in , , ,

ΟΜΟΡΦΙΑ: 5 Βήματα για Ντεμακιγιάζ Χωρίς να Καταστρέψετε το Δέρμα σας

Η επιστήμη ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες φαίνονται πιο όμορφες όταν φορούν μακιγιάζ. Και είμαστε συνηθισμένοι να πιστεύουμε ότι το μακιγιάζ απαιτεί μια συγκεκριμένη τεχνική και πολύ χρόνο.

5 Βήματα για Ντεμακιγιάζ Χωρίς να Καταστρέψετε το Δέρμα σας
5 Βήματα για Ντεμακιγιάζ Χωρίς να Καταστρέψετε το Δέρμα σας

Αλλά ξεχνάμε ότι η αφαίρεση του δεν είναι απλό θέμα. Εδώ θα βρείτε 5 απλά βήματα για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ χωρίς να καταστρέψετε το δέρμα σας. Πιστέψτε μας, μόνο το πλύσιμο του προσώπου σας δεν είναι αρκετό.

Βήμα 1: Πριν την αφαίρεση

Η αφαίρεση του μακιγιάζ ξεκινά με την προετοιμασία αυτής της διαδικασίας. Έτσι, πρώτα, πρέπει να αγοράσετε το απαραίτητο καθαριστικό προσώπου. Αν έχετε λιπαρό δέρμα, θα πρέπει να επιλέξετε προϊόντα που δεν περιέχουν λάδι, ενώ προϊόντα με ενυδατική δράση είναι κατάλληλα για ξηρό δέρμα. Και είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα ξεχωριστό καθαριστικό ματιών. Είναι καλύτερο να προ-καθαρίσετε το δέρμα σας με ένα ειδικό υγρό μαντιλάκι. 13 ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου χώρο ομορφιάς

Βήμα 2: Αφαίρεση μακιγιάζ από τα μάτια

Μπορείτε να προτιμήσετε καθαριστικά με βάση το λάδι αν χρησιμοποιείτε αδιάβροχα καλλυντικά ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό που είναι καλό για σας. Μουσκέψτε καλά ένα δίσκο ντεμακιγιάζ με το καθαριστικό και πιέστε το στο μάτι. Περιμένετε 10-20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, μετακινήστε το πάνω από το μάτι απαλά, χωρίς να το τρίψετε. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ λεπτό. 10 καταπληκτικά κόλπα ομορφιάς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε μια δύσκολη στιγμή

Μην μετακινείτε το δίσκο μπρος-πίσω. Μετακινήστε προς μια κατεύθυνση από την εσωτερική προς την εξωτερική πλευρά. Στη συνέχεια γυρίστε το δίσκο από την καθαρή πλευρά και περάστε προς τα κάτω τις βλεφαρίδες.

Βήμα 3: Αφαίρεση μακιγιάζ από τα χείλη

Στη συνέχεια, αξίζει να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από τα χείλη, έτσι ώστε να μην απλώσετε το κραγιόν σε όλο το πρόσωπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά προϊόντα, αν και η βαζελίνη είναι επίσης πρακτική. Απλώστε τη στα χείλη σας, περιμένετε έως και 5 λεπτά και σκουπίστε με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ. Μην τρίψετε πολύ σκληρά, για να μην βλάψετε τα χείλη σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βήμα 4: Αφαίρεση μακιγιάζ από το πρόσωπό σας

Μπορείτε να ξεκινήσετε με micellar water (μικκυλιακό νερό). Βρέξτε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και σκουπίστε το πρόσωπό σας. Μην ξεχνάτε την περιοχή κάτω από το σαγόνι και πίσω από τα αυτιά. Φροντίστε να καθαρίσετε τη γραμμή των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν καθαρισμού μακιγιάζ, εφαρμόζοντάς το με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο και το λαιμό.

Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με νερό και αφήστε το να στεγνώσει με μια πετσέτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί κουζίνας για να αποτρέψετε την εξάπλωση βακτηρίων. Μην τρίψετε το δέρμα σας, απλώς μουλιάστε το με νερό.

Βήμα 5: Μετά την αφαίρεση

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσετε το δέρμα σας αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας. Πρόκειται για το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας. Μπορείτε να κάνετε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας για να του δώσετε ελαστικότητα και να αυξήσετε τη ροή του αίματος. Και σίγουρα πρέπει να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα έτσι ώστε το δέρμα σας να μην στεγνώσει.

Δείτε ακόμα
8 προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε εντελώς λάθος
10 παράξενες θεραπείες ομορφιάς που χρησιμοποιούν οι διάσημοι στο Χόλιγουντ
DIY: 8 tips ομορφιάς με κύριο συστατικό τη μαγειρική σόδα

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Η Πρώτη Κοινότητα Κατοικιών από 3D ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ είναι Γεγονός

Όπως οι Γιαπωνέζες: 10 Καθημερινές Συνήθειες από Γιαπωνέζες ώστε να Φαίνεστε και να Νιώθετε Νεότερες