in , , , , , ,

DIY: Πώς να φτιάξετε Κρεμαστές Μακραμέ Γλάστρες για Αρχάριους – Βίντεο

Θέλετε φυτά στο σπίτι σας αλλά δεν έχετε πού να τα βάλετε; Αυτές οι Κρεμάστρες Μακραμέ Γλάστρες για Αρχάριους είναι η τέλεια λύση. Ένα σπίτι γεμάτο φυτά δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά και καλό για την υγεία μας, καθώς τα φυτά παράγουν οξυγόνο που είναι πολύ αναγκαίο για εμάς.

Αν ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα και έχετε περιορισμένο χώρο για εσάς και τα φυτά σας, μπορείτε να τα κρεμάσετε και να εξοικονομήσετε επιπλέον χώρο με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν πολλές ιδέες όταν πρόκειται για κρεμαστές γλάστρες αλλά αυτή η ιδέα τις νικά όλες!

Για να ξεκινήσετε αυτό το DIY έργο, θα χρειαστείτε: ένα μικρό δοχείο ή ακόμα και ένα βάζο, σχοινί ή σπάγκο, ένα μεταλλικό δακτύλιο με 2,5 εκατοστά διάμετρο, φυτόχωμα, σπόροι (ό, τι θέλετε να φυτέψετε) και φυσικά νερό. Είναι πολύ εύκολη κατασκευή καθώς θα χρειαστεί μόνο να κάνετε μερικούς απλούς κόμπους που θα κρατούν τα δοχεία ή τα βάζα και στη συνέχεια να τα στερεώσετε στην οροφή.

20 DIY Κρεμαστά γλαστράκια – Κασπό Μακραμέ

Για να γίνει αυτό πιο εύκολο για εσάς, δείτε παρακάτω ένα εκπαιδευτικό βίντεο το οποίο θα σας καθοδηγήσει σε όλο το έργο.

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

11 Συνήθη Πράγματα που Ήταν να Χρησιμοποιηθούν με Διαφορετικό Τρόπο

Kate Middleton και Pippa: ΔΕΙΤΕ το ΠΑΛΑΤΙ που Ζούσαν Πριν τους Γάμους τους!

Kate Middleton και Pippa: ΔΕΙΤΕ το ΠΑΛΑΤΙ που Ζούσαν Πριν τους Γάμους τους!