in , , , ,

10 Εύκολες DIY Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου

Σίγουρα, η μινιμαλιστική εμφάνιση είναι τάση διακόσμησης, αλλά πάρα πολλοί άδειοι λευκοί τοίχοι μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να νιώσει ημιτελές και αποστειρωμένο. Αλλά η διακόσμησή τους μπορεί να είναι μια δαπανηρή, ειδικά εάν έχετε πολύ κενό χώρο να καλύψετε. Αντ’ αυτού, δείτε 10 Εύκολες DIY Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου που είναι οικονομικές και κανείς δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι τις κάνατε εσείς.

Ένα υπνοδωμάτιο με τοίχο στένσιλ

Θέλετε εμφάνιση της ταπετσαρίας χωρίς υψηλό κόστος; Αυτό το όμορφο υπνοδωμάτιο βάφτηκε με τη βοήθεια στένσιλ για να δημιουργήσει ένα λουλουδάτο σχέδιο που προσθέτει πολύ βάθος στο χώρο.

Ένα υπνοδωμάτιο ζωγραφισμένο στο χέρι

Εάν θέλετε μια ιδέα που είναι ακόμα πιο εύκολη στην εκτέλεση, αυτό το δωμάτιο διαθέτει ένα μοτίβο ζωγραφισμένο στο χέρι που μπορείτε να αναδημιουργήσετε ακόμα κι αν δεν είστε καλλιτέχνης.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ: 25 Ιδέες για να Διακοσμήσετε τους Τοίχους του Μπάνιου

Λουλούδια σε έναν τοίχο καθιστικού

Αυτή η υπέροχη εμφάνιση αποδεικνύει ότι η διακόσμησή ενός κενού τοίχου με μια σειρά λουλουδιών όχι μόνο φωτίζει έναν χώρο, αλλά φαίνεται κομψός και μοναδικός επίσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνητά ή ακόμα και αποξηραμένα λουλούδια.

Τοίχος με 3D διακόσμηση

Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα για όποιον θέλει να προσθέσει υφή και βάθος σε έναν τοίχο έμφασης χωρίς να το καλύψει με τέχνη ή αφίσες. Στην προκείμενη περίπτωση χρησιμοποιήθηκαν κομμάτια ξύλου και μαύρο χρώμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τοιχογραφία ιδανική για κάθε δωμάτιο

Μια τοιχογραφία στον τοίχο δεν είναι μόνο για παιδικά δωμάτια. Αυτή η όμορφη καταπράσινη οροσειρά μπορεί να χρειαστεί λίγη περισσότερη δεξιότητα από ένα απλό σχέδιο, αλλά αξίζει τον κόπο. Μοναδικές Ιδέες Διακόσμησης με Τοιχογραφίες Πόλεων

Γεωμετρικό σχέδιο με στένσιλ

Ο συνδυασμός έντονων χρωμάτων και γεωμετρικού σχεδίου είναι αρκετός για να μεταμορφώσει οποιοδήποτε δωμάτιο.

Ένας τοίχος με ταπετσαρία σε γραφείο

Η ταπετσαρία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, αλλά όταν βλέπετε έναν τέτοιο χώρο, είναι δύσκολο να μην λατρέψετε το αποτέλεσμα που έχει. Ενώ μπορεί να κοστίσει λίγο παραπάνω από μερικά απλούστερα DIY, η κάλυψη ενός μεγάλου τοίχου σε ένα γραφείο, υπνοδωμάτιο ή τραπεζαρία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλλάξετε το χώρο χωρίς να ανησυχείτε για τις καλλιτεχνικές σας δεξιότητες.

Ένας τοίχος ταξιδιού

Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε , σκεφτείτε έναν θεματικό τοίχο όπως αυτός που εμπνέεται από ταξίδια. Κρεμάστε κορνίζες με ταξίδια που έχετε κάνει ή που δεν μπορείτε να περιμένετε. Θα είναι μια καθημερινή ευτυχής υπενθύμιση όλων αυτών των αναμνήσεων.

Ένας διάτρητος πίνακας (Pegboard)

Ο τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και ομορφιάς, αυτός διάτρητος πίνακας σε μια τραπεζαρία είναι αρκετά όμορφος ως έργο τέχνης μόνος του, αλλά χρησιμεύει επίσης ως αποθηκευτικός χώρος.

Κρεμαστό υφαντό για κάθε χώρο

Αυτό το κρεμαστό υφαντό τοίχου είναι η τέλεια έμπνευση που χρειαζόσαστε για να μάθετε πώς να κάνετε macrame και να αρχίσετε να δημιουργείτε όμορφα κρεμαστά διακοσμητικά. Εάν σας φαίνεται δύσκολο, δοκιμάστε να κρεμάσετε διάφορα χρωματιστά νήματα σε ένα κλαδί για να φτιάξετε κάτι παρόμοιο με λιγότερη προσπάθεια.

Έβαψαν τα παιδιά σας τους τοίχους; Κανένα πρόβλημα! Πάρτε το Πιστολάκι!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY: Πως να Φτιάξετε ένα Παιδικό Σπιτάκι

14 Ιδέες για το Χώρο Πάνω από τα Ντουλάπια Κουζίνας! Μεταμορφώστε τον ΣΗΜΕΡΑ!

14 Ιδέες για το Χώρο Πάνω από τα Ντουλάπια Κουζίνας! Μεταμορφώστε τον ΣΗΜΕΡΑ!