Συστατικά:
1 πακέτο κλασικά μπισκότα Oreos
200γρ. τυρί κρέμα
450γρ. νιφάδες κουβερτούρας
120γρ. λευκή κουβερτούρα ή ενναλακτικά μάρζιπαν (αμυγδαλόπαστα)
Εκτέλεση:
Βάλτε τα μπισκότα σε έναν πολυκόπτη και θρυμματίστε τα ομοιόμορφα. Προσθέστε το τυρί κρέμα και αναμείξτε έως ότου το μείγμα γίνει λείο. Αν χρειαστεί σταματήστε και ξύστε τις πλευρές του κάδου μία ή δύο φορές.
Χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα παγωτού ή ένα κουτάλι για να χωρίσετε τη ζύμη σε μπάλες. Στη συνέχεια ανοίξτε τις με το χέρι σε σχήμα αυγού. Τοποθετήστε τα αυγά σε μια λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και βάλτε τα στο ψυγείο (ή στην κατάψυξη) μέχρι να σκληρύνουν.
Λιώστε τη λευκή κουβερτούρα και με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής φτιάξτε σχέδια πάνω στα αυγά. Μπορείτε εναλλακτικά χρησιμοποιήσετε το μάρζιπαν.
Σερβίρετε αμέσως ή φυλάξτε τα στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές δοχείο έως 1 εβδομάδα.