in , , , ,

ΕΟΦ – Ενημέρωση για ανάκληση επικίνδυνου σκευάσματος καφέ

ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ | Το σκεύασμα περιέχει μη εγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών των ΗΠΑ, το προϊόν Kopi Jantan Tradisional Nature Herbs Coffee, που κυκλοφορεί στην Αμερική ως συμπλήρωμα διατροφής με τη μορφή στιγμιαίου ροφήματος σε φακελάκια, περιέχει τις μη εγκεκριμένες φαρμακευτικές ουσίες σιλδεναφίλη και ταδαλαφίλη, χωρίς αυτές να δηλώνονται στη σήμανσή του.

Καθώς το προϊόν ενδέχεται να διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή στο κοινό, αφού «κατά τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του καταναλωτή».

Διαβάστε επίσης – ΕΟΦ: Ανάκληση κρεμοσάπουνου

Οι καταναλωτές καλούνται, σε περίπτωση που το συγκεκριμένο προϊόν έχει περιέλθει στην κατοχή τους, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Τέλος ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά ότι η αγορά προϊόντων από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το Διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών.

via icookgreek

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

47 ιδέες για πανέμορφες κουρτίνες για το καθιστικό και για πιο άνετο σαλόνι – Τι να επιλέξετε

10 υπέροχοι τρόποι να φτιάξετε τα μαλλιά σας όταν βιάζεστε και δεν έχετε χρόνο