in ,

Πώς να φτιάξετε έναν τοίχο γκαλερί.Ο εύκολος τρόπος να τα κρεμάσετε!

Εάν έχετε πολλές οικογενειακές και προσωπικές φωτογραφίες και πολύ άδειο χώρο στον τοίχο σας τότε μπορείτε να φτιάξετε έναν τοίχο γκαλερί που είναι απίστευτα πανέμορφος με πολλές παραλλαγές για τις φωτογραφίες σας. Επειδή υπάρχει ο κίνδυνος του λάθους, απλώς ακολουθήστε βήμα-προς-βήμα για το πώς να δημιουργήσετε ένα τοίχο γκαλερί στο σπίτι σας με το σωστό και εξαιρετικά εύκολο τρόπο.

Υλικά
Κορνίζες
Χαρτί
Ταινία
Σφυρί
Καρφιά

Οδηγίες:

Βήμα 1:  Εμπνευστείτε.

Πρώτα πρέπει να καθορίσετε το προσωπικό στυλ του τοίχου γκαλερί σας. Σας αρέσει η τυχαιότητα ή ένα μοτίβο; Ταιριάζουν ή δεν ταιριάζουν οι κορνίζες; Έργα τέχνης; Ο ουρανός είναι το όριο.

Βήμα 2: Σχεδιασμός

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Απλώστε τις κορνίζες σας στο πάτωμα. Ξεκινήστε με κέντρο μια μεγάλη κορνίζα και τοποθετήστε τις υπόλοιπες γύρω γύρω. Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο για να αποφασίσετε για τη διάταξη, δοκιμάστε το εξής: Όταν έχετε κάτι που σας αρέσει, τραβήξτε μια φωτογραφία με το τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια φτιάξτε μια άλλη διάταξη. Κάνετε αυτό μερικές φορές, και στη συνέχεια ανατρέξτε στις φωτογραφίες για να αποφασίσετε ποια σας αρέσει περισσότερο.

Βήμα 3: Αποτύπωση στον τοίχο

Στη συνέχεια, αν είστε σίγουροι ότι η σύνθεσή σας φαίνεται όμορφα στον τοίχο και ότι έχει το σωστό ύψος, κάντε το περίγραμμα κάθε κορνίζας στο χαρτί, κόψτε στο μέγεθος και κολλήστε με την ταινία στον τοίχο σύμφωνα με το σχέδιο σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας, αν ταιριάζουν με τα κοντινά έπιπλα ; Έχει σωστό ύψος; Έχει γεμίσει το χώρο κατάλληλα; Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό, αλλά βοηθά στην αποφυγή λαθών (π.χ. άσκοπα τρυπήματα )!

Βήμα 4: Κορνίζες

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι η ώρα για να κορνιζάρετε τις φωτογραφίες σας. Χρησιμοποιήστε διάφορα μεγέθη για να είστε ευέλικτοι με τη εναλλαγή τους στη διάταξη σας.

Βήμα 5: Κρέμασμα

Ένα πλεονέκτημα της χρήσης του χαρτιού είναι η σωστή και εύκολη τοποθέτηση των καρφιών. Μαρκάρετε σε κάθε χαρτί το σημείο όπου θα πρέπει το καρφί να τοποθετηθεί, καρφώστε και βγάλτε το χαρτί. Στη συνέχεια, κρεμάστε τις κορνίζες στον τοίχο σας.

via momtastic

Δείτε επίσης – 30+ Ιδέες για να φτιάξετε όμορφες συνθέσεις με κάδρα και κορνίζες στους τοίχους!

Δείτε επίσης – Κάδρα: Πώς να τα βάλετε στον τοίχο

Δείτε επίσης – 40 πίνακες – κατασκευές με κλωστή (string art)

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Το Βήμα Του Χειροτέχνη – Cloe’s Art ( Χλόη Νικολαΐδη)

6 Έξυπνα Κόλπα για Διακόσμηση Μικρών Χώρων