in , , , , , , , , , ,

17 τέλειες ανθοσυνθέσεις σε κουτί για να στολίσεις το τραπέζι σου

Είτε πρόκειται για μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση φίλων, ένα οικογενειακό πάρτι ή μια προγραμματισμένη εκδήλωση, το κεντρικό κομμάτι του τραπεζιού σας θέτει τον τόνο για τον εορτασμό σας και χρησιμεύει ως σημείο εστίασης για το τραπέζι σας.

Για διασκεδαστικά γεγονότα, σκεφτείτε φωτεινά χρώματα και φανταχτερά λουλούδια.

Οι κορδέλες είναι φυσικά γιορτινές και προσθέτουν όγκο στη διάταξή σας. Οι κορδέλες από βελούδο, γκλασέ, σατέν και βαμβάκι προσθέτουν διαφορετικές υφές. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε κορδέλα για να προσθέσετε μια εκτύπωση στο κεντρικό σας κομμάτι.

Αυτές οι ανθοσυνθέσεις μπορούν να χωρέσουν σε οποιαδήποτε διακόσμηση. Για κάτι πιο τυπικό, δοκιμάστε μεταλλικά φινιρίσματα και κομψά λουλούδια. Μικρά λουλούδια ς και οι λεπτές φτέρες είναι ιδανικά για επίσημες εκδηλώσεις. Για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο κεντρικό κομμάτι, δοκιμάστε ουδέτερα λουλούδια σε γκρι, ή μαύρο με λευκά λουλούδια. Για να προσθέσετε ενδιαφέρον, υφή και μια ρουστίκ ματιά, μην ξεχνάτε τα κλαδιά των φύλλων, τα γυμνά κλαδιά, τα φύλλα του φθινοπώρου, τα χόρτα.

Εάν δημιουργείτε το κεντρικό κομμάτι για μια επίσημη γιορτή σκεφτείτε να τοποθετήσετε μια διάταξη μεταξωτών λουλουδιών ή ζωντανών φυτών στο κουτί σας για να μπορείτε να το παρουσιάσετε στον εορτασμό ως αναμνηστικό δώρο.

Ξεκινήστε με αυτές τις δεκαεπτά ιδέες και αφήστε τους να εμπνεύσουν το δικό σας DIY κεντρικό κουτί. Δημιουργήστε ένα που να αντικατοπτρίζει τέλεια τη διακόσμησή σας ή την περίσταση σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης: Βάφτιση: 5 Φρέσκιες Ιδέες για τον Στολισμό του Τραπεζιού της Δεξίωσης!

1.Κομψό για γάμο

Αυτό το κιβώτιο λουλουδιών δίνει έναν κομψό τόνο. Δοκιμάστε ένα ασημένιο λουλούδι για είκοσι πέμπτη επέτειο ή χρυσό για μια πεντηκοστή επέτειο. Ένα μαύρο λουλούδι με λευκά λουλούδια, ένα λευκό τραπεζομάντιλο και μαύρα πιάτα δημιουργεί ένα σμόκιν χρώμα. Μπορείτε να γεμίσετε το κουτί με τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα πασχαλινά αυγά, τα κοχύλια, ή οτιδήποτε άλλο.

2. Αποχρώσεις του ροζ

Αυτή η ανθοσύνθεση θα ήταν υπέροχη για μια ανοιξιάτικη συνάντηση, το 16ο πάρτι γενεθλίων ενός κοριτσιού, ένα νυφικό μπάτσελορ ή ένα πάρτυ για μωρό αν το μωρό είναι κορίτσι. Αλλάξτε σε μπλε λουλούδια αν το μωρό είναι αγόρι. Χρησιμοποιήστε ζωντανά λουλούδια για ζεστό καιρό, φθινοπωρινά φύλλα για τη γιορτή των Ευχαριστιών, ή poinsettias για τα Χριστούγεννα.

3. Κουτί με στένσιλ

Αυτό το κουτί μπορεί να διακοσμηθεί για να ταιριάζει σε κάθε περίσταση – δοκιμάστε τις νιφάδες χιονιού για το χειμώνα, τα μικρά λουλούδια για την άνοιξη, τα φύλλα για το φθινόπωρο, το ηλιοβασίλεμα για καλοκαίρι ή τις καρδιές ή τα τριαντάφυλλα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ή για ένα γάμο.

4. Βαμμένο κουτί με βαζάκια

Αυτή η ανθοσύνθεση μπορεί επίσης να ταιριάζει με οποιοδήποτε ντεκόρ και να ταιριάζει σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας. Κάντε περισσότερα από ένα και χρησιμοποιήστε τα για να διακοσμήσετε την μπροστινή βεράντα, ή το αίθριο. Χρησιμοποιήστε φρέσκα λουλούδια ή λουλούδια μεταξιού. Τα κλαδιά ιτιάς , οι ίριδες ή οι δράκοι θα φαίνονται υπέροχοι.

5. Κουτί από ντεκουπάζ

Αυτή η ανθοσύνθεση χρησιμοποιεί ως βάση ένα χάρτινο κουτί, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κουτί, μεγάλο ή μικρό.

6. Σε παλιό συρτάρι

Αυτή η ανθοσύνθεση ταιριάζει απόλυτα σε μια κουζίνα ή ένα γραφείο. Για μια κουζίνα, θα μπορούσατε να διακοσμήσετε τις πλευρές με συνταγές ή εικόνες βοτάνων.

7. Μικρά μακρόστενα δοχεία

8. Κουτί με χεριούλια

Οι λαβές σας επιτρέπουν να το μεταφέρετε όποτε θέλετε με τα λουλούδια ακόμα μέσα. Μπορείτε να το μετακινήσετε στο τραπέζι της τραπεζαρίας όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως κεντρικό τεμάχιο αλλά να το έχετε οπουδήποτε αλλού στον υπόλοιπο χρόνο. Για έναν μεγαλύτερο κουτί, θα μπορούσατε να προσθέσετε τροχούς στο κάτω μέρος του κουτιού λουλουδιών.

Δείτε επίσης: Πώς να φτιαξετε διακοσμητικά λουλούδια για τούρτες

9. Μικρά κουτιά για παχύφυτα

10. Συνδυασμός πρασινάδας με λουλούδια

11. Κουτί από φιάλες κρασιού

12. Κουτί από σανίδες

13. Κουτί από παλέτα

14. Vintage κουτί

15. Μικρό τετράγωνο κουτί από κορμό

16. Κουτί από εργαλειοθήκη

17. Προσωποποιημένο κουτί με ζωγραφική

Όλα υπέροχα! Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

Πώς θα κάνεις το δέρμα σου να λάμπει με ένα υλικό που σίγουρα έχεις σπίτι σου

Πήλινο διακοσμητικό σε σχήμα φύλλου