in , ,

7 Στενόμακρες Κουζίνες που θα σας Δώσουν Έμπνευση για τη Δική σας

7 ιδέες για μακρόστενες κουζίνες που θα σας εμπνεύσουν

Αν ζείτε σε μικρό διαμέρισμα ή μικρό σπίτι, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έχετε μια μακρόστενη κουζίνα. Αυτές οι κουζίνες είναι συνήθως στενές και χρησιμοποιούν όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο. Μπορεί να σας φαίνονται κάπως περιορισμένες, αλλά στην πραγματικότητα μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα λειτουργικές.

Δείτε ακόμα 58+ ιδέες για κουζίνες στη μία πλευρά του τοίχου και διαχωριστικά!

Αν, λοιπόν, η κουζίνα σας ανήκει σε αυτή την κατηγορία, πρέπει να εκμεταλλευτείτε τον χώρο που έχετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Όπως σε όλες τις κουζίνες, χρειάζεστε, εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτη, ντουλάπια και πάγκο εργασίας.

Δείτε ακόμα Διάσημοι στις κουζίνες τους: Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό των σπιτιών τους (Εικόνες)

Μπορεί να μην έχει φάρδος, αλλά έχει ύψος. Η κουζίνα αυτή εκμεταλλεύεται όλο τον χώρο, μέχρι το ταβάνι, κερδίζοντας έτσι αποθηκευτικό χώρο. Από τη μία πλευρά βρίσκονται οι ηλεκτρικές συσκευές και από την άλλη ο νεροχύτης και τα ντουλάπια.

Ιδέες για στενόμακρες κουζίνες

Ο χώρος κάτω από το παράθυρο δεν έχει μείνει ανεκμετάλλευτος. Η inox αισθητική δημιουργεί μια πολύ μοντέρνα κουζίνα που δεν της λείπει τίποτα, ενώ το γκάζι με τον μακρόστενο απορροφητήρα είναι ιδανικά για άνεση στο μαγείρεμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
μοντέρνα κουζίνα

Σε αυτή την κουζίνα σε σχήμα «Π» χωρίς παράθυρο, ο χώρος γίνεται πολύ λειτουργικός, τοποθετώντας τις εστίες μαγειρέματος στο βάθος, ενώ ο φούρνος έχει τοποθετηθεί σε διαφορετικό σημείο. Έτσι, μένει χώρος για περισσότερα ντουλάπια και ελευθερία κινήσεων.

κουζίνα σε σχήμα «Π»

Η λιλιπούτεια και ταυτόχρονα πανέμορφη αυτή κουζίνα, «κρύβει» τις ηλεκτρικές συσκευές όπως το ψυγείο, ενώ το λευκό χρώμα που έχει συνοχή την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη. Φυσικά, το φως που μπαίνει από το παράθυρο είναι το μεγάλο της ατού.

μακρόστενη κουζίνα

Μια πανέμορφη κουζίνα που έχει επενδύσει στο ξύλο – σε πάτωμα και ντουλάπια. Εκμεταλλεύεται τον χώρο από το πάτωμα ως το ταβάνι, κερδίζοντας έτσι πολλά ντουλάπια, ενώ η αισθητική της μας παραπέμπει σε άλλη εποχή.

ξύλινη μικρή κουζίνα

Μπορεί να είναι μακρόστενη, αλλά εκμεταλλεύεται σωστά τον χώρο και φιλοξενεί ένα μικρό τραπεζάκι. Παρατηρήστε πως το ένα κάθισμα βρίσκεται ενσωματωμένο στον πάγκο, ενώ το η καρέκλα δεν αφήνει τον χώρο μπροστά από την μπαλκονόπορτα ανεκμετάλλευτο.

Μια κουζίνα απλή, λειτουργική και απόλυτα συμμετρική που δεν της λείπει τίποτα. Μάλιστα μπορείτε να παρατηρήσετε και την πλάτη της κίτρινης καρέκλας που συνοδεύει το μικρό τραπεζάκι που βρίσκεται στην είσοδό της!

Εάν σας άρεσε το άρθο μπορείτε να δείτε όλα τα άρθρα σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού!

via spirossoulis

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

5 απλοί τρόποι να μεταμορφώσετε την κρεβατοκάμαρά σας

8 χρήσεις της κιμωλίας στο νοικοκυριό που δε φανταζόσασταν