας.

Τα παράθυρα PVC προσφέρουν μια λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην γνωρίζουν. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει καλύτερη μόνωση έναντι των εξωτερικών θερμοκρασιών. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παράθυρα PVC για να μειώσετε τα έξοδα θέρμανσης.

Μόνωση με ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ Κάνει Θαύματα: Κρατείστε το ΚΡΥΟ έξω από το Σπίτι με αυτό το απλό και οικονομικό Τρόπο

Ρύθμιση των παραθύρων PVC σε χειμερινή λειτουργία

Η εναλλαγή των παραθύρων από PVC, στη χειμερινή λειτουργία είναι απλή. Περιλαμβάνει τη ρύθμιση του μηχανισμού σφράγισης. Εντοπίστε έναν κύλινδρο ρύθμισης ή έναν μεταλλικό πείρο στο πλαίσιο του κινητού τμήματος του παραθύρου, ο οποίος φαίνεται όταν ανοίγει.

Αυτό βοηθά στην προσαρμογή της στεγανότητας του παραθύρου με βάση τις ανάγκες σας. Για να ρυθμίσετε τα παράθυρα σε χειμερινή λειτουργία, σφίξτε τη βίδα στο πλαίσιο κατά περίπου 90 μοίρες. Μπορεί να γίνει συνήθως με τα δάχτυλά σας, την πένσα ή ένα ειδικό κλειδί, ανάλογα με το μοντέλο του παραθύρου. Όταν ο καιρός ζεστάνει, απλά χαλαρώστε τη βίδα για να επιστρέψετε.

Η χειμερινή λειτουργία στα παράθυρα σημαίνει ότι πιέζετε πιο σταθερά τη τσιμούχα στο πλαίσιο του παραθύρου, μειώνοντας την ποσότητα φρέσκου αέρα που εισέρχεται στο σπίτι σας. Ενώ αυτή η λειτουργία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, ένα βασικό πλεονέκτημα είναι ο μειωμένος κίνδυνος αλλεργιών λόγω της καλύτερης κυκλοφορίας του αέρα. Οι εποχικές προσαρμογές είναι απαραίτητες

Μόνωση Βορεινού Τοίχου – Κάντο μόνος σου!

Η ρύθμιση αυτού του εξαρτήματος ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο – μπορεί να χρειαστεί περιστροφή με το χέρι, χρησιμοποιώντας πένσα ή κατσαβίδι. Μερικές φορές, πρέπει να τραβήξετε τον μηχανισμό πριν τον γυρίσετε. Στη λειτουργία «χειμώνα», η ελαστική τσιμούχα αρχίζει να φθείρεται με την πάροδο του χρόνου. Οι ιδιοκτήτες παραθύρων από PVC συχνά χρειάζεται να αντικαταστήσουν το ελαστικό σφράγισμα μετά από μερικά χρόνια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

φώτο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.4 / 5. Αξιολογήσεις: 23

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι είναι πιο πιθανό να τραυματιστούν όταν βγάζουν τον σκύλο βόλτα με λουρί

Οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι είναι πιο πιθανό να τραυματιστούν όταν βγάζουν το σκύλο βόλτα με λουρί

αρωματισμός σπιτιού,αρωματισμός με φύλλα δάφνης,φύλλα δάφνης,χρήσιμα,συμβουλές,

Πώς να Αρωματίσετε Ολόκληρο το Σπίτι με 3 Φύλλα Δάφνης