in , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 10 Ιδέες για Βαρετούς ΤΟΙΧΟΥΣ!

Αν νομίζετε ότι το εσωτερικό του σπιτιού σας είμαι λίγο τετριμμένο και μουντό τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να μετατρέψετε τους κενούς τοίχους σε κάτι υπέροχο. Και φυσικά δεν εννοούμε το βάψιμο. Μπορείτε εύκολα διακοσμώντας μόνο τους τοίχους να προσθέσετε αποχρώσεις στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 10 Ιδέες για Βαρετούς ΤΟΙΧΟΥΣ!
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 10 Ιδέες για Βαρετούς ΤΟΙΧΟΥΣ!

Υπάρχουν πολλές ιδέες διακόσμησης για τους τοίχους τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε για ένα πιο όμορφο σπίτι

Δείτε παρακάτω αυτές τις 10 ιδέες διακόσμηση που βρήκαμε για εσάς για να διώξουν την βαρετή εμφάνιση αλλά και να προσθέσουν θετικά Vibes στο χώρο σας

Δημιουργήστε έναν Τοίχο γκαλερί

Δημιουργήστε έναν Τοίχο γκαλερί
Δημιουργήστε έναν Τοίχο γκαλερί

Η δημιουργία ενός τοίχου γκαλερί είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους Για να γεμίσετε το κενό χώρο στο σαλόνι σας. Μπορείτε να αναδείξετε τους πίνακες ή τις φωτογραφίες σας έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τα θαυμάζουν.

Δεν χρειάζεται να επιμείνετε σε συγκεκριμένα μεγέθη αφού η ομορφιά κρύβεται στην ποικιλομορφία. Διαφορετικά μεγέθη πλαισίων και κορνιζών μπορούν να δώσουν ξεχωριστή γοητεία στον τοίχο. Προτιμήστε λιτές κορνίζες για να μην επισκιάσετε τα έργα σας.

17 διαφορετικοί τρόποι δημιουργίας ενός τοίχου γκαλερί

Κορνίζες με συμπιεσμένα Φύλλα

Κορνίζες με συμπιεσμένα Φύλλα
Κορνίζες με συμπιεσμένα Φύλλα

Οι κορνίζες με τα συμπιεσμένα φύλλα είναι πολύ δημοφιλείς στην μοντέρνα διακόσμηση. Η απλότητα των φύλλων είναι παγιδευμένη μέσα σε υπέροχα όμορφα γυάλινα πλαίσια και προσθέτουν μια ζωηρή γοητεία στο δωμάτιο. Για να κάνετε αυτές τις κομψές κορνίζες χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε φύλλα η λουλούδια αγαπάτε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

DIY Τριαντάφυλλα από Πορτοκάλι

Για να τα συμπιέσετε τοποθετήστε δύο λευκά χαρτιά από κάτω από το φύλλο και δύο λευκά χαρτιά από πάνω. Στη συνέχεια με το σίδερο σε χαμηλή θερμοκρασία περάστε από πάνω τα χαρτιά πιέζοντας το σίδερο σε διάφορα σημεία. Επαναλάβετε έως ότου το φύλλο γίνει εντελώς επίπεδο και στεγνό. Τοποθετήστε το φύλλο σε κορνίζα με βάθος (Shadow box)

Προσθέστε μοτίβα

Προσθέστε μοτίβα
Προσθέστε μοτίβα

Αν δεν θέλετε να παίξετε με αποχρώσεις και χρώματα τότε ιδανικό για εσάς μπορεί να είναι η προσθήκη μοτίβων.Αυτό το τεράστιο κεφαλάρι έχει την ίδια χρωματική απόχρωση με τον τοίχο και γίνονται ένα σώμα. Αυτό που το κάνει διαφορετικό είναι τα εκλεπτυσμένα σχέδια σε ουδέτερο χρώμα τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν εντυπωσιακά το δωμάτιο.

DIY Τοιχογραφία τοίχου

DIY Τοιχογραφία τοίχου
DIY Τοιχογραφία τοίχου

Όταν Κοιτάζεις το κενό τοίχο σου, τι βλέπεις; Βλέπεις ένα κενό καμβά που είμαι έτοιμος να ζωγραφιστεί από έναν καλλιτέχνη. Μήπως είσαι εσύ; Αντί να βάψετε τον τοίχο μονόχρωμο δοκιμάστε να ζωγραφίσετε πάνω σε αυτόν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο κενό καμβά σας. Για παράδειγμα μπορείτε να ζωγραφίσετε μερικά όμορφα λουλούδια και φύλλα για να φέρετε τη φύση στο υπνοδωμάτιο. Μπορείτε να δοκιμάστε να βάψετε τον τοίχο μαύρο και να προσθέσετε μερικές λευκές κουκκίδες και πλανήτες για να φτιάξετε ένα όμορφο παιδικό υπνοδωμάτιο.

Στοιβάξτε Κιβώτια

Στοιβάξτε Κιβώτια
Στοιβάξτε Κιβώτια

Μια λύση για διακόσμηση τοίχου που ενσωματώνει και λύση αποθήκευσης. Ο καλύτερος τρόπος είναι η εγκατάσταση ραφιών. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο και αν φυσικά έχετε ξύλινα κιβώτια μπορείτε να φτιάξτε μια όμορφη σύνθεση στον τοίχο. Τρίψτε τα κιβώτια καλά και βάψτε τα. Στο τέλος ταξινομήστε όπως θέλετε και βιδώστε στον τοίχο γερά.

Φτιάξτο μόνος σου τραπεζάκι απο ξύλινα κιβώτια – καφάσια!

Γιγάντια χάρτινα λουλούδια

Γιγάντια χάρτινα λουλούδια
Γιγάντια χάρτινα λουλούδια

Πρόκειται για ένα διακοσμητικό στοιχείο που τα παιδιά σας θα λατρέψουν. Δεν είναι μόνο όμορφο αλλά και πολύ εύκολο να γίνουν αυτά τα γιγάντια λουλούδια χαρτιού. Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλές οδηγίες για να φτιάξετε τεράστια τριαντάφυλλα η ντάλιες.

Ένας μεγάλος πίνακας στον τοίχο

Ένας μεγάλος πίνακας στον τοίχο
Ένας μεγάλος πίνακας στον τοίχο

Παρόλο που ιδέα ενός τοίχου γκαλερί είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσετε αν δεν σας ταιριάζει μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο μίνιμαλ. Ακολουθώντας το “Less is more” μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν και μοναδικό μεγάλο πίνακα για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας. Μπορεί να είμαι μια τεράστια φωτογραφία του ωκεανού πίσω από τον καναπέ σας ή ακόμα ένας πίνακας αφηρημένης τέχνης με πολλές χρωματικές αποχρώσεις για να ζωντανέψετε το μονόχρωμο σαλόνι σας

18+1 αλλαγές εσωτερικού χώρου που μπορούν να αλλάξουν τελείως την όψη του σπιτιού σας

Boho wall art

Boho wall art
Boho wall art

Το boho στυλ Είναι μεγάλη τάση τώρα. Προσθέστε ένα κομμάτι Boho στον τοίχο σας και δώστε περισσότερο στυλ στο υπνοδωμάτιό σας. Είναι μια ωραία λύση και φιλική προς το περιβάλλον. Μια πολύ απλή αλλά εξίσου όμορφη ιδέα είναι να τυλίξετε σε ένα κλαδί νήματα σε ουδέτερα και γήινα χρώματα.

Χάρτινες πολύχρωμες κουρτίνες

Χάρτινες πολύχρωμες κουρτίνες
Χάρτινες πολύχρωμες κουρτίνες

Αν ψάχνετε για κάτι πολύ φθηνό τότε αυτή ιδέα είναι για σας απλά πάρτε ένα κλαδί, νήματα, Χρωματιστά χαρτιά και κόλλα. Κόψτε πολλά μικρά τρίγωνα από τα χαρτιά και κόλλησε πάνω στο νήμα.

Όλες οι παραπάνω ήταν όμορφες ιδέες διακόσμησης του τοίχου Που σίγουρα δεν θα σας κοστίσουν μια περιουσία. Γι’ αυτό σήκωσε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά

Δείτε ακόμα
37 οικονομικές ιδέες για διακόσμηση μικρών χώρων
47 ιδέες για πανέμορφες κουρτίνες για το καθιστικό και για πιο άνετο σαλόνι – Τι να επιλέξετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Κοτόπιτα με φύλλο από Λάχανο. Πεντανόστιμη!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Γιατί Το ΤΑΒΛΙ Διπλώνει Στην Μέση;