in , , ,

Έβαψαν τα παιδιά σας τους τοίχους; Κανένα πρόβλημα! Πάρτε το Πιστολάκι!

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει σπίτι που έχει παιδιά και δεν έχει τουλάχιστον μια υπέροχη τοιχογραφία στον τοίχο ζωγραφισμένη από τα αγγελούδια μας. Μια εκδοχή είναι απλά να αφήσετε εκεί στον τοίχο την δημιουργική ανησυχία του παιδιού σας να την βλέπετε και να την θαυμάζετε. Επειδή είναι όμως πολλοί λίγοι οι γονείς που έχουν αυτή την οπτική τότε σας έχουμε το τρόπο για να αφαιρέσετε τις ζωγραφιές και τις μουντζούρες από τους τοίχους.

5 Αιτίες Για τις Τρύπες σε Μπλουζάκια

Έβαψαν τα παιδιά σας τους τοίχους; Κανένα πρόβλημα! Πάρτε το Πιστολάκι!
Έβαψαν τα παιδιά σας τους τοίχους; Κανένα πρόβλημα! Πάρτε το Πιστολάκι! / φωτ.: modernize

Συνήθως τα παιδιά ζωγραφίζουν με κηρομπογιές. Οπότε το πιο πιθανό είναι οι ζωγραφιές στους τοίχους να είναι από αυτές. Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Καταρχάς ψυχραιμία, τα παιδιά έχουν φαντασία και δημιουργικότητα και γι’αυτό δεν χρειάζεται να τα μαλώνουμε για κάτι που μπορεί να διορθωθεί τόσο απλά και εύκολα. Ένα πιστολάκι λοιπόν είναι αρκετό! Ζεστάνετε για λίγο τα σημεία που έχουν κηρομπογιά και θα δείτε ως δια μαγείας να λιώνει. Σκουπίστε με ένα πανί και θα εξαφανιστούν εντελώς τα σημάδια.

9 Συμβουλές και λύσεις για Ξύλινα Πατώματα

Αν τωρα τα παιδιά σας αρέσκονται στους μαρκαδόρους, υπάρχει και γι’αυτό λύση. Περάστε τα σημεία με οδοντόκρεμα και αφήστε την επάνω για μερικά λεπτά. Τρίψτε μετά με ένα πανί. Επαναλάβετε έως ότου εξαφανιστούν τα σημάδια.

Τόσο απλά!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

«Ξέχασα το σίδερο στο ρούχο και κιτρίνισε. Πώς θα διορθώσω τη ζημιά;»

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Έχετε αναρωτηθεί τι σημαίνουν τα σύμβολα της ανακύκλωσης στα πλαστικά; Ποια είναι επικίνδυνα;

10 Λόγοι για να Χρησιμοποιήσετε έναν Ιονιστή Αέρα