in , ,

4 Διασκεδαστικοί και Εύκολοι Τρόποι Παιδικής Ζωγραφικής

Ήρθε η ώρα να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να καλπάσει! Μπορεί να μην είναι όλοι καλοί καλλιτέχνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμα να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας, και είναι ακόμα το καλύτερο όταν μπορείτε να το κάνετε με εύκολο και δημιουργικό τρόπο. Αυτοί οι 4 Διασκεδαστικοί και Εύκολοι Τρόποι Παιδικής Ζωγραφική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας!

Ζωγραφίστε ζώα με τα χέρια

Τοποθετήστε τα δάχτυλά σας με βάση το ζώο που θέλετε να σχεδιάσετε και μετά ιχνογραφήστε το γύρω από το χέρι σας σε ένα κομμάτι χαρτί. Χρωματίστε τις φιγούρες και προσθέστε τις τελευταίες πινελιές για να ζωντανέψετε τα ζώα σας.

α) Πελεκάνος

β) Καμηλοπάρδαλη

γ) Σκύλος

δ) Ποντίκι

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ζωγραφίστε ζώα με αριθμούς

Δεν είναι μόνο το περίγραμμα του χεριού σας, αλλά και οι απλοί αριθμοί που μπορούν να ζωντανέψουν με μερικές καλλιτεχνικές πινελιές και χρώματα.

Έτσι το 5 γίνεται ιππόκαμπος, το 22 καρχαρίας στο νερό, το 19 ένα κοάλα που κρέμεται από ένα δέντρο και το 61 ένας σκύλος από την πίσω μεριά.

Ζωγραφίστε ζώα με κύκλους

Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε πρόσωπα ζώων με τη βοήθεια κύκλων όπως μια χελώνα, κουνέλι, τίγρη και ελέφαντα!

Ζωγραφίστε 3D χέρι

Ξεκινήστε ιχνογραφώντας το χέρι σας σε ένα φύλλο χαρτιού και σχεδιάστε γραμμές κατά μήκος του χαρτιού με ένα χάρακα σε τακτά χρονικά διαστήματα και παράλληλα μεταξύ τους. Λυγίστε ελαφρώς τις γραμμές για να δώσετε ένα ανυψωμένο εφέ και μαυρίστε ελαφρά τη δεξιά πλευρά κάθε δακτύλου για ένα εφέ σκιάς.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 εκθαμβωτικοί συνδυασμοί χρωμάτων για το καλοκαίρι

17 Πρωινά Κόλπα για να μην Αισθάνεστε Κουρασμένοι Όλη την Ημέρα

17 Πρωινά Κόλπα για να μην Αισθάνεστε Κουρασμένοι Όλη την Ημέρα