in

7 αποφάσεις ζωής για το 2020 για να έχετε την πιο ευτυχισμένη και υγιή χρονιά

Η νέα χρονιά, αλλά και η νέα δεκαετία μόλις μπήκε, και ήρθε η ώρα ο καθένας να πάρει τις δικές του αποφάσεις για το νέο έτος, να φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας.

Τι σημαίνει όμως να φροντίσουμε τον εαυτό μας περισσότερο; Σύμφωνα με τους ψυχολόγους πρέπει να κάνουμε πράγματα που βελτιώνουν την ψυχική, συναισθηματική, πνευματική και σωματική μας κατάσταση. Ζούμε όλοι σε μια εποχή με φρενήρεις ρυθμούς και πολλές φορές ξεχνάμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι τόσες οι υποχρεώσεις μας που οι μέρες περνούν χωρίς καν να το καταλάβουμε. Σιγά σιγά όλο αυτό επηρεάζει και την παραγωγικότητά μας μακροπρόθεσμα.

ΤΕΣΤ: Επιλέξτε ένα Δώρο και μάθετε πώς θα είναι το 2020 για εσάς

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους και τους life coachers, πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο σε αυτά τα 7 πράγματα προκειμένου η νέα χρονιά να μας βρει πιο ευτυχισμένους και πιο υγιείς.

Αφιερώστε λίγα λεπτά καθημερινά στο να διαβάσετε ένα βιβλίο

Διαβάστε όλο το άρθρο στο Lifebuzz.gr…

lifebuzz.gr

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Χριστούγεννα: Γιατί είναι η μέρα με τα σπανιότερα γενέθλια

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ: Έχει λευκές γραμμές στη σάρκα; Δώστε προσοχή, δεν είναι τόσο αθώες!