in , , ,

Οι 6 Καλύτερες DIY Εργασίες για την Καραντίνα

Οι περισσότεροι θα μείνουμε σπίτι καθ’ ‘όλη τη διάρκεια του Απριλίου και πιθανότατα έχετε ήδη βαρεθεί να βλέπετε ταινίες και σειρές. Ξεκινώντας να ανανεώσετε το σπίτι σας θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε παραγωγικοί, να βελτιώσετε τον χώρο σας και να ξοδέψετε μπόλικο ελεύθερο χρόνο. Για να εμπνευστείτε, δείτε τις 6 καλύτερες DIY Εργασίες για την Καραντίνα

Οι 6 Καλύτερες DIY Εργασίες για την Καραντίνα
Οι 6 Καλύτερες DIY Εργασίες για την Καραντίνα

Ξεκινήστε το βάψιμο

Χρησιμοποιήστε λίγο παλιό χρώμα ή αγοράστε ένα νέο χρώμα για να βάψετε όλα τα δωμάτια ένα προς ένα. Εάν έχετε κήπο μπορείτε να βάψετε τη βεράντα και το φράχτη σας για να είστε έτοιμοι για το καλοκαίρι. Φρεσκάρετε ένα παλαιό έπιπλο, όπως ένα κομμό ή πάγκο. Οι Ειδικοί Εξηγούν πώς να Διορθώσετε Λάθη και Προβλήματα στο Βάψιμο

Δημιουργήστε έναν τοίχο με έμφαση ή μια γκαλερί

Ανανεώστε το χώρο σας με έναν τοίχο γκαλερί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα που έχετε ήδη στο σπίτι, όπως κορνίζες, αφίσες, έργα τέχνης και καθρέφτες για να τακτοποιήσετε σε έναν τοίχο της γκαλερί.

Γίνετε δημιουργικοί με μπογιά σχεδιάζοντας έναν τοίχο με έμφαση με γεωμετρικά σχέδια στο σαλόνι ή χρησιμοποιήστε χρώμα μαυροπίνακα σε έναν μικρότερο τοίχο στην κουζίνα σας. Ένας τοίχος με σχέδια μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με αυτοκόλλητη ταπετσαρία. Είναι ιδανικό για ενοικιαστές ή αν φοβάστε να δεσμευτείτε σε μια πιο μόνιμη εμφάνιση.

Καλωσορίστε την Άνοιξη με ένα παρτέρι

Περάστε λίγο χρόνο έξω και φυτέψτε ένα μικρό παρτέρι ή κήπο. Μπορείτε να αγοράσετε σπόρους ή φυτά διαδικτυακά ή από ένα τοπικό φυτώριο. Εάν ζείτε σε ένα μικρό χώρο, χρησιμοποιήστε γλάστρες με μυρωδικά και παχύφυτα. Λίγο πράσινο θα φρεσκάρει το σπίτι σας και θα αναζωογονήσει την ψυχολογία σας.

Καθαρίστε τον εξωτερικό χώρο σας

Καθαρίστε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας για τον ηλιόλουστο καιρό. Μπορείτε να πλύνετε τις επιφάνειες και τα έπιπλα. Με την παραμονή στο σπίτι, πιθανότατα θα ξοδεύετε περισσότερο χρόνο έξω οπότε μπορείτε να αγοράσετε νέα έπιπλα βεράντας, όπως μια αιώρα ή κούνια. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε μια ψησταριά για να περνάτε ευχάριστα τις καλοκαιρινές νύχτες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αντικαταστήστε πόμολα πορτών και χερούλια

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κατσαβίδι και νέο υλικό για να ανανεώσετε τις πόρτες, τα ντουλάπια και τις ντουλάπες σας. Η αντικατάσταση του είναι μια μικρή αλλαγή που μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην όψη ενός δωματίου. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε έναν χώρο πιο μοντέρνο και κομψό και ένας γρήγορος οδηγός στο Youtube μπορεί να σας καθοδηγήσει.

Φτιάξτε κάτι

Η κατασκευή μπορεί να φαίνεται εκφοβιστική, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο ο καθένας μπορεί να μάθει κάποιες βασικές δεξιότητες. Μπορείτε να φτιάξετε κάτι τόσο απλό όσο ένα παγκάκι για την είσοδο ή τόσο περίπλοκο όσο ένα καροτσάκι μπαρ. Σκεφτείτε πράγματα που θέλατε να αγοράσετε για να βελτιώσετε το σπίτι σας. Για παράδειγμα, η κατασκευή αιωρούμενων ραφιών ή χώρων αποθήκευσης μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε καλυτέρα το σπίτι σας.

Πώς να τα αλλάξεις μόνος σου! 60+ Καταπληκτικές Ιδέες DIY Διακόσμησης σπιτιού

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πως να Φτιάξετε Υφασμάτινα Κοχύλια, Όστρακα και Αστερίες. Οδηγίες + Δωρεάν Πατρόν!

Πως να Φτιάξετε Υφασμάτινα Κοχύλια, Όστρακα και Αστερίες. Οδηγίες + Δωρεάν Πατρόν!

32 Ιδέες Φωτισμού Γιρλάντας για τον Κήπο

32 Ιδέες Φωτισμού Γιρλάντας για τον Κήπο