in , , , ,

5 απλοί τρόποι να μεταμορφώσετε την κρεβατοκάμαρά σας

Έχετε βαρεθεί την κρεβατοκάμαρά σας; Νιώθετε ότι θέλετε μια αλλαγή; Σας  έχουμε τη λύση.

Πολλές φορές ο χώρος μας κουράζει και νιώθουμε ότι πλέον δε νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτόν. Η κρεβατοκάμαρα είναι το σημαντικότερο ίσως δωμάτιο του σπιτιού. Είναι ο χώρος που ξεκουραζόμαστε, που κάνουμε τα σχέδια της επόμενης ημέρας, που ονειρευόμαστε, που χαλαρώνουμε.

Για αυτό πρέπει να θέλουμε να βρισκόμαστε εκεί κι όχι να νιώθουμε αρνητική ενέργεια. Με 5 απλά βήματα μπορούμε να αλλάξουμε το χώρο και μαζί και την ψυχολογία μας.

Και μετά:

Δείτε επίσης: 5+1 Ιδέες για να Φωτίσεις «Κρυφά» την Κρεβατοκάμαρα σου!

1.  Προσθέστε ένα χαλάκι

Ναι κι όμως! Ακόμα κι αν έχετε ήδη μια μοκέτα ή ένα χαλί, ένα μικρό πολύχρωμο χαλάκι μπροστά στο κρεβάτι θα δέσει αλλιώς με το δωμάτιο. Φροντίστε απλά τα χρώματα να ταιριάζουν με τις γενικές αποχρώσεις του δωματίου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

2. Αλλάξτε θέση στα έπιπλα και δημιουργήστε ένα κεντρικό σημείο.

Βγάλτε τα έπιπλα από το δωμάτιο, δείτε το με άλλη ματιά και αλλάξτε ότι δε σας αρέσει. Ακόμα και τη θέση του κρεβατιού. Επικεντρωθείτε σε ένα κομμάτι του δωματίου και βάλτε ένα κεντρικό διακοσμητικό (ταπετσαρία, καθρέφτης, πίνακας κτλ) που θα τραβάει το βλέμμα.

Δείτε επίσης: 12 καρκινογόνα αντικείμενα που όλοι έχουμε στην κρεβατοκάμαρά μας και πρέπει να πετάξουμε αμέσως – βίντεο

3. Φτιάξτε ένα κρεβάτι που θα θέλετε να ξαπλώσετε

Φροντίστε το κρεβάτι σας να είναι άνετο και να σας προδιαθέτει να θέλετε να «πηδήξετε» πάνω του. Μια ωραία λύση είναι να βάλετε και ένα καναπεδάκι στο κάτω μέρος.

4. Προσθέστε φυτά

Τα φυτά δίνουν πάντα ζωή σε ένα δωμάτιο. Δεν χρειάζεται να είναι τεράστια ή υπερβολικά. Απλές γλαστρούλες ή κασπώ με μικρά φυτά, θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια στο χώρο.

5. Διαλέξτε το σωστό φωτισμό

Σκεφτείτε αντί για ένα κεντρικό φωτιστικό στο ταβάνι, να χρησιμοποιήσετε λάμπες και πορτατίφ τριγύρωω στο δωμάτιο. Ο φωτισμός θα είναι πιο απαλός, πιο επικεντρωμένος στο σημείο που θέλετε. Ο κατάλληλος φωτισμός συμβάλει σίγουρα στην αίσθηση χαλάρωσης που θέλετε να έχει ο χώρος σας.

φωτ. nestingwithgrace

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Απίστευτα κοσμήματα μινιατούρες φαγητών

7 ιδέες για μακρόστενες κουζίνες που θα σας εμπνεύσουν

7 Στενόμακρες Κουζίνες που θα σας Δώσουν Έμπνευση για τη Δική σας