in , , , , ,

3 Οικονομικοί Τρόποι να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας σαν Διασημότητα

Μια ματιά στο διαμέρισμα μιας διασημότητας και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε επίδειξη με πράγματα που δεν χρειάζεστε. Ή ίσως ζείτε σε μια ακριβή πόλη και δεν έχετε ιδέα για το πώς να απογειώσετε το μικροσκοπικό σας διαμέρισμα χωρίς να τινάξετε τα οικονομικά σας στον αέρα.

3 Οικονομικοί Τρόποι να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας σαν Διασημότητα

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων για διασημότητες υπάρχουν τρεις απλοί και οικονομικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να φαίνεται σαν να έχετε ξοδέψει πολλά χρήματα.

ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ: ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

Προσθέστε αυτοκόλλητη ταπετσαρία Grasscloth σε έναν τοίχο του δωματίου σας είτε αυτό είναι το σαλόνι είτε το υπνοδωμάτιό σας. Το υλικό αυτό έχει μια “όμορφη υφή” και μια ευρεία γοητεία. Σε σύγκριση με τις ταπετσαρίες με μοτίβα, η Grasscloth προσθέτει την τέλεια πινελιά ζεστασιάς χωρίς υπερβολές.

Είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος να προσθέσετε χλιδή σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι επειδή μπορείτε να το βγάλετε όταν φύγετε. Για καλύτερο αποτέλεσμα, συνιστάτε να βάψετε τους άλλους τοίχους ένα απαλό, ουδέτερο χρώμα για να ταιριάζει με την ταπετσαρία.

Ανεξάρτητα από το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι το δωμάτιο σας προτείνετε να προσθέσετε μια σειρά από μεγάλους καθρέφτες απέναντι από ένα παράθυρο για να διπλασιάσετε και να φωτίσετε περισσότερο το χώρο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα πιο Ακριβά ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ που Μπορείτε να Κάνετε

Για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο σπίτι σας – ειδικά εάν ζείτε σε μισθωμένο που μοιάζει περισσότερο με ένα λευκό κιβώτιο παρά σαν ένα διαμέρισμα – δοκιμάστε να αλλάξετε τα φωτιστικά είτε στο σαλόνι είτε στην τραπεζαρία με ένα μοναδικό κομμάτι όπως ένα φωτιστικό από φυσητό γυαλί και λάμπες έντισον.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 10 Ιδέες για Βαρετούς ΤΟΙΧΟΥΣ!

πηγή φωτογραφιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

3 απλοί και πανεύκολοι τρόποι για να αφαιρέσετε από τη βούρτσα μαλλιών τις τρίχες

6 Λάθη που Πρέπει να Αποφύγετε όταν Κρεμάτε Κουρτίνες