Ένα γλυκό ψωμάκι που είναι πολύ εύκολο στην κατασκευή του και πολύ εύγεστο.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Υλικά:
Ανακατέψτε το γάλα με το νερό και βάλτε το στο μίξερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το αλεύρι. Αφού χτυπηθούν καλά, βάλτε το σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το αλεύρι και ζυμώστε καλά. Αφήστε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 40 λεπτά και ξαναζυμώστε. Κάντε λωρίδες με τη ζύμη, φτιάξτε το επιθυμητό σχέδιο και αφήστε στο ταψί μέχρι να διπλασιαστεί η ζύμη. Ψήστε μέχρι να ροδίσουν.
Μπορείτε να τα απολαύσετε σκέτα ή να φτιάξετε ένα σιρόπι να τα περιχύσετε.
Δείτε επίσης: Πλεξούδα Ψωμί χωρίς γλουτένη με Πραλίνα!
φωτ.: receitassaborosas1
Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More
Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More
Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More
Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα