14 Ιδέες για το Χώρο Πάνω από τα Ντουλάπια Κουζίνας! Μεταμορφώστε τον ΣΗΜΕΡΑ!

Εάν έχετε ένα κενό χώρο μεταξύ των ντουλαπιών της κουζίνας σας και της οροφής, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τον κάνετε εντελώς λειτουργικό ή τουλάχιστον να φαίνεται όμορφος. Για να το πέτυχετε, δείτε παρακάτω 14 Ιδέες για το Χώρο Πάνω από τα Ντουλάπια Κουζίνας.

Related Post

Αποθηκεύστε πράγματα που δεν έχετε χώρο για αλλού, όπως καλάθια για πικνίκ, διακοσμητικά αντικείμενα ή επιπλέον σανίδες κοπής.

πηγή φωτό

Φτιάξτε έναν τοίχο γκαλερί εάν η κουζίνα σας, όπως αυτή, έχει έναν μεγάλο χώρο για να γεμίσετε.

πηγή φωτό

Δεν έχετε χώρο στην ντουλάπα; Κανένα πρόβλημα. Αποθηκεύστε τις τσάντες σας στην κουζίνα σας!

πηγή φωτό

Προσθέστε τούβλα ή ψεύτικη με ταπετσαρία από τούβλα για μια κομψή και μοντέρνα κουζίνα.

πηγή φωτό

Κερδίστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης στοιβάζοντας καλάθια στην κορυφή.

πηγή φωτό

Ο ευκολότερος τρόπος για να θυμάστε διάφορα είναι ένας πίνακας σημειώσεων στην κουζίνα σας. Το χρώμα μαυροπίνακα μετατρέπει το άδειο σημείο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

πηγή φωτό

Κερδίστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης όχι μόνο εγκαθιστώντας ντουλάπια μέχρι το ταβάνι αλλά και γύρω από το δωμάτιο και πάνω από το νεροχύτη.

πηγή φωτό

Χρωματίστε το χώρο πάνω από τα ντουλάπια σας ένα χρώμα που κάνει αντίθεση στα ντουλάπια, την οροφή και την πλάτη της κουζίνας.

πηγή φωτό

Βγάλτε τα βιβλία μαγειρικής σας από τα ράφια του σαλονιού σας και αποθηκεύστε τα όπου τα χρειάζεστε πραγματικά.

πηγή φωτό

Δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένα λάθος σημείο για φωτάκια. Κάνουν ακόμη και έναν από τους πιο δύσκολους χώρους να φαίνονται μαγικοί.

πηγή φωτό

Τοποθετήστε ταπετσαρία πίσω από την κουζίνα και στους τοίχους σας αν δεν φοβάστε να τολμήσετε. Για να το κάνετε ακόμα πιο διασκεδαστικό, δώστε στην κουζίνα σας ένα θέμα (όπως γάτες, σε αυτήν την περίπτωση) για να δέσετε την ταπετσαρία σας μαζί με το υπόλοιπο χώρο.

πηγή φωτό

Αυτή η χάρτινη γιρλάντα είναι ένα έργο τέχνης και θα μετατρέψει μια κουζίνα σε ένα εμφατικό δωμάτιο που θα θέλουν όλοι να περάσουν χρόνο.

πηγή φωτό

Αυτά τα υφασμάτινα γράμματα είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε χρώμα και μοτίβο. Αλλάξτε το μήνυμά σας μηνιαία ή εποχιακά.

πηγή φωτό

Τοποθετήστε μια ράβδο έντασης και ύφασμα για να δημιουργήσετε ένα χώρο αποθήκευσης ώστε να κρύψετε τα άχρηστα αντικείμενα.

πηγή φωτό

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: 7 Πιο Δημοφιλή Χρώματα για Ντουλάπια Κουζίνας

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

8 Φυσικές Μάσκες για Αναζωογόνηση των Κατεστραμμένων Μαλλιών

Ορισμένες παραδοσιακές φυσικές θεραπείες περιποίησης μαλλιών μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από τα ακριβά… Read More

17 Μαΐου, 2024

ΠΑΚΟΕ: Πόσο επικίνδυνες είναι οι χρωστικές τροφίμων – Τα πιο επικίνδυνα ΕΨΙΛΟΝ – Πίνακας

Οι  χρωστικές, μεταξύ των άλλων πρόσθετων  τροφίμων,  είναι ουσίες φυσικές ή συνθετικές που προστίθενται σε τροφές έτοιμες προς… Read More

17 Μαΐου, 2024

6 Έξυπνα Κόλπα που θα σας Προστατέψουν από Πορτοφολάδες

Πολλοί πορτοφολάδες περιμένουν πλήθος κόσμου στα εμπορικά κέντρα. Απασχολημένοι ψάχνοντας για τέλεια δώρα, πέφτουν θύματα… Read More

17 Μαΐου, 2024

Φυσικό λίπασμα για φυτά: 10 σπιτικά υλικά για να χρησιμοποιήσετε

Εκτός από τα λιπάσματα που βρίσκουμε σε γεωπονικά καταστήματα, υπάρχουν πολλά καθημερινά υλικά, οικιακά υπολείμματα… Read More

17 Μαΐου, 2024

Πνιγμός στη Θάλασσα: Τι πρέπει να κάνετε αν κινδυνεύετε να Πνιγείτε

Πολλοί κάνουν τις διακοπές τους στη θάλασσα ή σε μια λίμνη. Δυστυχώς, το καλοκαίρι συχνά… Read More

17 Μαΐου, 2024

Πώς να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια στο σπίτι με εύκολο τρόπο

Το καλοκαίρι έρχεται επιτέλους όμως οι υψηλότερες θερμοκρασίες σημαίνουν ότι πολλά έντομα θα επισκεφθούν τα… Read More

17 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα