in , , , ,

5 Αιτίες Για τις Τρύπες σε Μπλουζάκια

5 Αιτίες Για τις Τρύπες σε Μπλουζάκια
5 Αιτίες Για τις Τρύπες σε Μπλουζάκια

Δεν υπάρχουν πολλά μέρη αυτού του κόσμου που δεν έχουν εξερευνηθεί από την ανθρωπότητα και όμως τα καθημερινά αινίγματα καθορίζουν την ίδια μας την ύπαρξη! Όπως, πώς καταλήγουμε πάντα να επιλέγουμε την λανθασμένη γραμμή στην ουρά αναμονής; Γιατί η γάτα του γείτονα δεν χρησιμοποιεί τον δικό της κήπο για να κάνει τις ανάγκες της; Και από πού προέρχονται όλες αυτές οι μικρές τρύπες στα μπλουζάκια;

5 Αιτίες Για τις Τρύπες σε Μπλουζάκια
5 Αιτίες Για τις Τρύπες σε Μπλουζάκια

Λοιπόν, τουλάχιστον το τελευταίο μυστήριο μπορεί τώρα να λυθεί καθώς έχουν συνήθως προφανείς αιτίες.

πηγή φωτό

Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε πως φεύγει η κιτρινίλα από τα λευκά ρούχα!

Παντελόνια

Μια από τις κυρίες αίτιες αυτών των φοβερών, μικρών τρυπών είναι τα παντελόνια μας: οι πόρπες, τα κουμπιά, τα τρουκς και τα φερμουάρ δημιουργούν συνεχή τριβή, που φθείρει το ύφασμα μακροπρόθεσμα. Εάν σκεφθείτε πόσο χρόνο ξοδεύετε στο πλύσιμο νεροχύτη, χωρίς να συνειδητοποιήσετε ότι οι γοφοί σας τρίβονται τακτικά στην επιφάνεια της κουζίνας προκαλώντας υπερβολική φθορά στο ύφασμα, έχει νόημα.

πηγή φωτό

Σουτιέν

Χαλαρές μπανέλες στηθόδεσμου, τα κλιπ στις τιράντες κα τα φερμουάρ κάνουν τρύπες σε λεπτά βαμβακερά υφάσματα κατά τη διάρκεια της πλύσης σε πλυντήριο. Γι’ ‘αυτό είναι πάντα καλύτερο να πλένετε τα σουτιέν σε ένα δίχτυ πλυντηρίου και τα φερμουάρ θα πρέπει πάντα να κλείνονται.

Κακή ποιότητα

Σε ένα εκτιμώμενο ποσοστό 80% των περιπτώσεων, οι τρύπες σχετίζονται με την ποιότητα του υφάσματος. Οι λεπτές κλωστές, η φθηνή παραγωγή και η διαδικασία της βαφής ή λεύκανσης επηρεάζουν την ανθεκτικότητα του προϊόντος. Η συνεχής τριβή στο πλυντήριο και η συχνή χρήση αρκεί για να προκαλέσει φθορά στα μπλουζάκια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για να διαπιστώσετε την ποιότητα του υφάσματος τραβήξτε το λίγο. Το νήμα θα πρέπει να συγκρατεί το ρούχο σφιχτά. Εάν τρίψετε το ύφασμα απαλά και εμφανιστεί χνούδι ή χαλαρά νήματα αρχίζουν να φεύγουν, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι κακής ποιότητας.

πηγή φωτό

Πλυντήριο ρούχων

Δεδομένου ότι μικρές τρύπες σε μπλούζες και μπλουζάκια εμφανίζονται συχνά μετά το πλύσιμο, είναι συνήθως το πλυντήριο που έχει την ευθύνη. Τα κουμπιά, τα πριτσίνια και οι αγκράφες μπορούν να προκαλέσουν ζημιά ή να παγιδευτούν στο τύμπανο του πλυντηρίου. Για να το αποφύγετε, γυρίστε τα ρούχα μέσα έξω ή χρησιμοποιήστε δίχτυ πλυσίματος. Επίσης, οι μικρές τρύπες που εμφανίζονται στα ρούχα σας μπορούν επίσης να αποδοθούν στη διαστολή και συστολή των ινών όταν πλένονται σε ζεστό νερό.

πηγή φωτό

Τι θα γίνει αν βάλετε ασπιρίνη στο πλυντήριο ρούχων

Σκώροι

Όλοι μας φοβόμαστε τους σκώρους. Οι τρύπες τους είναι δύσκολο να διακριθούν σε σχέση με τις άλλες προαναφερθείσες αίτιες, αλλά συνήθως είναι πιο ακανόνιστες στην εμφάνισή τους. Εάν δεν είστε βέβαιοι απλά κρεμάστε μια παγίδα σκώρων στο ντουλάπι σας, εναλλακτικά υπάρχουν σπρέι και απωθητικά τα οποία λειτουργούν επίσης αρκετά αποτελεσματικά.

Εάν οι σκώροι είναι οι ένοχοι, πρέπει να πλύνετε όλα τα ρούχα σας και να καθαρίσετε τους εσωτερικούς τοίχους της ντουλάπας σας. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να καταψύξετε τα ρούχα σας καθώς η χαμηλή θερμοκρασία θανατώνει τυχόν προνύμφες που έχουν απομείνει. Λεβάντα ή μια μπάρα σαπουνιού που στην ντουλάπα απωθεί τα παράσιτα μακριά.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Φτιάξετε ένα Καλοκαιρινό Φόρεμα σε Λίγα Λεπτά ΧΩΡΙΣ ΡΑΨΙΜΟ!

Πώς να Φτιάξετε ένα Καλοκαιρινό Φόρεμα σε Λίγα Λεπτά ΧΩΡΙΣ ΡΑΨΙΜΟ!

12 Τρόποι να Δημιουργήσετε Ιδιωτικότητα στον Κήπο σας

12 Τρόποι να Δημιουργήσετε Ιδιωτικότητα στον Κήπο σας