in ,

Φιλέτα κοτόπουλου ΚΡΑΣΑΤΑ με μπέικον, μέλι και μουστάρδα – Μια συνταγή από τη Γωγώ Σαμίου!

Μία συνταγή εύκολη, οικονομική και με λίγα υλικά πού θα ενθουσιάσει!!

Η πεντανόστιμη αυτή συνταγή με κοτοπουλάκι είναι απο τη Γωγώ Σαμίου! Τις πεντανόστιμες και λαχταριστές συνταγές της μπορείτε να τις βρείτε στην ομάδα της στο Facebook  «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ», όπου μπορείτε πολύ εύκολα με ένα κλικ να γίνετε μέλη.

Γλυκόξινο!

Υλικά για 2 άτομα
4 φιλέτα κοτόπουλου χτυπημένα σαν σνίτσελ
4 φέτες μπέικον
1 κρεμμύδι μεγάλο
1 μεγάλη πιπεριά Φλώρινας
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα λευκό κρασί
3 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 φλιτζάνι του καφέ λάδι
αλάτι, πιπέρι, θυμάρι ή ρίγανη

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα.
Βάλτε από μια φέτα μπέικον μέσα και τυλίξτε. Κλείστ με μια οδοντογλυφίδα. Βάλτε το λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίστε τα φιλέτα από όλες τις πλευρές.
Βγάλτε τα και αφήστε τα στην άκρη. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι στο ίδιο τηγάνι, το σκόρδο, την πιπεριά σε κύβους. Τσιγαρίστε για 5 λεπτά. Βάλτε τα φιλέτα πάλι μέσα και μόλις πάρουν μια βράση σβήστε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το οινόπνευμα από το κρασί, ανακατέψτε το μέλι, το ξίδι την μουστάρδα και όλα μαζί ρίξτε στο τηγάνι για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καλή επιτυχία!
Αυτή τη συνταγή αλλά και πολλές άλλες μπορείτε να βρείτε στην ομάδα  «ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

Επίσης

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επίσης

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μύθοι και αλήθειες για τα Χρώματα Κιμωλίας (Chalk Paint)

Μικρό Παιδικό Δωμάτιο; Κέρδισε χώρο με 5 κινήσεις!