in , ,

Τα Σχολεία Έκλεισαν, το brainy.gr Μένει Ανοιχτό!

Το Brainy.gr είναι μια βραβευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης, ένα μοντέρνο σύστημα μελέτης που σχεδιάστηκε από έμπειρους εκπαιδευτικούς, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά!

Λόγω της επείγουσας κατάστασης και των εξελίξεων στη χώρα μας, το brainy.gr συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής για το συντονισμό παρόχων δωρεάν υπηρεσιών λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Ως αποτέλεσμα, η πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στα μαθήματα της 5ης και 6ης τάξης Δημοτικού και όλου του Γυμνασίου καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, όσο τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Το Brainy.gr περιλαμβάνει τα βασικά μαθήματα των αντίστοιχων τάξεων και όλο το σχολικό υλικό που περιλαμβάνει θεωρία, ασκήσεις, διαδραστικά επαναληπτικά διαγωνίσματα καθώς και καθημερινή τεχνική υποστήριξη για τυχόν απορίες .

Χρήσιμοι σύνδεσμοι για περισσότερες πληροφορίες: https://brainy.gr, https://brainy.gr/ypostiriksi

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 Σπιτικά Πράγματα που Μπορούν να Γίνουν Τοξικά αν δεν τα Χρησιμοποιήσετε Σωστά

Τι έφτιαξε ο τύπος! Πώς να πατήσετε τα κουμπιά του ασανσέρ χωρίς να φοβάστε ούτε Κορονοϊό ούτε τίποτα! ΒΙΝΤΕΟ