in ,

ΤΕΣΤ: Επιλέξτε ένα Δώρο και μάθετε πώς θα είναι το 2020 για εσάς

ΤΕΣΤ: Επιλέξτε ένα Δώρο και μάθετε πώς θα είναι το 2020 για εσάς

Μας αρέσουν τα τεστ, μας αρέσουν και τα δωράκια εκπλήξεις! Διαλέξτε παρακάτω ένα από τα Δώρα που σας ταιριάζει και δείτε τι ευχές μπορεί να φέρει για εσάς το 2020! 100 ‘Υπερφυσικές’ Ικανότητες του Ανθρώπινου Σώματος που Δεν Παίζει Να Ήξερες οτι Είχες! To 20 είναι πραγματικά πολύ αστείο!

1.

2.

3.

4.

5.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

6.

7.

8.

9.

10.

Ήρθε η ώρα να δεις τι ταιριάζει το δώρο σου!

1. Στο δωράκι σε σχήμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα βρείτε ένα γατάκι μέσα. Αυτό το έτος θα είναι ζεστό και γεμάτους φίλους που σας αγαπάνε στη ζωή σας.
Θα κερδίσετε την προσοχή και την φροντίδα και θα έχετε υποστήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους σε πράγματα που θα προσπαθήσετε να κάνετε. Πάνω απ’όλα όμως πρέπει να σταθείτε στα δικά σας πόδια και μετά στην υποστήριξη των γύρω σας.

2. Στο μικρό “χιονισμένο” κουτάκι υπάρχουν μικροσκοπικά πολύχρωμα γλυκά.
Τα γλυκά από την παιδική ηλικία σας υπόσχονται ένα χρόνο γεμάτο φωτεινά γεγονότα. Το 2020 θα ταξιδέψετε και θα έχετε πολύ ενέργεια να πραγματοποιήσετε πράγματα που δεν έχετε κάνει ακόμα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα άγχη και τις ανησυχίες και ζήστε πάλι σαν μικρό παιδί. Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας ένα χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Η πιο καλή λύση

3. Σε αυτό το κουτί θα βρείτε έναν όμορφο παλιό χρυσό καθρέφτη. Κάντε μια αναδρομή στο παρελθόν. Πόσο χρόνο αφιερώσατε στον εαυτό σας τα τελευταία χρόνια;
Αυτό το έτος αφιερώστε περισσότερο χρόνο, χαλαρώστε και αφήστε τις καταστάσεις να σας παρασύρουν. Φέτος σας περιμένουν εξαιρετικές ευκαιρίες και προοπτικές. Θα έχετε αλλαγές στο σώμα σας, στην εμφάνιση αλλά και σε πολλές από τις θεωρίες σας.

4. Ένα μεγάλο κουτί καραμέλα που δεν είναι καραμέλα, αλλά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Είσαστε από αυτούς τους ανθρώπους που ξέρουν πώς να διασκεδάσουν και να κάνουν μια άσχημη ημέρα, διακοπές! Φέτος θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα σας αλλά και να πάρετε πολλές δημιουργικές αποφάσεις. Θα έχετε αρκετή υποστήριξη από το περιβάλλον σας,

5. Ho-ho-ho, η τσάντα του Άγιου Βασίλη! Το νέο έτος σας συμβουλεύει να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και με το σπίτι. Θα αναβάλλετε πράγματα για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για όσους αγαπάτε και σας αγαπούν. Φέτος, η οικογένειά σας θα γίνει το βασικό σας κίνητρο και κύρια πηγή έμπνευσης. Θα είστε σε θέση να εκτελέσετε όλα τα σχέδιά σας, αλλά όχι χωρίς τη βοήθεια άλλων.

6. Όταν ανοίγετε το σκούρο μπλε μυστηριώδες κουτί , βλέπετε ένα βιβλίο μέσα.
Αυτό το έτος θα είναι πολυάσχολο και καρποφόρο για εσάς. Μπορείτε να μάθετε πολλά, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε ένα νέο χόμπι (ή ίσως περισσότερα αφού κάθε νέο έτος σας δίνει μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο).

7. Το πουγκί, θα βρείτε δύο χρυσά κινεζικά νομίσματα εκεί.
Τόσα λίγα; Ναι γιατί συμβολίζει ότι το αποτέλεσμα απαιτεί προσπάθεια. Το 2020, μπορείτε να πετύχετε πολλά, αν αφήσετε την τεμπελιά και αναλάβετε δράση. Μόνο με επιμέλεια και δουλειά θα φανούν οι δυνατότητες σας και μπορείτε να πετύχετε πολλές νίκες αρκεί να το θελήσετε.

8. Σε ένα τεράστιο στρογγυλό κουτί υπάρχουν 365 ζευγάρια πολύχρωμες κάλτσες – ένα ζευγάρι για κάθε ημέρα του νέου έτους.
“Έφτασε η στιγμή να ξεχωρίσετε”, σαν να σας λένε οι ίδιες χρωματιστές κάλτσες. Αν για πολύ καιρό δεν μπορούσατε να αποφασίσετε κάτι, ήρθε η ώρα. Θέλετε να αλλάξετε κούρεμα; Να δεχτείτε μια πρόταση γάμου ή να αλλάξετε σπίτι; Αυτό το έτος είναι το ιδανικό για να προχωρήσετε στις αλλαγές που σκεφτόσασταν αλλά διστάζατε.

9. Στο κουτί-καρδιά υπάρχουν γυαλιά που έχουν επάνω αστεία ελάφια.
Η φιλία θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη για το 2020. Μαζί με τους φίλους σας, μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα απ’ότι μόνοι σας. Υγιής κριτική, σωστές συμβουλές και ο χρόνος που περνάτε με τους φίλους μπορεί να γίνει σημείο εκκίνησης για κάτι νέο. Φέτος θυμηθείτε το ρητό: Αν θες να πας γρήγορα τράβα μόνος – αν θες να πας μακριά τράβα με τον φίλο σου.

Δύο Μεξικανοί δημιούργησαν vegan δέρμα από κάκτο. Η πράσινη επιχειρηματικότητα στα καλύτερά της

10. Σε μια χαρτοσακούλα βρίσκεται ένα δαχτυλίδι μέσα. Τα πάντα ξεκινούν από την αγάπη. Και αν το 2019 νιώσατε μοναξιά, το 2020 μπορεί να σας ανταμείψει με ότι σας έλειπε. Ίσως να βρείτε μια νέα αγάπη ή ό,τι έχετε χάσει. Μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε ένα αγαπητό σας πρόσωπο ή να δημιουργήσετε νέα ζωή. Αυτή την χρονιά θα αγαπήσετε και θα εκτιμήσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο. Το νέο έτος αγκαλιάστε τα παιδιά σας, τους γονείς σας, τους φίλους σας και σίγουρα αυτή η αγάπη και η καλοσύνη θα επιστρέψει διπλή σε εσάς.

Η συντακτική ομάδα του toftiaxa σας εύχεται μια χρονιά γεμάτη αγάπη, υγεία και ευτυχία. Σας ευχόμαστε το καλύτερο Νέο έτος!

φωτ.:adme

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

5 “Υγιεινές τροφές” που πρέπει να αποφεύγουμε

Άγνωστοι Έκοψαν Τα Καλώδια Του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Στην Πλατεία Ανεξαρτησίας