in , , , ,

Οι Ειδικοί Εξηγούν πώς να Διορθώσετε Λάθη και Προβλήματα στο Βάψιμο

Οι Ειδικοί Εξηγούν πώς να Διορθώσετε Λάθη και Προβλήματα στο Βάψιμο
Οι Ειδικοί Εξηγούν πώς να Διορθώσετε Λάθη και Προβλήματα στο Βάψιμο

Το βάψιμο είναι αναμφίβολα ένας από τους γρηγορότερους και φθηνότερους τρόπους για να αλλάξετε το σπίτι σας. Μπορεί να ανανεώσει ένα δωμάτιο, να κρύψει ελαττώματα, να τονίσει αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και πολλά άλλα. Όμως τις περισσότερες φορές κάνουμε λάθη με συνέπεια να μην έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τώρα Οι Ειδικοί εξηγούν πώς να Διορθώσετε Λάθη και Προβλήματα στο Βάψιμο.

Οι Ειδικοί Εξηγούν πώς να Διορθώσετε Λάθη και Προβλήματα στο Βάψιμο
Οι Ειδικοί Εξηγούν πώς να Διορθώσετε Λάθη και Προβλήματα στο Βάψιμο

Το χρώμα έχει φουσκάλες

Οι φουσκάλες εμφανίζονται όταν το στρώμα του χρώματος ανυψώνεται από την επιφάνεια που βάψατε. Η απώλεια πρόσφυσης μεταξύ του χρώματος και της επιφάνειας προκαλείται συνήθως από θερμότητα, υγρασία ή από συνδυασμό και των δύο. Και τελικά οδηγεί στο ξεφλούδισμα του χρώματος.

Πώς να διορθώσετε τις φουσκάλες

Μπορείτε να ξύσετε και να τρίψετε τις φουσκάλες για να τις αφαιρέσετε. Μόλις η περιοχή είναι λεία, εφαρμόσετε ένα αστάρι και μετά βάψτε. 10 ΛΑΘΗ που Σχεδόν Κάνει ο Καθένας στην Εσωτερική ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ. Τι λένε οι Διακοσμητές!

Επίσης , θα πρέπει πάντα να ξεκινάτε με μια καθαρή, στεγνή επιφάνεια. Εφαρμόστε στεγανοποιητικό αστάρι και αφήστε να στεγνώσει εντελώς προτού βάψετε. Αφήστε το κάθε χέρι χρώματος να στεγνώσει πριν εφαρμόσετε το επόμενο.

Το χρώμα σπάει ή ξεφλουδίζει

Όταν δείτε μια ρωγμή στο χρώμα, μην την αγνοήσετε καθώς μπορεί να αρχίζουν μικρές, αλλά θα μεγαλώσουν με την πάροδο του χρόνου εάν δεν επιδιορθωθούν. Μπορεί να προκληθούν από διάφορες αίτιες , όπως η μη προετοιμασία της επιφάνειας ή η εφαρμογή λαδομπογιάς πάνω από πλαστικό χρώμα. Επίσης, εάν χρησιμοποιήσετε ένα φτηνό χρώμα δεν πρόκειται να κολλήσει σωστά. Μερικές φορές, το χρώμα είναι παλιό ή εφαρμόζεται σε λάθος περιβάλλον και ως εκ τούτου, στεγνώνει πολύ γρήγορα.

Ακόμη, οι ρωγμές προκαλούνται όταν εφαρμόζεται ένα δεύτερο ή τρίτο χέρι χρώματος πριν στεγνώσει τελείως το προηγούμενο ή όταν το αστάρι δεν είναι συμβατό με το χρώμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πώς να διορθώσετε ραγισμένα ή ξεφλουδισμένα χρώματα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συρμάτινη βούρτσα ή ξύστρα για να αφαιρέσετε το χαλαρό χρώμα. Τρίψτε την περιοχή, ασταρώστε και βάψτε ξανά την επιφάνεια.

Εάν η ρωγμή έχει περάσει στο αστάρι, αφαιρέστε όλο το χρώμα με ξύσιμο, τρίψτε την επιφάνεια μέχρι να γίνει ομαλή και ομοιόμορφη, ασταρώστε και βάψτε ξανά με ένα ποιοτικό πλαστικό χρώμα.

Το χρώμα απλώνεται πολύ λεπτά

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες τεχνικές στο βάψιμο. Ένα συνηθισμένο λάθος είναι το χρώμα να απλώνεται πολύ λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι το πινέλο σας καλύπτεται ομοιόμορφα αλλά δεν είναι βρεγμένο και ακολουθήστε τις οδηγίες εφαρμογής του χρώματος. Πώς να Ανανεώσετε μια Παλιά Ντουλάπα – Βάψιμο και ανάγλυφο σχέδιο – Οδηγίες!

Προβλήματα διχρωμίας

Μερικές φορές, δεν χρειάζεται να βάψετε ολόκληρο το δωμάτιο αλλά μια μικρή περιοχή. Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπετε μια αξιοσημείωτη διαφορά στην εμφάνιση μεταξύ του αρχικού βαψίματος και του σημείου που βάφτηκε μετά.

Για να αποφευχθεί αυτό, καθαρίστε την περιοχή με ένα μαλακό σφουγγάρι και υγρό απορρυπαντικό. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε την αρχική παρτίδας χρώματος και το ίδιο πινέλο ή βούρτσα που χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό βάψιμο.

10 Ιδέες για Χρώματα Καθιστικού και ΦΤΙΑΞΤΕ τη διάθεσή σας!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να τα αλλάξεις μόνος σου! 60+ Καταπληκτικές Ιδέες DIY Διακόσμησης σπιτιού

Πώς να τα αλλάξεις μόνος σου! 60+ Καταπληκτικές Ιδέες DIY Διακόσμησης σπιτιού

Πώς να Διατηρήσετε το Σπίτι σας Καθαρό Κατά τη Διάρκεια της Πανδημίας

Πώς να Διατηρήσετε το Σπίτι σας Καθαρό Κατά τη Διάρκεια της Πανδημίας