Μου περίσσεψε μισό, ψητό κοτόπουλο. Το πιο εύκολο, είναι να το ρίξεις την επόμενη μέρα πάλι στο τραπέζι και να πεις “ξαναφάτε το !”
άνιθο και τα ανακάτεψα με το κοτόπουλο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ψιλοέκοψα μέσα κι ένα κομμάτι μαλακό ανθότυρο, χτύπησα 3 αυγά και τα πρόσθεσα, λάδι και λίγο πιπέρι. Λάδωσα το σινί.
Σε λεκανίτσα έβαλα 400 γρ. αλεύρι, λίγο ελαιόλαδο, λίγο ξύδι, αλατάκι και νερό όσο πάρει, για να γίνει μια καλή ζύμη.
Τη ζύμη τη χώρισα σε 3 κομμάτια.
Άνοιξα ένα – ένα φυλλαράκι,
Το μεγαλύτερο για κάτω, για να εξέχει γύρω – γύρω και να κλείσει μέσα σαν πακετάκι το υλικό.
Το έστρωσα στο ταψί κι έβαλα πάνω κάτι περισσότερο απ’ τη μισή γέμιση.
Άνοιξα το μικρό φυλλαράκι,
το έστρωσα στη μέση και άπλωσα πάνω την υπόλοιπη γέμιση.
Τέλος άνοιξα το 3ο φύλλο και σκέπασα εντελώς. Λάδωσα καλά, δίπλωσα με το χέρι γύρω – γύρω τις άκρες. Χάραξα την πίτα, ράντισα το φύλλο με λίγο νεράκι,
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
και το φούρνισα σε χαμηλή θέση στους 200′ γιά τουλάχιστον μία ώρα.
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα