(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά
Ψωμί μπαγιάτικο κομμένο σε χονδρές φέτες
Σκόρδο 5 σκελίδες ψιλοκομμένες
Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη
Βούτυρο 5 κουταλιές σούπας λιωμένο
Μαϊντανος 1 κουτάκι σούπας πολύ ψιλοκομμένο
Ρίγανη λίγο
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οδηγίες
Κόβουμε σε χονδρές φέτες το ψωμί που μας περίσσεψε από προηγούμενες μέρες. Βράζουμε τα σκόρδα χωρίς να τα καθαρίσουμε για 10 – 15 λεπτά σε νερό μέχρι να μαλακώσουν λίγο και μετά τα καθαρίζουμε, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα πολτοποιούμε με πιρούνι. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο ,την τριμμένη παρμεζάνα, τον μαϊντανό και την ρίγανη. Ανακατεύουμε καλά κι αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς οι φέτες. Σερβίρονται ζεστές.
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα