toftiaxa - Διακόσμηση - DIY κατασκευές - Lifestyle toftiaxa - Διακόσμηση - DIY κατασκευές - Lifestyle
Πέμπτη, Μάι 15, 2025
  • Διακόσμηση Σπιτιού
    • Διακόσμηση σαλονιού
    • Διακόσμηση τραπεζαρίας
    • Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας
    • Διακόσμηση κουζίνας
    • Διακόσμηση μπάνιου
    • Διακόσμηση παιδικού δωματίου
    • Είσοδος σπιτιού
    • Διακόσμηση γραφείου
    • Ανακαίνιση Σπιτιού
    • Ιδέες Διακόσμησης
    • Διακοσμητικά
  • Κήπος και Μπαλκόνι
    • Διακόσμηση κήπου
    • Διακόσμηση μπαλκονιού
    • Φυτά και Δέντρα
    • Κατασκευές κήπου
    • Γλάστρες
  • DIY Κατασκευές
    • Κατασκευές επίπλων
    • Έπιπλα
    • Έπιπλα IKEA Hacks
    • Χειροτεχνίες
    • Παιδικές κατασκευές
      • Για το παιδί
      • Μαζί με το παιδί
    • Ανακύκλωση
    • επαναχρησιμοποίηση
    • DIY Διακοσμητικά
    • Χειροποίητα κοσμήματα
    • Ρούχα
    • decoupage
  • Κατασκευές για το σπίτι
  • Οργάνωση σπιτού
    • Καθαριότητα
    • Συμβουλές για το σπίτι
  • Έξυπνα Κόλπα
  • Εποχιακά
    • Άνοιξη
    • Καλοκαίρι
    • Φθινόπωρο
    • Χειμώνας
    • Χριστούγεννα
    • Πάσχα
    • Απόκριες
    • Άγιος Βαλεντίνος
    • Γάμος
  • Ομορφιά
    • Μαλλιά
    • Νύχια
    • Πρόσωπο – Σώμα
    • Διατροφή
    • Μόδα
  • Υγεία
    • Συμβουλές Υγείας
    • Γιατροσόφια
  • συν+
    • Περίεργα – αστεία
    • Κουίζ
    • Νόστιμες δημιουργίες
      • Αλμυρές δημιουργίες
      • Γλυκιές δημιουργίες
    • Ταξίδια
    • τεχνολογία
    • Viral
    • Video
    • Σπίτια διασήμων
  • Blog – Toftiaxa
Toftiaxa.grToftiaxa.gr
Font ResizerAa
Αναζήτηση
  • Διακόσμηση Σπιτιού
    • Διακόσμηση σαλονιού
    • Διακόσμηση τραπεζαρίας
    • Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας
    • Διακόσμηση κουζίνας
    • Διακόσμηση μπάνιου
    • Διακόσμηση παιδικού δωματίου
    • Είσοδος σπιτιού
    • Διακόσμηση γραφείου
    • Ανακαίνιση Σπιτιού
    • Ιδέες Διακόσμησης
    • Διακοσμητικά
  • Κήπος και Μπαλκόνι
    • Διακόσμηση κήπου
    • Διακόσμηση μπαλκονιού
    • Φυτά και Δέντρα
    • Κατασκευές κήπου
    • Γλάστρες
  • DIY Κατασκευές
    • Κατασκευές επίπλων
    • Έπιπλα
    • Έπιπλα IKEA Hacks
    • Χειροτεχνίες
    • Παιδικές κατασκευές
    • Ανακύκλωση
    • επαναχρησιμοποίηση
    • DIY Διακοσμητικά
    • Χειροποίητα κοσμήματα
    • Ρούχα
    • decoupage
  • Κατασκευές για το σπίτι
  • Οργάνωση σπιτού
    • Καθαριότητα
    • Συμβουλές για το σπίτι
  • Έξυπνα Κόλπα
  • Εποχιακά
    • Άνοιξη
    • Καλοκαίρι
    • Φθινόπωρο
    • Χειμώνας
    • Χριστούγεννα
    • Πάσχα
    • Απόκριες
    • Άγιος Βαλεντίνος
    • Γάμος
  • Ομορφιά
    • Μαλλιά
    • Νύχια
    • Πρόσωπο – Σώμα
    • Διατροφή
    • Μόδα
  • Υγεία
    • Συμβουλές Υγείας
    • Γιατροσόφια
  • συν+
    • Περίεργα – αστεία
    • Κουίζ
    • Νόστιμες δημιουργίες
    • Ταξίδια
    • τεχνολογία
    • Viral
    • Video
    • Σπίτια διασήμων
  • Blog – Toftiaxa
Follow US
Toftiaxa.gr > Blog – Toftiaxa > βιντεο > Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές – Οδηγίες – Βίντεο
βιντεοΓλυκιές δημιουργίες

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές – Οδηγίες – Βίντεο

toftiaxa.gr
Last updated: 11 Ιουλίου, 2019 8:56 μμ
By toftiaxa.gr
12 Min Read
Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο
SHARE

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας, και διαφόρων γλυκών

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο

Υλικά για να καλύψουμε μια τούρτα 24-26 εκ. διάμετρο περίπου.

Γλάσο καραμέλας:

140 γρμ. ζάχαρη
130 γρμ. σιρόπι γλυκόζης
175 γρμ. νερό
90 γρμ. ζαχαρούχο γάλα
150 γρμ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα, τεμαχισμένη
10 γρμ. ζελατίνη σκόνη
50 γρμ. νερό, για το μούλιασμα της ζελατίνης
κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, (προαιρετικά)

Δείτε ακόμα Τούρτα Αλμυρή σε 2 Παραλλαγές!!!!

Γλάσο καραμέλας, χωρίς σοκολάτα:

200 γρμ. ζάχαρη
200 γρμ. νερό χλιαρό
172 γρμ. κρέμα γάλακτος
14 γρμ. κορν φλάουρ
9 γρμ. φύλλα ζελατίνη, (5, 5 φύλλα των 1,6 γρμ.)

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο

Βασικό γλάσο, ουδέτερο το οποίο χρωματίζεται: 

75 γρμ. νερό
150 γρμ. ζάχαρη
150 γρμ. σιρόπι γλυκόζης
90 γρμ. ζαχαρούχο γάλα
150 γρμ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα, ή μαύρη κουβερτούρα 35% – 52% κακάο, για σοκολατένιο
9 γρμ. ζελατίνη σκόνη
50 γρμ. νερό για το μούσκεμα της ζελατίνης
χρώμα ζαχαροπλαστικής, σε σκόνη ή ζελέ, (στην απόχρωση που προτιμάτε)

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξτε το γυαλιστερό γλάσο! Εδώ οδηγίες και συνταγή
Φτιάξτε το γυαλιστερό γλάσο! Εδώ οδηγίες και συνταγή
Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο

Γλάσο σοκολάτας 1:

265 γρμ. ζάχαρη
85 γρμ. νερό
85 γρμ. σκόνη κακάο, άγλυκο
170 γρμ. κρέμα γάλακτος
13 γρμ. φύλλα ζελατίνας

Δείτε ακόμα Πανεύκολη τούρτα παγωτού με 5 υλικά!

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο

Γλάσο σοκολάτας 2: (χωρίς προσθήκη κρέμας γάλακτος)

125 γρμ. νερό
195 γρμ. ζάχαρη 
35 γρμ. κακάο σκόνη 
7 γρμ. ζελατίνη
22 γρμ. γλυκόζη

Γλάσο μαύρης σοκολάτας: 

75 γρμ. νερό
150 γρμ. ζάχαρη
150 γρμ. σιρόπι γλυκόζης
90 γρμ. ζαχαρούχο γάλα
130 γρμ. μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα, 70% και πάνω σε κακάο
9 γρμ. ζελατίνη σκόνη
50 γρμ. νερό για το μούσκεμα της ζελατίνης

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο

Γλάσο σοκολάτας gianduja: 

112 γρμ.
νερό225 γρμ. ζάχαρη άχνη
225 γρμ. σιρόπι γλυκόζης
75 γρμ. γάλα ζαχαρούχο
75 γρμ. γάλα εβαπορέ
75 γρμ. σοκολάτα κουβερτούρα 55% κακάο, τεμαχισμένη
150 γρμ. σοκολάτα gianduja, τεμαχισμένη
80 γρμ. νερό
13,5 γρμ. ζελατίνη σκόνη

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο

Γλάσο φράουλας: 

75 γρμ. χυμό φράουλας
150 γρμ. ζάχαρη
130 γρμ. σιρόπι γλυκόζης
20 γρμ. σιρόπι φράουλας
90 γρμ. ζαχαρούχο γάλα
150 γρμ. λευκή σοκολάτα κουβερτούρα 
9 γρμ. ζελατίνη σκόνη
50 γρμ. νερό για το μούσκεμα της ζελατίνης
κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο

Γλάσο καραμέλας-σοκολάτας

180 γρμ. ζάχαρη
20 γρμ. σιρόπι γλυκόζης
200 γρμ. κρέμα γάλακτος
70 γρμ. μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα
70 γρμ. λευκή σοκολάτα κουβέρτα
6,5 γρμ φύλλα ζελατίνης (4 φύλλα συσκευασίας σούπερ μάρκετ)

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο

Εκτέλεση:
Γλάσο καραμέλας:

1. Μουσκεύουμε την ζελατίνη στα 50 γρμ. νερό. Κατόπιν ζεσταίνουμε καλά το νερό μαζί με την ζελατίνη, και ανακατεύουμε να λιώσει εντελώς.
2. Σε αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε την ζάχαρη να πάρει ένα πολύ απαλό χρώμα καραμέλας.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, και προσθέτουμε σιγά-σιγά τα 175 γρμ. νερό, ανακατεύοντας. Προσεχτικά σε δυο τρεις δόσεις, διότι είναι επικίνδυνο να καούμε από τους ατμούς.
3. Προσθέτουμε το σιρόπι γλυκόζης, και το ζαχαρούχο γάλα, και ανακατεύουμε.
4. Προσθέτουμε την τεμαχισμένη λευκή κουβερτούρα, ανακατεύουμε να λιώσει, και τέλος προσθέτουμε την ζελατίνη.
5. Ανακατεύουμε πολύ καλά να ενσωματωθούν, και ρίχνουμε αν θέλουμε μερικές σταγόνες κίτρινο χρώμα, για καλύτερη απόχρωση.
6. Το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Ανακατεύουμε ελαφρά να μην δημιουργήσουμε φυσαλίδες, και είναι έτοιμο να γλασάρουμε.

Γλάσο καραμέλας, χωρίς σοκολάτα:

1. Μουσκεύουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό.
2. Βάζουμε ένα κατσαρολάκι στη φωτιά να κάψει, και ρίχνουμε σε δυο δόσεις την ζάχαρη ανακατεύοντας με το σύρμα, ώστε να λιώσει και να πάρει ένα απαλό χρώμα καραμέλας. Όχι να την κάψουμε.
3. Αφού έχουμε έτοιμη την καραμέλα, ρίχνουμε σιγά-σιγά το νερό χλιαρό από χαμηλά, σε δυο-τρεις δόσεις, προσεχτικά διότι πιτσιλάει και είναι επικίνδυνο να καούμε, ανακατεύοντας γρήγορα με το σύρμα. (Κρατάμε 4-5 κουταλιές νερό για το κορν φλάουρ).
Αν μας δημιούργησε μπάλα η καραμέλα, ανακατεύουμε έντονα να λιώσει.
4. Διαλύουμε το κορν φλάουρ στο νερό που κρατήσαμε, και το ρίχνουμε στην καραμέλα. Ανακατεύουμε, και μαγειρεύουμε για 30-40 δευτερόλεπτα.
5. Κατόπιν ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε, και ρίχνουμε και την ζελατίνη καλά στραγγισμένη.
6. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει η ζελατίνη, και την αφήνουμε να κρυώσει, σε μια θερμοκρασία 23-27 βαθμούς περίπου. Το γλάσο μας είναι έτοιμο για χρήση.

Βασικό γλάσο:

1. Μουσκεύουμε την ζελατίνη στα 50 γρμ. νερό.
2. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, τη ζάχαρη, και τη γλυκόζη, και βράζουμε σε δυνατή φωτιά έως ότου φτάσει στους 103° C. βαθμούς.
3. Βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα σε ένα μεγάλο μπολ, και όταν το σιρόπι φτάσει στους 103° C. το αδειάζουμε μέσα στο γάλα, ανακατεύοντας με το σύρμα δυνατά.
4. Προσθέτουμε τη λευκή κουβερτούρα, και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα να λιώσουν και να ενσωματωθούν. Τέλος προσθέτουμε και την ζελατίνη, και ανακατεύουμε να λιώσει όσο είναι ακόμα ζεστό το μίγμα.
5. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το χρώμα ζαχαροπλαστικής, ανακατεύοντας πολύ καλά, ώστε να πάρει το επιθυμητό χρώμα.
6. Το αφήνουμε μερικές ώρες ώστε να κρυώσει, να σταθεροποιηθεί, και να ανέβουν οι φυσαλίδες στην επιφάνεια.
7. Ανακατεύουμε ελαφρά να μην δημιουργήσουμε άλλες φυσαλίδες, και είναι έτοιμο να γλασάρουμε.
Σημείωση
Υπάρχει και μια δεύτερη εκδοχή. Το βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες, κατόπιν το ζεσταίνουμε στους 28 C. βαθμούς, και το δουλεύουμε με το ραβδομπλέντερ να γίνει λείο, και να διαλυθούν οι φυσαλίδες. (Προσοχή όμως, το ραβδομπλέντερ να πατά στον πυθμένα, για να μην τραβήξει αέρα, και δημιουργήσει περισσότερες φυσαλίδες),

Δείτε ακόμα Τούρτα Kinder Pingui

Γλάσο σοκολάτας 1:

1. Μουσκεύουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό.
2. Βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη στη φωτιά να ζεσταθεί, και φτιάχνουμε ένα σιρόπι.
3. Όταν αρχίσει να βράζει και έχει λιώσει εντελώς η ζάχαρη, ρίχνουμε το κακάο, και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα.
4. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, και ρίχνουμε την ζελατίνη στραγγισμένη καλά. Δουλεύουμε με το σύρμα να διαλυθεί καλά η ζελατίνη.
5. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος-ζελατίνη, στη σοκολάτα, και ανακατεύουμε ελαφρά με το σύρμα να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς, ανακατεύοντας τακτικά.
6. Για να επιταχυνθεί η διαδικασία, τοποθετούμε το μπολ σε ένα άλλο δοχείο γεμάτο με κρύο νερό.
Πρέπει να φθάσει σε θερμοκρασία 22-25° C. Είναι η ιδανική θερμοκρασία για γλασάρισμα. Καλό θα είναι να έχουμε ένα θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής.

Γλάσο σοκολάτας 2: (χωρίς προσθήκη κρέμας γάλακτος)

1. Βάζουμε το νερό την ζάχαρη και την γλυκόζη σε ένα κατσαρολάκι, και τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά.
2. Μουσκεύουμε την ζελατίνη σε κρύο νερό.
3. Κοσκινίζουμε το κακάο σε ένα μεγάλο μπολ.
4. Βράζουμε το σιρόπι για ένα λεπτό από την ώρα που θα πάρει βράση, και το αδειάζουμε σιγά σιγά μέσα στο μπολ με το κακάο, ανακατεύοντας δυνατά με ένα σύρμα να διαλυθεί το κακάο.
5. Στραγγίζουμε καλά την ζελατίνη, και την αδειάζουμε στο μπολ με το μείγμα κακάο.
Ανακατεύουμε πολύ καλά να λιώσει, και σουρώνουμε με σήτα το μείγμα σε καθαρό μπολ.
6. Σκεπάζουμε με μεμβράνη να εφάπτει επάνω στο γλάσο, και αφήνουμε να κρυώσει και να πέσει η θερμοκρασία σε 25-28 C. βαθμούς.

Γλάσο μαύρης σοκολάτας:

1. Μουσκεύουμε την ζελατίνη στα 50 γρμ. νερό.
2. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το νερό, τη ζάχαρη, και τη γλυκόζη, και βράζουμε σε δυνατή φωτιά έως ότου φτάσει στους 103° C. βαθμούς.
3. Βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα σε ένα μεγάλο μπολ, και όταν το σιρόπι φτάσει στους 103° C. το αδειάζουμε μέσα στο γάλα, ανακατεύοντας με το σύρμα δυνατά.
4. Προσθέτουμε την μαύρη κουβερτούρα, και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα να λιώσουν και να ενσωματωθούν.
5. Τέλος προσθέτουμε και την ζελατίνη, και ανακατεύουμε να λιώσει όσο είναι ακόμα ζεστό το μίγμα.
6. Το αφήνουμε μερικές ώρες ώστε να κρυώσει, να σταθεροποιηθεί, και να ανέβουν οι φυσαλίδες στην επιφάνεια.
7. Ανακατεύουμε ελαφρά να μην δημιουργήσουμε άλλες φυσαλίδες, και είναι έτοιμο να γλασάρουμε.

Γλάσο σοκολάτας gianduja:

1. Μουσκεύουμε την ζελατίνη με τα 80 γρμ. νερό.
2. Βράζουμε το νερό, τη ζάχαρη, και τη γλυκόζη, να φτάσει στους 103° C.
3. Σε ένα μπολ βάζουμε τα γάλατα, την κουβερτούρα, τη σοκολάτα gianduja, και την μουσκεμένη ζελατίνη.
4. Όταν η ζάχαρη φτάσει στους 103° C. την αδειάζουμε στο μπολ με τα υλικά.
Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα να διαλυθούν, και κατόπιν χτυπάμε πολύ καλά με ένα ραβδομπλέντερ, να έχουμε ένα ομοιογενές και λείο μείγμα, μια σάλτσα. (εδώ δεν μας πειράζει αν πάρει αέρα, αντιθέτως, το θέλουμε). Το βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες.
5. Κατόπιν, το ζεσταίνουμε σε θερμοκρασία 28° C. βαθμούς, και το χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ, να ακουμπά στον πυθμένα, διότι τώρα δεν θέλουμε να πάρει καθόλου αέρα, και δημιουργήσει φυσαλίδες. Το γλάσο μας είναι έτοιμο για χρήση.

Γλάσο φράουλας

1. Μουσκεύουμε την ζελατίνη στα 50 γρμ. νερό.
2. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό φράουλας, τη ζάχαρη, τη γλυκόζη, και το σιρόπι φράουλας, και βράζουμε σε δυνατή φωτιά έως ότου φτάσει στους 103° C. βαθμούς.
3. Βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα σε ένα μεγάλο μπολ, και όταν το σιρόπι φτάσει στους 103° C. το αδειάζουμε μέσα στο γάλα, ανακατεύοντας με το σύρμα δυνατά.
4. Προσθέτουμε τη λευκή κουβερτούρα, και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα να λιώσουν και να ενσωματωθούν. Τέλος προσθέτουμε και την ζελατίνη, και ανακατεύουμε να λιώσει όσο είναι ακόμα ζεστό το μείγμα.
5. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το χρώμα ζαχαροπλαστικής, ανακατεύοντας πολύ καλά, ώστε να πάρει το επιθυμητό χρώμα.
6. Το αφήνουμε μερικές ώρες ώστε να κρυώσει, να σταθεροποιηθεί, και να ανέβουν οι φυσαλίδες στην επιφάνεια.
7. Ανακατεύουμε ελαφρά να μην δημιουργήσουμε άλλες φυσαλίδες, και είναι έτοιμο να γλασάρουμε.

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο

Γλάσο καραμέλας-σοκολάτας

1.Τεμαχίζουμε τις σοκολάτες και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη και το σιρόπι γλυκόζης, και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά.
3. Παράλληλα, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος, και μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό.
4. Όταν η ζάχαρη γίνει καραμέλα αδειάζουμε προσεχτικά μέσα την ζεστή κρέμα γάλακτος. (προσέξτε διότι πιτσιλάει).
5. Ανακατεύουμε καλά, και προσθέτουμε τα φύλλα ζελατίνης καλά στραγγισμένα.
6. Κατεβάζουμε από την φωτιά, και ανακατεύουμε καλά να λιώσει η ζελατίνη.
7. Αδειάζουμε την καυτή καραμέλα πάνω στη μαύρη και λευκή σοκολάτα, και ανακατεύουμε καλά να λιώσουν. Αφήνουμε να κρυώσει, χλιαρή.
8. Ρίχνουμε το ζεστό γλάσο πάνω στο παγωμένο γλυκό που θέλουμε να γλασάρουμε. Παγώνει γρήγορα, και είναι σχετικά σφιχτό γλάσο για κορμούς κ.λ.π. Δεν κάνει εντελώς λεία επιφάνεια.

Δείτε εκόμα Πώς να φτιάξουμε μία τούρτα κούκλα!

Διάφορα γλάσα για επικάλυψη τούρτας και διαφόρων γλυκών. Συνταγές - Οδηγίες - Βίντεο

Συμβουλές:
1) Δεν πρέπει να είναι πιο κρύο, ή πιο ζεστό από 28° C. θερμοκρασία.
2) Αν είναι πιο ζεστό, υπάρχει κίνδυνος να μας λιώσει την επιφάνεια του γλυκού, κάτι που δεν πρέπει να γίνει. Αν είναι πιο παγωμένο, θα σφίξει πολύ γρήγορα, λόγο του παγωμένου γλυκού, και δεν θα προλάβουμε να το στρώσουμε, ώστε να έχουμε το επιθυμητό και τέλειο αποτέλεσμα.
3) Το γλυκό που θα γλασάρουμε, πρέπει να είναι εντελώς λείο, και αρκετά καλά παγωμένο, 8-10 ώρες στην κατάψυξη. Τότε θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Εγγυημένα αποτελεσματικό… κάνει εξαιρετική γυαλάδα!

Δείτε και το video

via sintagespanos

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

TAGGED:γλάσογλάσο καραμέλαγλάσο σοκολάταγλάσο φράουλασυνταγές για γλάσο
Bytoftiaxa.gr
Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές
Previous Article 14 πράγματα που οι γυναίκες δεν γνωρίζουν για το σώμα τους 14 πράγματα που οι γυναίκες δεν γνωρίζουν για το σώμα τους
Next Article Φτιάξτε μόνη σας υπέροχο φόρεμα από μια απλή μαξιλαροθήκη!!! (βίντεο) Φτιάξτε μόνη σας υπέροχο φόρεμα από μια απλή μαξιλαροθήκη!!! (βίντεο)
WallnDesign
WallnDesign ταπετσαρίεςWallnDesign πίνακες ζωγραφικήςWallnDesign αυτοκόλλητα τοίχου

Τελευταία Νέα

clovelly village

Ένα Ονειρεμένο χωριό – Χωρίς αυτοκίνητα που πληρώνεις είσοδο για να μπεις: Οι κάτοικοι μεταφέρουν τα τρόφιμα

Dimitrios Kotinos
4 Min Read
Νύχια καλοκαίρι 2025: Ίδιο χρώμα σε χέρια και πόδια - Λόγοι να το κάνετε ή και όχι

Νύχια καλοκαίρι 2025: Ίδιο χρώμα σε χέρια και πόδια – Λόγοι να το κάνετε ή και όχι

toftiaxa Team
4 Min Read
εικόνα με λευκό μπλουζάκι που έχει κίτρινους λεκέδες από ιδρώτα και αποσμητικό στην περιοχή της μασχάλης

Κατακίτρινα μπλουζάκια από ιδρώτα και αποσμητικό. Πώς να τα κάνεις πάλι κατάλευκα

Dimitrios Kotinos
2 Min Read
εικόνα με γυναίκα που ψεκάζει αποσμητικό στις μασχάλες της

Ο τρόπος για να κρατάει το αποσμητικό 24 ώρες

Μαίρη Φρέση
2 Min Read
Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να φοράτε φαρδιά μποξεράκια

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να φοράτε φαρδιά μποξεράκια

toftiaxa Team
2 Min Read
εικόνα που δείχνει μια κατσαρίδα επάνω σε σφουγγάρι πιάτων μέσα στο νεροχύτη

Οι κατσαρίδες δεν πάνε μέσα στην κουζίνα μόνο – Τα 5 σημεία που κάνουν φωλιά

Dimitrios Kotinos
6 Min Read
εικόνα με πινέλο που αλείφει λάδι στον κάδο του air fryer

Τι λάδι να διαλέξω για το AIR FRYER | Δεν περίμενα το συγκεκριμένο

toftiaxa Team
4 Min Read
Φτιάξε ένα "Ζεν" Ιαπωνικό κήπο στο σπίτι σου - Γαλήνια όαση στους εξωτερικούς σας χώρους

Φτιάξε ένα “Ζεν” Ιαπωνικό κήπο στο σπίτι σου – Γαλήνια όαση στους εξωτερικούς σας χώρους

Dimitrios Kotinos
2 Min Read

Σας καλωσορίζουμε στο Toftiaxa.gr. Εδώ θα βρείτε πολλά άρθρα για κατασκευές DIY, για Διακόσμηση σπιτιού, για παιδικές κατασκευές, φυσικές μάσκες και κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, συμβουλές για το σπίτι, την οργάνωση και τον καθαρισμό και πολλά άλλα.

  • Αρχική
  • Ποιοι Είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Blog – Toftiaxa
  • GDPR Privacy policy
  • Quick Links
  • Bewoman
  • SyntagesGiaOlous
@2011 – toftiaxa.gr. All Right Reserved.