in , , , , ,

30+ ιδέες καλοκαιρινής διακόσμησης για το σπίτι

Τα στοιχεία για την καλοκαιρινή διακόσμηση θα προσθέσουν φρεσκάδα στο σπίτι σας.

Ακολουθούν εύκολες ιδέες διακόσμησης για το καλοκαίρι, κατάλληλες για κάθε προϋπολογισμό.

Βάψιμο

Προσθέστε χρώμα σε ένα δωμάτιο βάφοντάς το. Για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα, δοκιμάστε να βάψετε τον κεντρικό τοίχο σε ένα δωμάτιο. Χρειάζεται περίπου μία ώρα για να βάψετε ένα τοίχο σε ένα δωμάτιο μέσου μεγέθους.

Χρησιμοποιήστε τεχνικές χωρίς ραφή για να ανανεώσετε ένα δωμάτιο. Αντί να ράβετε νέα καλύμματα μαξιλαριών, τα μαξιλάρια μπορούν να τυλιχτούν σε ένα κομμάτι από ημιτελή υφάσματα στη διαγώνιο (σαν ένα δώρο), και στη συνέχεια να τυλιχτούν με μια διακοσμητική κορδέλα.

Λουλούδια

Βρείτε ένα ηλιόλουστο σημείο στην αυλή σας και πασπαλίστε τους ηλιανθόσπορους. Όχι μόνο θα ενισχύσουν την εμφάνιση της αυλής σας, αλλά μπορούν επίσης να κοπούν για να κάνουν φρέσκα λουλούδια στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Αυτό θα σας εξοικονομήσει το κόστος της συνεχούς αγοράς λουλουδιών.

Κουρελούδες

Πάρτε κουρελούδες και βάλτε στα παράθυρα για μια δροσερή, καθαρή εμφάνιση. Βεβαιωθείτε ότι αφήνετε περσίδες στα παράθυρά σας για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Έπιπλα

Ανακατέψτε το ντεκόρ σας μετακινώντας τα έπιπλα γύρω. Κρεμάστε την καλή σας πορσελάνη στον τοίχο ως τέχνη ή δοκιμάστε να αλλάξετε την τέχνη του τείχους σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Γυαλί

Καθαρίστε όλες τις περιοχές γυαλιού στο σπίτι σας. Οι λαμπερές γυάλινες επιφάνειες συμβάλλουν σε μια φρέσκια θερινή εμφάνιση

Δείτε επίσης: 35 καταπληκτικά καλοκαιρινά στεφάνια για την πόρτα σου!

Δείτε επίσης: Τα πιο όμορφα λουλούδια του καλοκαιριού

Δείτε επίσης: Κήποι, αυλές και βεράντες: Εδώ θα θέλαμε να περάσουμε τα καλοκαίρια μας

Χωρίς ράψιμο

φωτ: omghomedecor

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

DIY κρεμαστό διακοσμητικό για αερόφυτα από σύρμα για τα πιάτα!

Γιατί χιλιάδες γυναίκες απαρνιούνται τα τακούνια τους για τα αθλητικά παπούτσια.