in , , ,

ΕΟΦ: Ανάκληση κρεμοσάπουνου

Την ανάκληση των παρτίδων, 1803 (ημ. ληξ.: 12-2020) του προϊόντος “Γαλαξίας, μάνγκο, Κρεμοσάπουνο” και 1804 (ημ. ληξ.: 03-2021) του καλλυντικού προϊόντος “Γαλαξίας, μέλι & γάλα, Κρεμοσάπουνο” ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

δείτε την ανακλήση πατώντας εδώ
Στις ανακαλούμενες παρτίδες, μετά από εργαστηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των αερόβιων μεσόφιλων μικροοργανισμών ήταν εκτός ορίων ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε το βακτηρίδιο “Pseudomonas putida”. Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές των προϊόντων.

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Η εταιρεία ΖΥΓΟΣ ΕΛΛΑΣ η οποία έχει πραγματοποιήσει τη διάθεση των παρτίδων των προϊόντων στην Ελληνική Αγορά οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος προκειμένου να τις αποσύρει.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 πράγματα μπορείς να διώξεις τώρα από την ντουλάπα σου και να την βάλεις σε τάξη

Φτιάξτε το γυαλιστερό γλάσο! Εδώ οδηγίες και συνταγή