in , , , ,

Πώς να φτιάξετε ένα απίθανο τρενάκι για τον κήπο σας από παλιά κιβώτια

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητίσει, ότι το να ζείς σε ένα σπίτι με κήπο είναι πολύ καλύτερο από το να δαπανάτε τις μέρες σας σε ένα διαμέρισμα.
Αλλά ένα σπίτι με κήπο απαιτεί συνεχή προσοχή και φροντίδα, ώστε να φαίνετε όμορφα. Αν θέλετε να δώσετε μια μικρή πινελία στον κήπο σας και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε, θα πρέπει να δοκιμάσετε την επόμενη πολύ χαριτωμένη ιδέα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Φτιάξτε αυτή την μικρή γλάστρα που μοιάζει με ένα τρένο για τον υπαίθριο χώρο σας. Το τρένο–γλάστρα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ξύλο, οπότε αν έχετε παλιά κομμάτια ξύλου ή παλέτες ή ακόμη καλύτερα παλιά καφάσια στο σπίτι τώρα θα ήταν η ώρα να τα χρησιμοποιοήσετε. Μόλις κάνατε τη δομή του τρένου, κάθε μικρό βαγόνι μπορεί να μετατραπεί σε μια γλάστρα, προσθέτοντας καλής ποιότητας χώματος και φύτευοντας τα αγαπημένα σας λουλούδια μέσα. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από αυτό το έργο και να φτιάξετε το δικό σας τρένο–γλάστρα για να τοποθετήσετε στον κήπο σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

via texnotropies

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε πολύχρωμα τριαντάφυλλα Ουράνιο τόξο!

21 μοναδικές ιδέες για να κρεμάσετε τα παχύφυτα στους τοίχους σαν μικρά έργα τέχνης!