in , , , , ,

6 Κόλπα για Φωτίσετε ένα Δωμάτιο Χωρίς Παράθυρο

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει το «σπίτι των ονείρων». Είτε ψάχνετε για μονοκατοικία ή ένα διαμέρισμα, θα βρείτε πάντα ότι κάτι λείπει ή θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Συνήθως, όμως, τα πλεονεκτήματα είναι αρκετά ώστε να αποφασίσετε ότι μπορείτε να ζήσετε με τα μειονεκτήματα, όποια κι αν είναι. Αν όμως σας προκύψει κάποιο δωμάτιο χωρίς παράθυρο τότε είναι πρόβλημα για δύο λόγους: Πρώτον, ζεσταίνεται εξαιρετικά το καλοκαίρι και δεν υπάρχει τρόπος να έχετε φρέσκο αέρα. Δεύτερον, και το πιο σημαντικό, είναι πάντα σκοτεινό. Όμως υπάρχουν 6 Κόλπα για Φωτίσετε ένα Δωμάτιο Χωρίς Παράθυρο.

Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα έπιπλα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι διστάζουν να αγοράσουν οτιδήποτε λευκό για τα σπίτια τους, αλλά είναι απαραίτητο σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα. Προσθέτοντας έναν μακρύ, λευκό καναπέ και ένα ντουλάπι δίπλα του, θα κάνετε τον τοίχο να φαίνεται ψηλότερος και φαρδύτερος. Έτσι, το δωμάτιο θα γίνει οπτικά μεγαλύτερο και λίγο πιο φωτεινό.

Πασπαλίστε με λίγο χρώμα.

Φυσικά, δεν πρέπει ότι είναι μέσα στο δωμάτιο να είναι ανοιχτόχρωμο . Η χρήση πινελιών χρωμάτων δίνει μια πιο ζωντανή ατμόσφαιρα. Για παράδειγμα ένα χαλί δένει με την τιρκουάζ καρέκλα, τα μπλε μαξιλάρια και μερικά έργα τέχνης σε σκούρους τόνους στον τοίχο.

Γεμίστε φωτιστικά.

Χωρίς παράθυρα, είστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσετε το δικό σας φως, οπότε μην φοβάστε να γεμίσετε το χώρο με φωτιστικά. Επιλέξτε πορτατίφ και φωτιστικά δαπέδου για να κάνετε φωτεινότερο το χώρο σας.

Κρεμάστε έναν καθρέφτη.

Ένα άλλο κόλπο για περισσότερο φως στο χώρο σας είναι να προσθέσετε έναν καθρέφτη. Οι λίγες ακτίνες φυσικού ηλιακού φωτός που μπορούν να μπουν να αντανακλώνται στον καθρέφτη και να επιστρέφουν στο δωμάτιο. Αυτό λειτουργεί ακόμη και αν έχετε μόνο φωτιστικά, οπότε δοκιμάστε το σίγουρα.

Μην ξεχάσετε μερικά φυτά.

Τα φυτά προσθέτουν κυριολεκτικά ζωή στο χώρο σας. Μπορείτε να επιλέξετε γλάστρες ανοιχτού χρώματος για να δώσετε πινελιές φωτεινότητας. Θα πρέπει να προσέχετε πολύ καλά τα φυτά σε ένα σκοτεινό ή χωρίς παράθυρο δωμάτιο. Βεβαιωθείτε ότι τα ποτίζετε σωστά και δώστε τους λίγο χρόνο κοντά σε ένα παράθυρο σε άλλο δωμάτιο, εάν χρειάζεται.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επιλέξτε την τέχνη.

Εάν η φροντίδα των φυτών δεν σας ταιριάζει, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να κάνετε το δωμάτιο ζωντανό που δεν απαιτεί καμία συντήρηση: τέχνη. Η ύπαρξη της δημιουργεί ένα σημείο εστίασης που προσθέτει βάθος με εικόνες και χρώμα. Μπορείτε να συνδυάσετε αφηρημένους πίνακες με ταξιδιωτικές φωτογραφίες που θα σας κάνουν να νιώθετε σαν να εξερευνάτε τον κόσμο.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

14 Ιδέες για το Χώρο Πάνω από τα Ντουλάπια Κουζίνας! Μεταμορφώστε τον ΣΗΜΕΡΑ!

14 Ιδέες για το Χώρο Πάνω από τα Ντουλάπια Κουζίνας! Μεταμορφώστε τον ΣΗΜΕΡΑ!

Έκαψες το έπιπλο με τσιγάρο; Υπάρχει εύκολος τρόπος να το φτιάξεις τώρα!

Έκαψες το έπιπλο με τσιγάρο; Υπάρχει εύκολος τρόπος να το φτιάξεις τώρα!