in , ,

Τα αξέχαστα παιχνίδια της δεκαετίας 80-90

Η δεκαετία 80-90 περιλαμβάνει χρόνια αγαπημένα, γεμάτα αθωότητα και σπουδαίες αναμνήσεις για όσους τότε βρισκόμασταν στην παιδική μας ηλικία.

Καποιοι τις έχουν χαρακτήρισει και κιτς ή cult δεκαετίες και ίσως και να ήταν. Ανεμελιά και ιδιαιτερότητα υπήρχε παντού: στο σινεμά, τη μουσική ακόμα και στα ρούχα και τα χτενίσματα. Αυτά Τα Παλιά Ελληνικά Παιχνίδια Είναι Περιζήτητα Στους Συλλέκτες Όλου Του Κόσμου!

Αλλά και τα παιχνίδια εκείνων των χρόνων, επιτραπέζια και μη, άφησαν το στίγμα τους. Ακόμα και σήμερα τα θυμόμαστε με νοσταλγία και αγάπη και εντυπωσιάζουν τα σημερινά παιδιά κι ας είναι πιο απλά από αυτά που έχουν συνηθίσει.

Ας θυμηθούμε μερικά από τα αξέχαστα παιχνίδια της δεκαετίας 80-90

Πιγκουϊνάκια

Τα αγαπημένα πιγκουινάκια
Τα αγαπημένα πιγκουινάκια
via

Ποιος δε θυμάται τα πιγκουϊνάκια να ανεβαίνουν τις σκαλίτσες και να γλιστράνε από τις τσουλήθρες. Σίγουρα οι γονείς μας θα θυμούνται περισσότερο το θόρυβο που έκαναν!

Ιπποπόταμοι

Ιπποπόταμοι
Ιπποπόταμοι
via

Χαμός με το ποιος ιπποπόταμος θα φάει τις περισσότερες μπίλιες. Το παιχνίδι έχει ξανακυκλοφορήσει, αλλά το αυθεντικό είναι μοναδικό. Προσοχή ανακλήσεις παιχνιδιών, παιδικών ρούχων και αντικειμένων λόγω ακαταλληλότητας. Σοβαρός κίνδυνος.

Nintendo Donkey Kongo

Από τα πρώτα nintendo
Από τα πρώτα nintendo
via

Δείτε όλο το άρθρο στο Lifebuzz.gr

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να Καλύψετε το Τζάμι με Δαντέλα

5 “Υγιεινές τροφές” που πρέπει να αποφεύγουμε