Είναι η καλύτερη συνταγή που έχουμε εκτελέσει , είναι τόσο γρήγορη που δε θα το πιστεύετε ! Αρκεί να προσέξετε τα βήματα και θα έχετε ένα υπέροχο γεύμα !


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υλικά:
500 γραμμάρια ‏Μακαρόνια λιγκουίνι
300 γραμμάρια ‏Μπέικον καπνιστό
5 ‏Κρόκοι αυγών
100 ml ‏Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
100 γραμμάρια ‏Παρμεζάνα τριμμένη
1/2 ‏Ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένο
‏Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Related Post

Εκτέλεση

  • Χοντροκόβετε το μπέικον σε κύβους.
  • Καίτε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το μπέικον μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό. Μόλις ετοιμαστεί το αφήνετε στην άκρη.
  • Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα linguine σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνετε κρατώντας 150ml από το νερό του βρασμού και τα αφήνετε στην άκρη μέσα στην κατσαρόλα τους. (Όσο βράζουν ετοιμάζετε την σάλτσα σας. Είναι σημαντικό να έχετε τα μακαρόνια ζεστά όταν τα ανακατέψετε με την σάλτσα. Με αυτό τον τρόπο θα ψηθούν οι κρόκοι.)
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε με το σύρμα τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτετε τα 150 ml. απο το νερό που κρατήσατε, την τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε. Τέλος προσθέτουμε και τον μαϊντανό.
  • Στο σημείο αυτό οι κινήσεις πρέπει να είναι γρήγορες και προσεκτικές γιατί η σάλτσα θα μαγειρευτεί στον «αυτόματο πιλότο».
  • Ρίχνετε το μπέικον μέσα στα ζεστά μακαρόνια και ανακατεύετε.
  • Ρίχνετε τα ζεστά μακαρόνια μέσα στην σάλτσα με τους κρόκους και ανακατεύουμε καλά.
  • Σερβίρετε με χοντροτριμμένη παρμεζάνα, μπόλικα φύλλα ρόκας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Έξτρα πληροφορίες
Τα μαγειρεύετε al dente γιατί είναι λιγότερο βαριά στο στομάχι!
πηγή foodmaniacs
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
toftiaxa.gr
Ετικέτες: καρμπονάρα

Recent Posts

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

5 Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα Λεκέδες σε Καπελάκια Τζόκεϊ

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More

30 Απριλίου, 2024

Τα 10 λάθη καθαρισμού μπάνιου που δεν πρέπει να κάνουμε

Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More

30 Απριλίου, 2024

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα